Gel

Kategorija, v kateri najdete izdelke za podaljševanje in gradnjo umetnih nohtov, na šablone ali tudi na umetne konice ali za utrjevanje naravnih nohtov, po sistemu Slowianka Nail Trends, First Gel in EF Exclusive.

Tu najdete goste in tekoče ali samoizravnalne gele, v različnih odtenkih: prozorne, bele, kamuflažne, z bleščicami in brez.

Na voljo tudi akril geli (ali imenovani tudi poly geli), katerih ime pove, da so kombinacija gelov in akrilov. Tudi ti so na voljo v prozorni različici, več kamuflažnih različicah in beli različici. 

Prav tako pa je na voljo akril, katere prahe najdete v beli različici, kamuflažni ter transparentno prosojni. 

Gel

Natural Pink Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
NATURAL PINK COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita barva v roza bež odtenku je nenadomestljiva v enobarvni različici, kot tudi v stilu Baby boomerja ali...
15,95 €
Inovativni in univerzalni izravnalni geli, idealni za gradnjo umetnih nohtov in krepitev naravnih nohtov. Konsistenca in gostota izdelka vam omogoča delo s čopičem iz stekleničke, kar pomeni, da čopiča za gel ne potrebujete. Vsebuje vlakna - karbonska mikrovlakna, zaradi katerih je gel bolj obstojen in odporen na vse mehanske poškodbe. 
MOZAIK BARVNI UV GEL EF EXCLUSIVE (transparentni gel) MOZAIK BARVNI UV GEL EF EXCLUSIVE (transparentni gel) 2
  • On sale!
Zadnji kosi na voljo
10,00 €
Mosaik barvni gel je transparenten in se odlično kombinira z bleščicami in ostalim nail art-om. Na nohtu z njim ustvarimo pol prosojen efekt, podoben obarvanemu steklu. Uporablja se lahko kot premaz narisane poslikave nohta. Z njim lahko ustvarite akvarij efekt ali ga uporabite v grajeni francoski, samostojno ali z njim pokrijete bleščice. 
Trajni lak

Cat Eye gel 5D FIRST GEL

First Gel
fg-
10,95 €
Magnetni gel z edinstveno formulo ustvarja v kombinaciji z magnetom edinstveni 5D učinek na kateri koli barvni podlagi, praviloma je to črna ali temna. Na voljo v treh kombinacijah v pakiranju 3 gr. 
Topi - zaključni laki

Top Coat Long Lasting - ekstra močan zaključni top brez disperzije Slowianka

Slowianka
Slow-TopLONGLASTING
14,95 €
Zaključni lak Long Lasting z visoko zaščito da nohtu močan ščit, ki se ne kruši in zašiti vse sloje. Je gostejše konsistence in brez disperzije in ga uporabljamo za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela ali trajno lakiranih nohtov. Ta top je bil ustvarjen za obremenjene nohte izpostavljenim mehaničnim dejavnikom.
Geli z bleščicami oziroma glitter geli so nasičeni s bleščicami različnih velikosti in jih lahko nanašamo na celotno površino umetnih nohtov ali izdelamo grajeno francosko. V tej kategoriji boste našli GLANZ IMPULS (VIJOLIČNA MEŠANICA) ali GLANZ INFIUM (SREBRNA MEŠANICA). Na voljo v original pakiranju 5 gr.
Arter Painting Gel je pigmentiran gel v tubici v desetih odtenkih: belem, rumenem, rdečem, oranžnem, vijoličnem, zelenem, modrem, črnem, rjavem in v barvi maline. Primerni za barvanje umetnega nohta in za dekoracije in poslikave nohtov: tanke linije, One stroke, Zhostovo, francoski stil, Baby boomer, ombre, … Med sabo jih lahko mešate kot tempera barve...
11,95 €
Izredno gost barvni gel, ki spominja na pasto v poletnih, živih, NEON odtenkih, primernih za umetne nohte, gelne ali akrilne. Neon kolekcijo sestavlja šest privlačnih in izredno pigmentiranih odtenkov znamke First Gel.
14,95 €
Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. White Paste se uporablja za vse vrste poslikav (zhostovo, one stroke, gel painting). Tisti, ki imate radi Baby boomer, tapkan, bo bela pasta dovolj gosta in pigmentirana, da vas pripelje do perfektnega belega gradient. Na voljo v lončku 5gr.
Gel

Combi Pink UV/LED Slowianka

Slowianka
Combi Pink Slowianka
20,95 €
Roza gel z odličnim oprijemom na naravne nohte, kar je idealno za francoski Baby Boomer učinek. Żel Combi Pink - pinching gel UV/Slowianka
Barvni geli

Gold Rush - barvni geli z metalnim učinkom Slowianka

Slowianka
GOLD RUSH SLOWIANKA
12,95 €
Linija Gold Rush Slowianka sestavlja 6 odtenkov tekočih ekstremno pigmentiranih in pokrivnih metalik gelov. Gold Rush Classic Elegance Slowianka je primerna za dekoracije, poslikave, konture, tanke linije, ombrete, baby boomerje. Na voljo v original pakiranju, v steklenički 2,5 gr: Gypsy Gold, Russian Gold, White Gold, Aquamarine Gold, Pistachio Gold in...
14,95 €
Velvet Top Coat Slowianka je zaključni gel lak z žametnim mat efektom. Nanaša se lahko na trajno lakirane ali umetne nohte, po polimerizaciji spominja na žamet in je popolnoma brez disperzije. Uporabljamo ga kot mat zaključek ali kot podlago za različne tehnike poslikav nohtov in nail art-a. 
24,95 €
Smoky Cover gel Slowianka je kamuflažni gel temnejšega tena. Je samoizravnalen pri sistemu nanašanja "One touch" in pri modeliranju ne teče. Smoky je kamuflažni gel, primeren za »pinchanje« ali oblikovanje nohtov s stiskanjem, z njim umetne nohte podaljšujemo in gradimo. Ker je gost, ga lahko uporabite tudi pri korekciji, za popravljanje oblike nohta ter...
Cloudy Beige Slowianka je tekoči gradilni gel v svetlem mlečnem kožnem tenu s formulo Easy Leveling. Samoizravnalnost omogoča, da nohte modeliramo po sistemu no file. Je tekoč, a še vedno ima formulo, ki bremza razlivanje v kanal in dotik s kožico. Gel je močan in odporen, ima dober oprijem naravnega nohta, za to ni dviga gela.  Njegova fleksibilnost...
14,95 €
Glam top NO WIPE je zaključni lak gel brez disperzije za zaključevanje trajno lakiranih ali umetnih nohtov. Ta top Slowianka je naš "BEST SELLER", saj nohtnim stilistkam zagotavlja lahkotno delo in dolgotrajen in visok sijaj v katerega so dodane majhne, komaj opazne blešice.  GLAM top Coat no Wipe na voljo v steklenički 10 ml ali v eko tubi 40 ml. 
Gel

Elastic plastelin gel za 3D

Slowianka
SLOW-ELASTIC
19,95 €
Plastelin gel za ustvarjanje dekorativnih 3D elementov, kot so rože, pentlje, prtički.. Rezultat je podoben 3D kreacijam z akrilom, a delo z plastelin gelom je enostavno in nismo omejeni časovno. Gel je gost, v beli poltransparentni barvi. Lahko se uporablja samostojno ali spremeni v drug odtenek z pigmentom. Uporabljajte ga kot plastelin. Oblikujete ga...
Gel

Light Beige Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
LIGHT BEIGE COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Poznate Lumino Cover kamuflažni gradilni gel? Light Beige ima enak, čudovit bež odtenek.
Barvni geli

Real Gold and Silver Gold Rush - barvni geli z metalnim učinkom Slowianka

Slowianka
Real Gold and Silver Slowianka
12,95 €
Nova formula, izboljšana, popolna metalna novost namenjena za ustvarjalne nohtne stilistke in zahtevne stranke. Naš Best Seller Gold Rush v novi različici: kovinsko-sijajno steklo v srebrnih in zlatih odtenkih. Kovinska novost primerna za dekoracije, poslikave, konture, tanke linije, ombrete, baby boomerje … 
Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EFexclusive - Dramatic Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EFexclusive - Dramatic 2
  • −15%
Zadnji kosi na voljo
Geli z bleščicami

Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EF Exclusive - Dramatic

EF Exclusive
861584
8,46 € 9,95 €
Barvni geli EF Exclusive, pakirani v original embalaži 5 gr. Think glitter je namenjena tistim, ki obožujejo bleščice. Geli so izjemno pigmentirani in nasičeni z svetlečimi bleščicami.
Zaključni geli

Zaključni gel Matt Look za nohte First Gel

First Gel
FG-4000
19,95 €
Mat gel poskrbi za močen zaključek umetnih nohtov. Ker gre za gel premaz, ki je na nohtu obstojen in dobro zaščiti podlago, bodisi gel, akril gel ali barvni gel ali lak. Mat First Gel je pakiran v lončku 15 gr, nanaša se z čopičem za gel.
Topi - zaključni laki

Top Coat Gloss Pro White - zaključni top z UV zaščito brez disperzije Slowianka

Slowianka
Slow-TopGlossProWhite
14,95 €
Zaključni lak z visoko UV zaščito, redke konsistence in brez disperzije za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela. Ta top je bil ustvarjen za pomladno in poletno sezono, ko so nohti bolj izpostavljeni ultravijoličnemu sevanju ter za odtenke bele, francoske in »Baby Boomer« sloge.
20,95 €
Samoizravnalni gel za podaljševanje in oblikovanje umetnih nohtov v roza naravnem odtenku. Čudovit, kožni odtenek Easy Almond je kot nalašč za naraven efekt, ali pa za efekt baby boomerja ali francoskega stila. Gel Easy Almond se lepo samoizravna in porazdeli po nohtni plošči, zato je idealen za no file tehniko. Delo z njim naj bo mehko in nežno, saj ni...
Gel

Neon barvni geli First Gel

First Gel
Neon First Gel
11,95 €
Izredno mazljiv barvni gel v poletnih, živih, neon odtenkih, primernih za umetne nohte, gelne, akril gelne in akrilne nohte. Neon kolekcijo sestavlja šest privlačnih in izredno pigmentiranih odtenkov gelov znamke First Gel.
Seti Arter Painting Gel Slowianka – Pigmentiran gel v tubici Seti Arter Painting Gel Slowianka – Pigmentiran gel v tubici 2
Zadnji kosi na voljo
44,95 €
Na voljo v štirih setih: Basic box (belo, rumeno, rdečo, modro in črno), Maestro box (oranžna, malina, violična, rjava in zelena). Ter nova različica NEON odtenkov - Neon box - Neon Red, Neon Violet, Neon Turquoise, Neon Yellow, Neon Pink, Neon Raspberry, Neon Blue. Green box (Green, Green Grass, Green Moro, Green Olive, Yellow Grass).
Gel 3D za nail art

Jamgel 3D First Gel 5g

First Gel
FG-0009
14,95 €
JamgelL 3D je gel za ustvarjanje 3D nail art-a na permanentno lakirane nohte ali na gelne nohte. Po polimerizaciji nima disperzijskega sloja, zato dodajanje topa za sijaj ni obvezno.
Top No Wipe Unicorn v treh barvnih različicah je novost med topi, namenjenimi trajnemu lakiranju ali umetnim nohtom. Slowiankin najbolj prodajan top No Wipe sedaj v novi različici. Ta različica poskrbi tako za sijaj, kot zaključevanje, zraven pa še za dodaten blišč. Unicorn lahko nanašate na kakršno koli podlago. Če ne želite sijajnega, ga celo lahko...
Trajni lak

Hawaii collection Slowianka

Slowianka
Hawaii kolekcija
8,95 €
Inovativna linija neonskih barv, na voljo 6-ih barvnih odtenkih. Barve ne bodo ostale neuporabljene na vaših policah. Neonski gel se lahko nanese na celotno površino nohta ali se zmeša med seboj, da ustvarite učinek Ombre. Ta lak ni pokriven, to je filter, ki se uporablja kot premaz obstoječe barve, kateri imamo namen sprementi odtenek ali intenzivnost...
12,95 €
Magnetni trajni laki se uporabljajo za trajno lakiranje nohtov ali za pokrivanje umetnih nohtov z barvnim slojem. Ker vsebujejo magnetne delce, lahko z magnetom ustvarimo edinstvene efekte in odseve svetlobe. Uporabljamo jih lahko tudi za nail art. Cat eye lak praviloma uporabljamo na temnih podlagah, najpogosteje je to črna. 
Gel

Dry Cover Natural - gost kamuflažni gel naravnega tena Slowianka

Slowianka
Dry Cover Natural Slowianka
20,95 €
Dry Cover Natural Slowianka je gost kamuflažni gel temnejšega kožnega tena. Z njim lahko podaljšujemo nohte na šablono ali z Dual Formo. Primeren je za modeliranje, grajenje nohtov. Za grajenje naravnih nohtov ali podaljšanih nohtov. Njegova največja vrlina je grajena posteljica pri grajeni francoski. Najlepše se nanaša po sistemu one touch. 
Rose Peach Slowianka je tekoči gradilni gel v temnejšem mlečnem odtenku breskve s formulo Easy Leveling. Samoizravnalnost omogoča, da nohte modeliramo po sistemu NO FILE. Je tekoč, a še vedno ima formulo, ki bremza razlivanje v kanal in dotik s kožico. Gel je močan in odporen, ima dober oprijem naravnega nohta, za to ni dviga gela.  Njegova fleksibilnost...
Gel

Dark Body Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
DARK BODY COVER Slowianka
14,95 €
Gel s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita, roza in bež barva, ki se ujema z odtenkom baze 309 in best sellerjem Smoky Cover, je idealna za risano ali grajeno francosko...
Topi - zaključni laki

Zaključni top Gellacco brez disperzije EF Exclusive

EF Exclusive
861562
12,95 €
No Wipe Top Gel 10 ml je izjemno odporen na odrgnine in praske nohtov in dobro zaščiti vse premaze. Barvo ščiti pred krušenjem in poveča njeno globino in intenzivnost. Zagotavlja dolgotrajen sijaj. Kot nalašč je za dekoracije z bleščičastim prahom, pri mirror učinku pa je celo nepogrešljiv za ustvarjanje popolnoma zrcalne površine na nohtu.
NEON Arter Painting Gel Slowianka – Pigmentiran gel v tubici NEON Arter Painting Gel Slowianka – Pigmentiran gel v tubici 2
Product available with different options
10,95 €
Neon Arter Painting Gel v tubici Slowianka za poslikave nohtov. Pigmentiran gel v tubici, na voljo v sedmih odtenkih: Neon Red, Neon Violet, Neon Turquoise, Neon Yellow, Neon Pink, Neon Raspberry, Neon Blue. Primerni za barvanje umetnega nohta in za vse vrste dekoracij in poslikav nohtov: tanke linije, One stroke, Zhostovo, francoski stil, Baby boomer,...
Barvni gel 5gr Geometic Art Gel EF Exclusive, poznan tudi kot spider gel. Na voljo v več odtenkih: črni, beli, rdeči, modri, srebrni in zlati. Omogoča izdelavo natančnih, geometričnih, ekstra ravnih, ekstra tankih 3D linij, s katerimi navdušujemo svoje stranke na umetnih, grajenih, podaljšanih ali trajno lakiranih nohtih. Gel je elastičen in omogoča...
14,95 €
Še ena novost Slowainke. Novi Pearl Holo Top Coat Slowianka Nail Trends ima kremasto redkejšo konsistenco z finimi holografskimi bleščicami. Ta bleščeči top je kot nalašč za svetle in temne barve, bodisi na trajno lakiranih ali geliranih nohtih. Top, ki bo še bolj popestril vaše standardne odtenke trajnih lakov in barvnih gelov. 
Barvni geli

Cat eye gel lak First Gel

First Gel
FG-00
11,95 €
First Gel gel laki Cat eye so magnetni gel laki in so na voljo v štirih privlačnih odtenkih: bagheera, ponka, marfa, garfield. Primerni so tako za sistem geliranja kot tudi za sistem permanentnega lakiranja. Na voljo v pakiranju 5 gr. 
Gel

Barvni gel Pastel pasta - First Gel

First Gel
Pastel First Gel
11,95 €
Pastelni gelni ali akrilni nohti bodo sigurno vedno trend kozmetičnih salonov. Dosezite pastelni odtenek ali pa ustvarite privlačen nail art s pastelno kolekcijo First Gel.
Gel

Bright Peach - samoizravnalni tekoč gel Slowianka

Slowianka
Bright Peach Slowianka
20,95 €
Bright Peach Slowianka je tekoči gel v svetlo mlečno roza odtenku. Spada v kategorijo Easy Leveling, to so samoizravnalni geli. S pravilno uporabo teh gelov lahko piljenje in oblikovanje nohtov zmanjšate na minimum. 
Gel

Cotton Candy Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
COTTON CANDY COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Odtenek je svetlo roza in spominja na Cotton Candy gel kolekcije Easy Leveling.  
Linija Nature Arter Painting Gels vključuje 7 jesenskih pigmentiranih barvnih gelov, ki so primerni za barvanje umetnega nohta, risan francoski stil, baby boomer in ombre ter za dekoracije, NAIL ART in poslikave nohtov. Ultra pigmentirane gele Slowianka v odtenkih, ki jih najdemo v naravi,  smo zaprli v priročno tubico, ki vam bo prihranila čas in...
12,00 €
HD Elastični barvni UV geli EF Exclusive so elastični geli, izrazito gosti geli. Uporabljajo se za izdelavo 3D okraskov na umetnih nohtih, bodisi trajno lakiranih ali izdelanih iz gela ali akril gela. Kljub pigmentaciji se utrdijo tudi v debelejšem sloju. Izdelani okraski, kot so rože, metuljčki in čipke, so po sušenju brez disperzije in brisanje s...
LED PROZOREN GEL (LED CLEAR GEL) EF EXCLUSIVE
  • −5%
Zadnji kosi na voljo
Gel

Prozoren gel Led Clear Gel EF Exclusive

EF Exclusive
EFLCG30
29,45 € 31,00 €
Prozoren LED gel - Clear LED Gel. Gel za premaz naravne plošče nohta in za modeliranje nohtov na konice ali s pomočjo šablone. Na voljo v original pakiranju 30 ml.
Topi - zaključni laki

Zaključni lak gel No Wipe - Gel Me ESN

ESN
862329
12,95 €
Zaključni Lak gel No Wipe Gel Me ESN, primeren za trajno lakiranje nohtov in za umetne nohte. Kakovostni zaključni permanentni lak z odličnim oprijemom in visokim sijajem, ki ga po polimerizaciji ne brišemo. 
20,95 €
Samoizravnalni gel za podaljševanje in oblikovanje umetnih nohtov v naravnem breskvinem odtenku. Čudovit, kožni odtenek Easy Butter linije Easy Peasy je kot nalašč za naraven efekt, ali pa za efekt baby boomerja ali francoskega stila. Gel se lepo samoizravna in porazdeli po nohtni plošči, zato je idealen za no file tehniko. Delo z njim naj bo mehko in...
Topi - zaključni laki

Top Coat Cover – kamuflažni zaključni top brez disperzije Slowianka

Slowianka
slow-TopCover
14,95 €
Zaključni top, ustvarjen za vse, ki ljubite videz nohtov v kožno kamuflažnem odtenku. Top Coat Cover Slowianka je prekrivni izdelek z odtenkom roza-breskve, ki bo poudaril naraven videz vaših nohtov ali kamuflažne odtenke gradilni baz ali gradilnih gelov in akril gelov. Ima tudi funkcijo kamufliranja in zakrije vse mehurčke, ki so vidni v gelu po...
Kolekcija Kitty Gems Slowianka je namenjena ljubiteljem cat eye efektov, ki jih uporabljajo za lakiranje naravnih nohtov ali umetnih nohtov ali ustvarjajo z njimi različne tipe nail art-a. Magnetni barvni permanentni gel laki s pomočjo magneta ustvarijo različne vzorce ali videze mačjega očesa.
Gel

Constant Clear CC gost prozoren UV/LED gel Slowianka

Slowianka
Constant Clear Slowianka
20,95 €
Constant Clear CC Gel je prozoren gel z odličnim oprijemom na naravne nohte. Uporaben je prav za vse, za podaljševanje, za modeliranje nohtov, za utrjevanje naravnih nohtov in za korekcijo. Ljubiteljice grajenih bleščic boste navdušene. In ker je gost, lahko z njim elegantno popravimo obliko nohta pri korekciji, brez šablone. Tiste ki nohte "pinchate",...
20,95 €
Fresh Peach Slowianka je tekoči gradilni gel v mlečno roza odtenku s formulo Easy Leveling. Samoizravnalnost omogoča, da nohte modeliramo po sistemu no file. Je tekoč, a še vedno ima formulo, ki bremza razlivanje v kanal in dotik s kožico. Gel je močan in odporen, ima dober oprijem naravnega nohta, za to ni dviga gela.  Njegova fleksibilnost omogoča...
Gel

Combi Rose Half-Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
COMBI ROSE HALF-COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Combi Rose je polprosojen gel roza odtenka, s katerim ustvarimo na nohtu edinstven naraven videz. 
3D NAIL ART GEL EF EXCLUSIVE 3D NAIL ART GEL EF EXCLUSIVE 2
  • −10%
Zadnji kosi na voljo
Gel

3D nail art gel EF Exclusive

EF Exclusive
4PRO-ARG
10,76 € 11,95 €
Artistic Rainbow geli so elastični geli, izrazito gosti geli. Uporabljajo se za izdelavo 3D okraskov na umetnih nohtih, bodisi trajno lakiranih ali izdelanih iz gela ali akril gela. Kljub pigmentaciji se utrdijo tudi v debelejšem sloju. Izdelani okraski, kot so rože, metuljčki in čipke, so po sušenju brez disperzije in brisanje s cleanerjem ni potrebno. 
Visok sijaj umetnega nohta, poleg tega pa še obstojen in dolgotrajen! Golden Top je izpeljanka našega najbolj prodajanega topa Top Coat No Wipe Slowianke. A ni samo top, je dekorativni top, v katerega smo ujeli zlate, kovinske folije različnih velikosti. Z njim lahko zaključite trajno lakirane nohte ali umetne nohte iz gela in akrila. 
20,95 €
Easy Magnolia Gel kolekcije Easy Peasy Gels je dobil barvni navdih pri čudovitem cvetu magnolije. Gel Easy Magnolia je srednje tekoč, se izjemno lepo samoizravna in porazdeli po nohtni plošči. Gel se lepo samoizravna in porazdeli po nohtni plošči, zato je idealen za no file tehniko. Delo z njim naj bo mehko in nežno, saj ni ne preveč in ne premalo tekoč. 
MAGNET SVINČNIK ZA CAT EYE EFEKT
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Magnet svinčnik za Cat eye efekt

First Gel
fg-cateyesvincnik
2,95 €
Magnet svinčnik za Cat eye efekt, ki se uporablja v kombinaciji s magnetnimi laki Cat Eye.
Zaključni geli

Zaključni gel brez disperzije First Gel

First Gel
FG-00010
19,95 €
Zaključni gel brez disperzije First Gel 13ml, ki po utrjevanju nima lepljivega sloja in nudi visok sijaj. Zelo dobro se obnese pri nail art-u, ker dobro vzdrži tudi, če je nanešen v več zaporednih nanosih.
20,95 €
V zahvalo temu produktu boste lahko zgradili prekrasen noht v temno, umazano roza barvi, ki je idealna za tapkan »baby boomer« ali risano francosko pri grajenih nohtih. Sugar Cookie gel se lepo samoizravna in porazdeli po nohtu, zato je idealen za no file tehniko. Delo z njim naj bo mehko in hitro, saj ima velik samoizravnalni učinek.
Gel

Barvni gel Multi Art Slowianka

Slowianka
SLOW-ARTGELS
14,95 €
Barvni geli Multi Art Slowianka so univerzalni geli intenzivnih odtekov. So zelo dobro pigmentirani in prekrivni in se lahko kombinirajo z drugimi geli. Uporabljajo se za pokrivanje umetnih nohtov iz gela in akrila, bodisi samo ojačane nohte ali podaljšane nohte. Prav vam pridejo tudi pri različnih vrstah poslikav: ornamenti, tanke linije, mozaik, 3D...
Lumino Cover - gost svetel kamuflažni gradilni gel SLOWIANKA Lumino Cover - gost svetel kamuflažni gradilni gel SLOWIANKA 2
  • −20%
Preostali čas
19,96 € 24,95 €
Lumino Cover gel Slowianka je kamuflažni gel svetlejšega tena. Je samoizravnalen pri sistemu nanašanja "one touch" in pri modeliranju ne teče. Lumino je kamuflažni gel, primeren za »pinchanje« ali oblikovanje nohtov s stiskanjem, z njim umetne nohte podaljšujemo in gradimo. Ker je gost, ga lahko uporabite tudi pri korekciji, za popravljanje oblike nohta. 
Gel

Baby Boomer Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
BABY BOOMER COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita barva v pastelne roza je nenadomestljiva v enobarvni različici, kot tudi v stilu BABY BOOMERJA ali...
Visok sijaj umetnega nohta, poleg tega pa še obstojen in dolgotrajen! Silver Top je izpeljanka našega najbolj prodajanega topa Top Coat No Wipe Slowianke. A ni samo top, je dekorativni top, v katerega smo ujeli srebrne, kovinske folije različnih velikosti. Z njim lahko zaključite trajno lakirane nohte ali umetne nohte iz gela in akrila.
11,95 €
Še ena bleščeča novost! Barvni ali gradilni geli z efekti za vse ljubiteljice bleščic. Predstavljamo vam 2 gela z bleščečimi koščki folij, ki se uporabljajo prav za vse. Lahko so gradilni geli ali se mešajo z gradilnimi geli različnih odtenkov. Lahko se mešajo z barvnimi geli ali laki. Lahko so premaz za gelirane ali trajno lakirane nohte. 
Gradilni geli

Kamuflažni gradilni gel First Gel

First Gel
FG-4001
19,95 €
Kamuflažni gel pol transparenten in goste strukture na voljo v original embalaži 15 gr in 50 gr. Kamuflažni gel naravnega odtenka First Gel ima gradilni učinek, kar omogoča gradnjo in prekrivnost obenem ter zelo dobre oprijemalne lastnosti.
Zaključni geli

Zaključni gel Gloss Gel First Gel

First Gel
FG-4004
19,95 €
Zaključni gel Gloss je gel v lončku, gostejše strukture. Ta gel vas ne bo nikoli pustil na cedilu, ko ste nanašali bleščice, folije, kamenčke ali kakšrne koli druge dodatke. Zaščitni zaključni gel za sijaj in za zaščito vseh vrst geliranih nohtov je razvila Anna Milay. 
Cat Eye trajni lak 3D ESN GELME MAGNETIC  8ML Cat Eye trajni lak 3D ESN GELME MAGNETIC  8ML 2
Zadnji kosi na voljo
Barvni trajni laki

Cat Eye trajni lak 3D ESN Gel Me Magnetic 8ml

ESN
862452
7,95 €
Magnetni trajni lak z edinstveno formulo ustvarja v kombinaciji z magnetom edinstveni tridimenzionalni učinek na kateri koli barvni podlagi. 
Gel

Spider Hexa gel - bel, črn ali prozoren Slowianka

Slowianka
Spider Hexa Slowianka
8,95 €
Spider Hexa Gel Slowianka 5 gr, v črni, beli barvi, ali prozorni različici omogoča izdelavo natančnih, geometričnih, lahko ekstra ravnih, ekstra tankih 3D linij, s katerimi navdušujemo svoje stranke na umetnih, grajenih, podaljšanih ali trajno lakiranih nohtih.
Cotton Candy (TEKOČ KAMUFLAŽ ROZA TENA) - EASY LEVELING BUILDER GEL Cotton Candy (TEKOČ KAMUFLAŽ ROZA TENA) - EASY LEVELING BUILDER GEL 2
Zadnji kosi na voljo
Cotton Candy Slowianka je tekoči gradilni gel v svetlem roza odtenku s formulo Easy Leveling. Samoizravnalnost omogoča, da nohte modeliramo po sistemu no file. Je tekoč, a še vedno ima formulo, ki bremza razlivanje v kanal in dotik s kožico. Gel je močan in odporen, ima dober oprijem naravnega nohta, za to ni dviga gela.  Njegova fleksibilnost omogoča...
Gradilni geli

Soft White - bel gradilni gel za grajeno francosko Slowianka

Slowianka
Soft White Slowianka
20,95 €
Soft White Slowianka Nail Trends 50 gr je mlečno bel gradilni gel za umetne nohte, ki se uporablja za perfektno linijo francoske pri izgradnji grajene francoske linije. Namenjen je za salonsko delo in za tekmovanja, predvsem za podaljševanje na šablono.
14,95 €
Ženske rade blestimo in smo opažene, hkrati pa navdušujemo s svojo nežnostjo in naravnostjo. Da bi izpolnili pričakovanja žensk, je bil ustvarjen edinstven izdelek - Top Holo No Wipe z mikro bleščicami. Top, ki bo popestril vaše standardne odtenke trajnih lakov in barvnih gelov Top ima kremasto redkejšo konsistenco z finimi mini holografskimi bleščicami. 
Gel

Milky Pastel Gels - samoizravnalni gradilni geli Slowianka

Slowianka
Milky Pastel Kolekcija
20,95 €
Milky pastel geli Slowianka so tekoči gradilni geli, ki bodo poskrbeli za izbran pastelni odtenek grajenega nohta, grajen barvni baby boomer ali grajen ombre. Gradilni geli v pastelnem mlečnem odtenku s formulo Easy Leveling so samoizravnalni in omogočajo tehniko no file. So tekoči, a še vedno imajo formulo, ki bremza razlivanje v kanal. Geli so močni,...
19,95 €
Builder Gel Clear Rose First Gel za enostavno in hitro grajenje umetnih nohtov ter učinkovito podaljševanje in "pinchanje" nohtov. Gladilni gel First Gel je prozoren, rahlo roza obarvan gel, srednje gostote, gradilnih značilnosti.
11,95 €
Geli z blešlicami oziroma glitter geli so nasičeni s bleščicami različnih velikosti in jih lahko nanašamo na celotno površino umetnih nohtov ali izdelamo grajeno francosko. V tej kategoriji boste našli blink, blinkv rdečem, zlatem, modrem in srebrnem 
V zahvalo temu produktu boste lahko zgradili prekrasen noht v temno rjavo roza odtenku, ki je idealna za tapkan »baby boomer« ali risano francosko pri grajenih nohtih. Marshmallow gel se lepo samoizravna in porazdeli po nohtu, zato je idealen za no file tehniko. Delo z njim naj bo mehko in hitro, saj ima velik samoizravnalni učinek.
14,95 €
Bela pasta je zelo gost, koncentriran, pigmentiran bel gel, ki ga uporabljamo za različne vrste nail art- a, Baby boomer ter za mešanje z drugimi barvnimi geli, ko želimo ustvariti nov odtenek gela, predvsem pastelne verzije. Je tudi najboljša opcija za tehnike nail arta, kot so Zhostovo, One stroke, 3d ornamenti in podobno.
V zahvalo temu produktu boste lahko zgradili prekrasen »baby boomer« pri podaljšanih ali grajenih nohtih. Barva Easy Boomer gradilnega gela je že kot ime pove, top izbira za grajen ali risan Baby Boomer. Gel Easy Boomer se lepo samoizravna in porazdeli po nohtni plošči, zato je idealen za no file tehniko. Delo z njim naj bo mehko in nežno, saj ni ne...
Natural Easy Clear Gel Slowianka - samoizravnalen gradilen prozoren gel, primeren za podaljševanje umetnih nohtov ali za utrjevanje naravnih nohtov s gelom. Gel je super izbira za izdelavo podaljška z šablono ali Dual formo. Ljubitelji bleščic in "vitraž" prosojnega stila boste navdušeni. Prepustite se kreativnosti in izkoristite prosojnost tega gela za...
28,95 €
Milky Neon gel je samo izravnalni gel. Neon gradilni geli so samoizravnalni za umetne nohte, podaljšane nohte ali za utrjevanje naravnih nohtov s gelom. Dobra izbira za nohtne stiliste, ki so navdušeni nad tehniko brez piljenja no file ali pa kot gel za izdelavo podaljška na šablone. Neon geli so na voljo v petih Neon odtenkih navdušili pa bodo...
Porcelain Swan (TEKOČ mlečen gel) - EASY LEVELING BUILDER GEL Porcelain Swan (TEKOČ mlečen gel) - EASY LEVELING BUILDER GEL 2
Product available with different options
20,95 €
V zahvalo temu produktu boste lahko zgradili prekrasen noht v mlečno naravnem odtenku, ki je trenutno hit v svetu nohtov. Porcelain Swan se lepo samoizravna in porazdeli po nohtu, zato je idealen za no file tehniko in vse, ki imate radi subtilno stilizacijo nohtov. Delo z njim naj bo mehko in hitro, saj ima velik samoizravnalni učinek. S tem gelom lahko...
Barvni geli One stroke First Gel (UV Paintng Gel) Dreams Come True kolekcije so gostejše strukture, ki ne tečejo in se nanašajo zelo tanko ter so primerni za vse vrste dekoracij in poslikav nohtov.
20,95 €
Sparkly Cloudy Beige je tekoči gradilni gel v svetlem mlečnem kožnem tenu s formulo Easy Leveling in drobnimi bleščicami in šimrom. Samoizravnalnost omogoča, da nohte modeliramo po sistemu no file. Je tekoč, a še vedno ima formulo, ki bremza razlivanje v kanal in dotik s kožico. Gel je odporen, ima dober oprijem naravnega nohta, zato ni dviga gela....
Prozoren (vezni) gel (Clear gel) EF Excusive Prozoren (vezni) gel (Clear gel) EF Excusive 2
  • −15%
Gel

Prozoren vezni gel Clear Gel EF Excusive

EF Exclusive
Clear gel
26,35 € 31,00 €
Prozoren Clear gel za nohte EF Exclusive je tekoč gel za premaz naravne plošče nohta in za modeliranje nohtov na konice ali s pomočjo šablone. Služi za prekrivanje nepravilnosti na nohtu-neravnine. Clear gel je tudi primerna izbira za prvi sloj geliranja, torej je primeren za bazo. 
Intenzivne, nasičene barve omogočajo izjemno natančne in lepe vzorce NAIL ART-a. Barvni geli, pakirani v original embalaži 5 gr, so primerni za vse načine premazov umetnih nohtov: baby boomer, ombre, francoska, tanke linije in še kaj.
KAMUFLAŽNI GEL - (BUILDER COVER ROSE GEL) EF Exclusive
  • −15%
41,65 € 49,00 €
Kamuflažni gel - EF Exclusive Builder Cover Rose Gel. Gel za premaz naravne plošče nohta pri modeliranju nohtov in pedikuri. Na voljo v original pakiranju: 50 ml
37,95 €
Creamy Bloom je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter Gel. Je kamuflažni gel hladnega roza tena, ki zagotavlja pokritost na ravni 70-80%. Ima srednjegosto konsistenco  in ga lahko uporabite za hitro delo v salonu, ker je zelo hiter izdelek za nanašanje in grajenje umetnih nohtov.- podaljšanih ali naravnih. 
Gradilni geli

Creamy Vanilla - gradilni geli svileno maslene strukture Slowianka

Slowianka
Creamy Vanilla Slowianka
37,95 €
Creamy Vanilla je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter Gel v barvi svetle porcelan roza barve. Z tem gelom boste lahko podaljšali nohte, gradili nohte ali utrjevali naravne nohte. Spada med kamuflažne gele, ki so pokrivni med 70 in 80 procenti. Ima srednje gosto konsistenco  in ga lahko uporabite za hitro delo v salonu, ker je zelo hiter...
24,95 €
Creamy Apricot kremast gel marelično roza barve nove generacije, namenjen vsem, ki imajo radi roza kamuflažne gele. Z njim lahko nohte podaljšujete, gradite, utrjujete, primeren pa je tudi za francoske stile in za »baby boomer«. Pokrivnost tega gradilnega gela je med 70 in 80 %, njegova srednje gosta konsistenca pa omogoča gradnjo tudi več nohtov naenkrat.
28,95 €
Edinstveni geli za ljubitelje leska in obenem naravnega videza  - bleščeči gradilni geli za grajenje in podaljševanje umetnih nohtov. Samoizravnalni prekrivni geli v zelo lepih naravnih odtenkih. Ob obnohtni ustvarijo polprosojnost, na konici pa odlično prekrijejo prehod med naravnim nohtom in prostim robom. Zahvaljujoč temu so nohti vedno videti...
11,95 €
Pastelni gelni ali akrilni nohti bodo sigurno vedno trend kozmetičnih salonov. Dosezite pastelni odtenek z rahlim zlatim šimrom ali pa ustvarite privlačen »vintage« nail art s kolekcijo Mademoiselle Collection First Gel.
Intenzivne, nasičene barve omogočajo izjemno natančne in lepe vzorce NAIL ART-a. Barvni geli, pakirani v original embalaži 5 gr, so primerni za vse načine premazov umetnih nohtov: baby boomer, ombre, francoska, tanke linije in še kaj. Zaradi pigmentacije so primerni tudi za vse vrste NAIL ART-a, od tankih linij, ONE STROKE tehnike, do ZHOSTOVO tehnike. 
Intenzivne, nasičene barve omogočajo izjemno natančne in lepe vzorce NAIL ART-a. Barvni geli, pakirani v original embalaži 5 gr, so primerni za vse načine premazov umetnih nohtov: baby boomer, ombre, francoska, tanke linije in še kaj.
Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka 2
Zadnji kosi na voljo
Baze - vezni laki

Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka

Slowianka
slow-RUBBERgelGLUE
14,95 €
Ali mora podaljševanje nohtov v profesionalnem salonu trajati tako dolgo? Morate pri stilistu preživeti več kot 2 uri, da ustvarite popoln, sanjski stajling? No, ne! Izdelek Rubber Gel - Glue je bil ustvarjen za popolnoma novo, inovativno metodo podaljševanja nohtov Ekspres Modeling Nails, ki vam omogoča bistveno pospešitev dela pri oblikovanju.
Prikazujem 1-116 od 116 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM