Pripomočki za čopiče

SKRINJICA ZA ČOPIČE. Priročna metalna skrinja za shranjevanje čopičev

SKRINJICA ZA ČOPIČE EURO FASHION Priročna metalna skrinjica za shranjevanje čopičev znamke Euro Fashion. Kako zelo občutljivi so čopiči na UV svetlobo in prah, ve vsaka nohtna stilistka. Skrinjica omogoča tudi varen transport čopičev, da se ščetine ne poškodujejo in ohranijo prvotno obliko.

Stojalo za čopiče znamke Euro Fashion z 12 nastavki za hitro in priročno odlaganje čopičev med delom. Stojalo je primerno tudi za shranjevanje čopičev, da bodo ščetine vedno varne pred poškodbo ali pred dotikom.

Brush Cleaner Slowianka je gelna tekočina za čiščenje in nego vseh vrst čopičev, potrebnih za podaljševanje nohtov in NAIL ART. Gel učinkovito očisti ščetine vseh pigmentov barvnih gelov, ostanke gelov, akril gelov in lakov in ščetine čopiča zmehča ter zaščiti. Običajni čistilci čopičev v tekočini ščetine izsušijo in uničijo. Ščetine bodo z uporabo tega gela mehke in prožne.

Pripomočki za čopiče

Brush Cleaner - gel za čiščenje čopičev Slowianka

Slowianka
slow-BrushCleaner50
12,95 €
Brush Cleaner Slowianka je gelna tekočina za čiščenje in nego vseh vrst čopičev, potrebnih za podaljševanje nohtov in nail art. Gel učinkovito očisti ščetine vseh pigmentov barvnih gelov, ostanke gelov, akril gelov in lakov in ščetine čopiča zmehča ter zaščiti. Običajni čistilci čopičev v tekočini ščetine izsušijo in uničijo. Ščetine bodo z uporabo tega...
SKRINJICA ZA ČOPIČE EURO FASHION SKRINJICA ZA ČOPIČE EURO FASHION 2
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Skrinjica za čopiče Euro Fashion

Euro Fashion
864971
17,95 €
Priročna metalna skrinjica za shranjevanje čopičev znamke Euro Fashion. Kako zelo občutljivi so čopiči na UV svetlobo in prah, ve vsaka nohtna stilistka. Skrinjica omogoča tudi varen transport čopičev, da se ščetine ne poškodujejo in ohranijo prvotno obliko.
STOJALO ZA ČOPIČE EURO FASHION (VELIKO)
Ni na zalogi
Pripomočki

Veliko stojalo za čopiče Euro Fashion

Euro Fashion
EF-BH12
9,95 €
Stojalo za čopiče znamke Euro Fashion z 12 nastavki za hitro in priročno odlaganje čopičev med delom. Stojalo je primerno tudi za shranjevanje čopičev, da bodo ščetine vedno varne pred poškodbo ali pred dotikom.
Pripomočki

Stojalo za čopiče Euro Fashion

Euro Fashion
865087
1,95 €
Stojalo oziroma odlagalo za čopiče Euro Fashion vam bo olajšalo delo trajnega lakiranja in izdelave umetnih nohtov, bodisi z gelom ali akrilom.
Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM