Barvni geli

BARVNI GELI - Multi Art in Rush Gold Slowianka

Barvni gel Multi Art gels Slowianka so univerzalni barvni geli. Uporabljajo se za različne tehnike: samo premaz nohta, enostavna poslikava nohta, Zhostovo poslikava, teksturna poslikava Mozaik in poslikava efekta pletenja volne ... So gostejše strukture in visoko pigmentirani. Gel je mehke strukture, po nanosu je noht gladek in brez disperzije. 

Barvni geli Multi Art Slowianka so v pakiranj 5g: 

 • Classic White - 1
 • Dark Black - 2
 • Ground Brown -3
 • Claret- 4
 • Bloody red -  5
 • Vivid Pink - 6
 • Princess Pink - 7
 • Lavender - 8 
 • Sky Blue - 9
 • Ocean Blue - 10
 • Neon Sun - 11
 • Majestic Gold - 12 
 • Royal Silver - 13

V tej kategoriji najdete tudi linijo RUSH GOLD - metalni geli v šestih različnih odtenkih: GypsyGold, RussianGold, WhiteGold, AquamarineGold, PistachioGold, AmethystGold.

Arter Painting Gel Slowianka za poslikave nohtov. Pigmentiran gel v tubici, na voljo v 23 odtenkih.Primerni za barvanje umetnega nohta in za vse vrste dekoracij in poslikav nohtov: tanke linije, ONE STROKE, ZHOSTOVO, francoski stil, BABY BOOMER, OMBRE…

Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. White Paste se uporablja za vse vrste poslikav (zhostovo, one stroke, gel painting). Tisti, ki imate radi BABY BOOMER, tapkan, bo bela pasta dovolj gosta in pigmentirana, da vas pripelje do perfektnega belega gradient. 

Poleg barvnih gelov SLOWIANKA je na razpolago velika izbira barvnih gelov in barvnih past od FIRST GEL. 

MOZAIK BARVNI UV GEL EF EXCLUSIVE (transparentni gel) MOZAIK BARVNI UV GEL EF EXCLUSIVE (transparentni gel) 2
 • On sale!
Zadnji kosi na voljo
10,00 €
Mosaik barvni gel je transparenten in se odlično kombinira z bleščicami in ostalim nail art-om. Na nohtu z njim ustvarimo pol prosojen efekt, podoben obarvanemu steklu. Uporablja se lahko kot premaz narisane poslikave nohta. Z njim lahko ustvarite akvarij efekt ali ga uporabite v grajeni francoski, samostojno ali z njim pokrijete bleščice. 
Trajni lak

Cat Eye gel 5D FIRST GEL

First Gel
fg-
10,95 €
Magnetni gel z edinstveno formulo ustvarja v kombinaciji z magnetom edinstveni 5D učinek na kateri koli barvni podlagi, praviloma je to črna ali temna. Na voljo v treh kombinacijah v pakiranju 3 gr. 
Geli z bleščicami oziroma glitter geli so nasičeni s bleščicami različnih velikosti in jih lahko nanašamo na celotno površino umetnih nohtov ali izdelamo grajeno francosko. V tej kategoriji boste našli GLANZ IMPULS (VIJOLIČNA MEŠANICA) ali GLANZ INFIUM (SREBRNA MEŠANICA). Na voljo v original pakiranju 5 gr.
Arter Painting Gel je pigmentiran gel v tubici v desetih odtenkih: belem, rumenem, rdečem, oranžnem, vijoličnem, zelenem, modrem, črnem, rjavem in v barvi maline. Primerni za barvanje umetnega nohta in za dekoracije in poslikave nohtov: tanke linije, One stroke, Zhostovo, francoski stil, Baby boomer, ombre, … Med sabo jih lahko mešate kot tempera barve...
11,95 €
Izredno gost barvni gel, ki spominja na pasto v poletnih, živih, NEON odtenkih, primernih za umetne nohte, gelne ali akrilne. Neon kolekcijo sestavlja šest privlačnih in izredno pigmentiranih odtenkov znamke First Gel.
14,95 €
Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. White Paste se uporablja za vse vrste poslikav (zhostovo, one stroke, gel painting). Tisti, ki imate radi Baby boomer, tapkan, bo bela pasta dovolj gosta in pigmentirana, da vas pripelje do perfektnega belega gradient. Na voljo v lončku 5gr.
Barvni geli

Gold Rush - barvni geli z metalnim učinkom Slowianka

Slowianka
GOLD RUSH SLOWIANKA
12,95 €
Linija Gold Rush Slowianka sestavlja 6 odtenkov tekočih ekstremno pigmentiranih in pokrivnih metalik gelov. Gold Rush Classic Elegance Slowianka je primerna za dekoracije, poslikave, konture, tanke linije, ombrete, baby boomerje. Na voljo v original pakiranju, v steklenički 2,5 gr: Gypsy Gold, Russian Gold, White Gold, Aquamarine Gold, Pistachio Gold in...
Gel

Elastic plastelin gel za 3D

Slowianka
SLOW-ELASTIC
19,95 €
Plastelin gel za ustvarjanje dekorativnih 3D elementov, kot so rože, pentlje, prtički.. Rezultat je podoben 3D kreacijam z akrilom, a delo z plastelin gelom je enostavno in nismo omejeni časovno. Gel je gost, v beli poltransparentni barvi. Lahko se uporablja samostojno ali spremeni v drug odtenek z pigmentom. Uporabljajte ga kot plastelin. Oblikujete ga...
Barvni geli

Real Gold and Silver Gold Rush - barvni geli z metalnim učinkom Slowianka

Slowianka
Real Gold and Silver Slowianka
12,95 €
Nova formula, izboljšana, popolna metalna novost namenjena za ustvarjalne nohtne stilistke in zahtevne stranke. Naš Best Seller Gold Rush v novi različici: kovinsko-sijajno steklo v srebrnih in zlatih odtenkih. Kovinska novost primerna za dekoracije, poslikave, konture, tanke linije, ombrete, baby boomerje … 
Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EFexclusive - Dramatic Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EFexclusive - Dramatic 2
 • −15%
Zadnji kosi na voljo
Geli z bleščicami

Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EF Exclusive - Dramatic

EF Exclusive
861584
8,46 € 9,95 €
Barvni geli EF Exclusive, pakirani v original embalaži 5 gr. Think glitter je namenjena tistim, ki obožujejo bleščice. Geli so izjemno pigmentirani in nasičeni z svetlečimi bleščicami.
Gel

Neon barvni geli First Gel

First Gel
Neon First Gel
11,95 €
Izredno mazljiv barvni gel v poletnih, živih, neon odtenkih, primernih za umetne nohte, gelne, akril gelne in akrilne nohte. Neon kolekcijo sestavlja šest privlačnih in izredno pigmentiranih odtenkov gelov znamke First Gel.
Seti Arter Painting Gel Slowianka – Pigmentiran gel v tubici Seti Arter Painting Gel Slowianka – Pigmentiran gel v tubici 2
Zadnji kosi na voljo
44,95 €
Na voljo v štirih setih: Basic box (belo, rumeno, rdečo, modro in črno), Maestro box (oranžna, malina, violična, rjava in zelena). Ter nova različica NEON odtenkov - Neon box - Neon Red, Neon Violet, Neon Turquoise, Neon Yellow, Neon Pink, Neon Raspberry, Neon Blue. Green box (Green, Green Grass, Green Moro, Green Olive, Yellow Grass).
Prikazujem 1-12 od 50 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM