Pripomočki za mešanje, dotting tool in aplikatorji

Pripomoček za mešanje gelov in trajnih lakov, pigmentov

Pripomoček za mešanje gelov in trajnih lakov, pigmentov, nanašanje akril gelov ali celo za ločevanje trepalnic pri postoku podaljševanja umetnih trepalnic.

Pripomočki za mešanje, dotting tool in aplikatorji

Mirror aplikator Euro Fashion

Euro Fashion
865013
6,95 €
Mirror aplikator Euro Fashion za nanos prahov, pigmentov, "mirror" efektov, "chrome" efektov itd. Set vsebuje držalo in 6 zamenljivih nastavkov.
Čopiči

Kvačka Dooting tool Euro Fashion

Euro Fashion
871572
7,00 €
Kvačka Euro Fashion dooting tool ali čopič točkovnik. Uporablja se za nanašanje UV gela, oblikovanje "french", "smile" linije, nanašanje okraskov na nohte, za poslikave mozaik.
Svinčnik VOŠČEN za organizacijo kamenčkov
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki za mešanje, dotting tool in aplikatorji

Svinčnik voščen za organizacijo kamenčkov

PN-19300
0,95 €
Če radi dekorirate nohte s kamenčki, perlami in podobnimi okraski za nohte, potem vam bo voščen svinčnik v pomoč pri organizaciji in aplikaciji nail arta na nohte. 
Pripomočki

Lesena palčka za manikuro in pedikuro

Euro Fashion
864760
0,30 €
Manicure sticks je lesena palčka za manikuro in pedikuro, ki nam je lahko v pomoč pri potiskanju obnohtne kožice ali nanosu umetnega materiala na noht, kot je akril gel ali poly gel. Uporabna je tudi pri nail artu. Ali pa vam olajša postopek odstranjevanja trajnega laka. 
Čopiči

Čopič silikonski Euro Fashion

Euro Fashion
4126
3,95 €
Silikonski čopič lahko uporabljamo za 3D NAIL ART s 3D geli ali plastelin geli. Tiste, ki pri modeliranju nohtov ne poznate meja, boste silikonski čopič uporabile za mešanje gelov in lakov. Nekateri pa s čopičem iz silikona nanašajo in oblikujejo gradilne gele. 
Pripomočki

Premium Sonda kvačka - dooting pen

Slowianka
slow-SondaPremium
17,95 €
Vrhunska Sonda Slowianka je orodje, ki ga odlikuje izredno fina konica v obliki kroglice. Imenuje se tudi dotting tool ali kvačka, uporablja pa se za različne tehnike nail art-a. Nekateri s kvačko nanašajo tudi gradilne gele in se s tem izognejo nepotrebnim zračnim mehurčkom, ki se radi ujamejo v gele. Priročno orodje za ustvarjanje pik, prtičkov, 3D...
Pripomočki

Čopič silikon za 3D gel Slowianka

Slowianka
slow-silikon
9,95 €
Čopič Silikon je pripomoček iz silikona, namenjen oblikovanju 3D gelov in plastelin gela. Glava iz silikona je izredno mehka in fleksibilna, kar omogoča učinkovito oblikovanje 3D gelov in plastelin gelov. Oblikujemo lahko rože, listke in celo prtičke. 
Pripomočki

Lesena palčka za manikuro in nanos poly gela

First Gel
fg-6053
1,50 €
Set lesenih palčk 5 kos je idealni pripomoček za manikuro in pedikuro, ki nam pomaga pri potiskanju obnohtne kožice in nanosu poly gela ter akril gela na noht. Uporabne so tudi za mešanje in nanos kamenčkov in podobnega nakita za nohte. Izdelane so iz trpežnega lesa, zato se ne krušijo prehitro. Rešujejo tudi neljube situacije dotika gela na kožo. 
Prikazujem 1-12 od 15 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM