Perla laki

Trajni lak perla za lakiranje gel laka ali umetnih nohtov iz gela

Trajno ali permanentno lakiranje nohtov ("soak off" ali "gelish") omogoča daljšo obstojnost lakiranih nohtov, kot pri uporabi navadnega laka. Obstojnost hibridnih lakov je odvisna od izdelave ter tudi od kondicije naravnih nohtov, a pričakuje se približna obstojnost vsaj 3 tedne. Trajni laki Slowianka se lahko odstranjujejo s profesionalnimi topili (removerji) ali s pilico oziroma električno pilico. 

V grobem nanos permanentnega laka poteka s pravilno pripravo naravnega nohta, prvim nanosom baze, dveh nanosom barvnega trajnega laka ter permanentnega topa, katerega izbiramo glede na želen efekt. 

Z izbiro kvalitetne linije permanentnega laka dosežemo obstojnost in se izognemo krušenju in pokanju na konici, gladek in tanek nanos ter dolgotrajen sijaj ali mat efekt. 

Glavne komponente trajnega lakiranja so: BAZE, BARVNI TRAJNI LAKI in TOP.

Perla kolekcija so pokrivni ali pol pokrivni trajni laki znamke ESN Gel Me ali Slowianka. Uporabljajo se lahko kot samostojni barvni premaz ali kot premaz na izbrano podlago. 

Trajni lak

Perla linija Slowianka (84-85)

Perla linija Slowianka
8,95 €
Ste romantično naravnani ali morda cenite naraven videz? Poudarite svojo podobo s čudovitimi, unikatnimi izdelki iz PERLA linije znamke Slowianka v nežni roza in nežni modri. Zaradi umirjenega odtenka, ki odlikuje hibridni lak, bo dizajn nohtov, ki ga ustvarite, navdušil vsakogar.
Prikazujem 1-2 od 2 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM