Cleaner-ji

Cleaner Slowianka se uporablja za brisanje disperzijskega sloja ter za oblikovanje umetnih nohtov narejenih iz Akril - Gela. Primeren je tudi za brisanje naravne nohtne plošče v postopku priprave na trajno lakiranje nohtov ali na izdelavo umetnih nohtov z gelom ali akril-gelom.

Cleaner se uporablja tudi za vlaženje in čiščenje čopiča

Tekočine

Cleaner Slowianka

Slowianka
Cleaner Slowianka
16,95 €
Cleaner za brisanje disperzijskega sloja gela, akril gela ali trajnega laka. Cleaner uporabljamo tudi za pripravo čopiča za oblikovanje akril gela.
Gel Cleaner za izjemen sijaj INSPIRE
Zadnji kosi na voljo
Cleaner-ji

Gel cleaner za izjemen sijaj Inspire

Inspire
I-71051
6,00 €
Gel Cleaner za izjemen sijaj Clean It Extra Shine Cleanse znamke Inspire. Gel cleaner za izjemen sijaj je zasnovan kot tekočina za odstranjevanje lepljive površine iz nohta po polimerizaciji.
Razkužila in alkohol

Pure Alcohol - alkohol Euro Fashion

Euro Fashion
Alkohol EF
6,00 €
Alkohol Euro Fashion je antiseptična tekočina za nohte. Deluje baktericidno, kar pomeni, da uničuje bakterije. Gel Nail Cleanser (Pure Alcohol for gel cleansing).
Tekočine

Cleaner ESN Gel me 118 ml

ESN
862037CLEANER
6,95 €
Cleaner znamke Gel me ESN za brisanje disperzijskega sloja gela, akril gela ali trajnega laka. Nanese se na blazinico in se z njo obriše polimeriziran gel ali akril gel ter prah na nohtu. Specialna tekočina na voljo v pakiranju 118 ml nohte razkužuje, dezinficira in jo očisti praha. 
Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM