Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Neon prahci Neon explosion  Slowianka

Pigmenti Slowianka - NEON EXPLOSION POWDERS. Odkrij novo neon senzacijo v obliki pigmentiranih suhih pigmentov znamke Slowianka Nail Trends! Končno neon odtenki, ki dajo silno živahnost vašim nohtom v kričečih neon odtenkih. V zahvalo preprosti uporabi boste dosegli intenzivno neon pokrivnost ali pa samo poživili vaš NAIL ART.

Bleščice GLITTER First Gel so pigmentne bleščice, ki so na voljo v odtenkih: MINT, CHAMPAGNE, FUKSIA, TURQUOISE, GOLD, SILVER.

Pigmenti FIRST GEL v zlati, zlato rdeči in srebrni barvi, se lahko vtirajo v disperzijski sloj ali pa se vmešajo v gele in trajne lake.

Bleščice Holo Glitter First Gel s holografskim sijajem na nohtih ustvarjajo bleščeč, mavrično prelivajoč efekt v izbranem odtenku.

Bleščice RUB IN glitter so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. 

Bolly Collection so konfeti in bleščice s svetlečim prahom v različnih velikostih za ustvarjanje elegantnega NAIL ART-A. Bleščice so primerne za grajene bleščice, grajeno francosko, grajen marmor efect in NAIL ART. Bleščeči prah, konfeti in bleščice imajo kovinsko teksturo, ki naredi dekoracijo izbočenega, tridemenzionalnega videza. 

FLASH bleščice znamke EURO FASHION so enostaven in hvaležen dodatek vsaki kreaciji, ki pride izpod prstov nohtnih stilist. Tanke folije se primejo na vse vrste disperzije. Lahko se prime na barvni lak. Ali se jih vkomponira v gradilni gel ali v grajeno francosko ali v grajen baby boomer. 

Cameo Gloss je kolekcija šestih prahov, ki spominjajo na cvetni prah, z njimi pa lahko pričarate univerzalen kameleon odtenek na najrazličnejših barvnih podlagah.

Ta kolekcija vsebuje 6 različnih prahov: Cameo Blue Gloss 0.5g, Cameo Copper Gloss 0.5g, Cameo Gold Gloss 0.5g, Cameo Minty Gloss 0.5g, Cameo Peach Gloss 0.5g, Cameo Pink Gloss 0.5g

Mix Gloss kolekcijo prahov in bleščic smo komaj čakali. Bleščečo novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Ta kolekcija vsebuje 5 različnih bleščic: Gold Pearl 0.5g, Amfa Foil 0.5g, Blue Pearl 0.5g, Quicksilver 1g in Siren Tail 0.2g.

Odkrijte čarobnost nohtnih efektov z Quick Gold in Multicolor Dust. Ustvarite spektakularen učinek FLASH efekta, ki oživi nohte z intenzivnim sijajem in gibanjem delcev. Ali pa z uporabo obeh ustvarite edinstveno raznobarvno bleščanje, ki ustvari čarobno lesketanje podobno učinku kameleona. Ta dva izdelka dopolnjujeta in oplemenitita vašo manikuro z...
8,95 €
Mix Gloss kolekcijo prahov in bleščic smo komaj čakali. Bleščečo novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Ta kolekcija vsebuje 4 različne bleščice: Gold Pearl 0.5g, Blue Pearl 0.5g, Quicksilver 1g in Siren Tail 0.2g.
Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Cameo Gloss - kolekcija prahov Slowianka

Slowianka
CAMEO GLOSS
7,95 €
Izdelki iz kolekcije Cameo Gloss zasijejo na nohtih, vsak od 6 odtenkov po 0,5g pa poskrbi za popolnoma drugačno, edinstveno barvo. Cameo Gloss odlikujeta transparentnost in učinek kameleonskih barv. Svetlobni sij je zaščitni znak te kolekcije. 
Prah za sugar efekt

Prahci in bleščice Rio Powder Slowianka

Slowianka
Slow-ShellLavenderSand
7,95 €
Spoznajte kolekcijo prahov in bleščic kolekcije RIO Slowianka. Novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Z njimi lahko popestrimo in poletno navdihnemo trajno lakirane nohte ali umetne nohte. V original pakiranju 1g.
Nail art

Pigmenti Neon Explosion Powders Slowianka

Slowianka
NEON EXPLOSION
2,99 €
Pigmenti Slowianka v neon odtenkih, ki dajo silno živahnost vašim nohtom v kričečih odtenkih. A niso samo zato. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.  Neon Explosion Powders Slowianka so pakirani po 1 gr. 
2,95 €
Okrasni konfeti za nohte različnih barv. Confetti Hexagon v obliki šestkotnikov znamke Euro Fashion. Okrasne konfete nanesemo na neutrjeno plast UV gela ali akrila ali jih vmešamo v gradilne gele. Konfeti različnih barvnih odtenkov na nohtu ustvarijo konveksen in tridimenzionalen videz. 
Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Bleščice mix odtenkov in velikosti - Bolly Euro Fashion

Euro Fashion
Bolly Glitter
2,95 €
Bolly Collection so konfeti in bleščice razlićnih odtenkov s svetlečim prahom v različnih velikostih za ustvarjanje elegantnega nail art-a. Bleščice so primerne za grajene bleščice, grajeno francosko, grajen marmor efect in nail art. 
Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Bleščice Confetti & Glitter Dust Collection Euro Fashion

CONFETTI & GLITTER DUST
2,95 €
Confetti & Glitter Dust so enobarvni konfeti in bleščice s svetlečim prahom v različnih velikostih za ustvarjanje elegantnega NAIL ART-A. Bleščice so primerne za grajene bleščice, grajeno francosko, grajen marmor efect in NAIL ART. 
Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Roza bleščice Rub Glitter In Euro Fashion

Euro Fashion
Pink Collection
2,95 €
Bleščice Rub In Glitter Pink Collection Euro Fashion so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice roza odtenkov.
Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Vijolične bleščice Rub Glitter In Euro Fashion

Euro Fashion
Purple Collection
2,95 €
Bleščice Rub In glitter Purple Collection Euro Fashion so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice vijola odtenkov.
Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Modre bleščice Rub Glitter In Euro Fashion

Euro Fashion
Blue Collection
2,95 €
Bleščice Rub In Glitter Blue Collection Euro Fashion so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice modrih odtenkov.
Prikazujem 1-12 od 33 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM