Shranjevanje tekočin

Pripomočki za shranjevanje tekočin

Plastična posodica  je elegantna plastenka modernega izgleda z zlatimi detajli v pokrovčku in logotipu Slowianka. Ta plastenka na pumpico je narejena iz visoko kakovostne plastike. Idealna je za shranjevanje tekočin, na primer Cleanerja, ki vam je tako vedno na voljo ter vam olajša delo. V plastično posodico lahko shanjujemo tekočine, ki jih potrebujemo pri ustvarjanju umetnih nohtov in pri negi naravnih nohtov.

Pripomočki

Steklena posodica

Euro Fashion
26401
1,00 €
Mini steklena posodica, ki jo lahko uporabimo za cleaner, za tekočino za akril (monomer) ali tekočino za akril gel, vodo pri poslikavah z akvarelnimi in akrilni barvami itd. 
Pripomočki za shranjevanje

Plastična posodica s pokrovčkom

Euro Fashion
EF-N2
2,00 €
Plastična posodica z pokrovčkom za različne tekočine, ki jih srečujemo pri trajnem lakiranju in izdelavi umetnih nohtov: cleaner, tekočina za akril gel, monomer, aceton, alkohol, odstranjevalec laka itd Plastična posodica z belim pokrovčkom in pumpico je priročna za uporabo. 
Plastična posodica z metalnim pokrovčkom EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki za shranjevanje

Plastična posodica z metalnim pokrovčkom

Euro Fashion
EF-N6
8,00 €
Plastična posodica 150 ml z metalnim pokrovčkom za shranjevanje različnih tekočin, ki jih uporabljamo pri izdelavi umetnih in trajno lakiranih nohtov. V posodico lahko shranimo cleaner, remover, aceton, alkohol, tekočino za čiščenje čopičev, tekočino za akril gel ali monomer. 
Pripomočki

Porcelan posodica s pokrovčkom

Euro Fashion
PODD
9,95 €
Porcelan posodica s pokrovčkom iz plute. Uporabljamo jo lahko za vse vrste tekočin, kot je tekočina za Akril (monomer), tekočina za akril gel, cleaner, za vodo pri uporabi Akrilnih in Akvarelnih barv, če radi ustvarjate poslikave in nail art na nohte...
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM