LIGHT BEIGE COVER - tiksotropni gradilni gel SLOWIANKA
LIGHT BEIGE COVER - tiksotropni gradilni gel SLOWIANKA
LIGHT BEIGE COVER - tiksotropni gradilni gel SLOWIANKA
LIGHT BEIGE COVER - tiksotropni gradilni gel SLOWIANKA
LIGHT BEIGE COVER - tiksotropni gradilni gel SLOWIANKA
LIGHT BEIGE COVER - tiksotropni gradilni gel SLOWIANKA

Light Beige Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slow-LIGHTBEIGECOVER15
14,95 €
DDV vključen

Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Poznate Lumino Cover kamuflažni gradilni gel? Light Beige ima enak, čudovit bež odtenek.

Velikost

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Čas je za novo generacijo gelov z edinstveno, izboljšano formulo. Predstavljamo kolekcijo gradilnih gelov s popolno tiksotropijo Slowianka Nail Trends. To je izdelek, ki izpolnjuje vsa pričakovanja stilistov glede gradilnih gelov in zagotavlja hitro in prijetno delo v salonu. Geli so odlični za gradnjo umetnih nohtov in utrjevanje naravnih nohtov vseh oblik in vseh dolžin. Inovativni izdelki 2 v 1, ki jih ne smete zamuditi.

VIDEO PRIKAZ GELA

Navdušujejo z naravnim tenom, ki so bili izbrani na podlagi analize prodajnih uspešnic med gradilnimi geli. Čudoviti odtenki mlečno rožnate ter svetle in temne bež barve so univerzalni in brezčasni toni, ki pristajajo vsem tenom kože. To so barve, ki jih obožujejo stilisti in stranke.

Tiksotropnost je značilnost gradilnega gela, ki omogoča, da se z dotikom čopiča gel gladko razporeja, a ko dotika ni, stoji in ne teče v predel obnohtne kožice. Značilnost tekočega spomina omogoča, da se gel pod čopičem spremeni iz srednje gostega v tekočega, kar omogoča enostaven nanos. A ko čopič umaknemo, se njegova struktura spremeni v srednje gosto in gel ostane na mestu, kamor je bil nanešen. Gradilni gel zaradi tisotropnosti ne teče v predel kožice, omogoča izdelavo pravilne arhitekture nohta, površina gela pa je tako gladka, da se v njej odseva svetloba, kot to nohtni stilisti imenujemo »blik«.

Geli se razlivajo zelo počasi, so srednje goste, spremenljive konsistence, zato ne pobegnejo v predel obnohtne kožice. Med delom se tiksotropni gradilni gel obnaša kot "jelly" gel, zato lahko stilist samozavestno gradi več nohtov hkrati. A na drugi strani tiksotropna značilnost teh gelov omogoča, da je površina nanosa gela popolnoma gladka, kar nas pripelje do sistema grajenja nohtov, ki ga imenujemo NO FILE (brez piljenja). Ko se gel polimerizira, tunel nohta postane trd in stabilen, tudi če je nanešen v tankem sloju. Pekoč občutek, ki lahko nastane pri polimerizaciji, je minimalen in ne povzroča nelagodja pri stranki. 

Nova formula gelov je pravi dar za stiliste, ki so na začetku svoje poslovne poti v svetu umetnih nohtov, saj jim prihrani veliko ur treninga, piljenja ter zmanjša količino praha, ki nastaja pri procesu oblikovanja nohtov s pilo. Vsebuje gumijaste vezi, kar utrdi in krepi strukturo nohta. Primeren je za korekcijo, za podaljševanje nohtov na šablono ter za utrjevanje naravnih nohtov

Light Beige Cover navdušuje s čudovito, svetlo bež barvo, ki je po odtenku skoraj enaka najbolj prodajanemu gradilnemu gelu Lumino Cover. Popolnoma pristaja vsem tenom kože, še posebej svetlim. Barva nima rumenega odtenka, vendar tudi ni preveč roza. Odlična rešitev za stranke, ki ne marajo roza nohtov. Pokrivnost 70-80% zagotavlja lepo kamuflažo naravne nohtne plošče ter prehoda med posteljico in prostim robom.

Nohtno ploščo pripravite, kot ste navajeni. 

- Nohte obrišite z vatno blazinico, namočeno v cleaner in nanesite brez kislinski primer Ultra Bond.

- Nanesite tanek sloj Base Gel in ga polimerizirajte.

- Namestite šablono, nanesite tanek sloj gela in ga razporedite v podaljšek ter ga polimerizirajte.

- Šablono odstranite in nanesite tanek sloj gela. Na ne polimeriziran sloj gela odložite kapljo gela, ki jo razporedite v pravilno arhitekturo in obliko umetnega nohta. 

Namigi:

- Gel ima zelo dober oprijem naravne nohtne plošče, kar lahko še povečamo z uporabo ustreznih pripravnih izdelkov, kot so Cleaner, Ultra Bond ter Base gel. 

- Debelina nanosa tiksotropnega gela naj bo minimalno 0,5 mm ter maksimalno 1,5 mm.

- Primeren čas za vpenjanje tunela oziroma za "pinchanje" je 20 do 40 sekund, odvisno od debeline nanosa materiala ter od moči lučke. 

- Tiksotropne gradilne gele Slowianka polimeriziramo 3 minute v LED lučki ali 4 minute v UV lučki. 

- Po polimerizaciji obrišemo disperzijski sloj s Cleanerjem Slowianka. 

Gel je primeren za vse, tako za začetnike, kot za izkušene nohtne stiliste. Primeren je za zelo kratke nohte, ali dolge, torej za vse dolžine, kot tudi oblike. Ker stoji na enem mestu, ko umaknemo čopiče, z njim lahko delamo vse vrste grajene francoske. Po nanosu materiala je površina gladka, tako da je izredno primeren za ljubitelje tehnike NO FILE (tehnika brez piljenja).

Acrylates Copolymer, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Hydroxypropyl Methacrylate, HEMA, Triethoxycaprylylsilane, Silica, Hydrocycyclohexyl Phenyl Ketone, Tripropylene Glycol Diacrylate, p-Hydroanisole, 2-Propenoic Acid, Reaction products with Pentaerythrito, 2,5-Cyclohexadien-1-one, Glyceryl Propoxy Triacrylate, Trimethylolpropane +/- CI 15850, CI 77510, CI 19140, CI 77891, CI 77266, CI 60725, CI 59700, CI 15825, CI 12395.

OPOMBA: Sestava se lahko razlikuje glede na serijo izdelka. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov:  info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM