Pile za naravne nohte

Pila za naravne nohte za natančno in nežno piljenje naravnega nohta.

Lesena pila EURO FASHION je odlična za natančno piljenje ter doseganje težje dostopnih predelov na nohtih, recimo bočne stranice pri točki rasti nohta. Primerna za piljenje naravnih in umetnih nohtov. Pila je v beli barvi, ravna, gradacije 180/240, izredno tanka in obojestranska.

Transparentna steklena pila za nohte v PVC ovitku z logotipom EURO FASHION. Gradacija pile na obeh straneh pile je fina in vzdržljiva. Pila je namenjena profesionalni ali domači uporabi za krajšanje in oblikovanje nohtov.

Pile za naravne nohte

Lesena bela pila 180/240

Euro Fashion
WD808
0,70 €
Lesena pila Euro Fashion je odlična za natančno piljenje ter doseganje težje dostopnih predelov na nohtih, recimo bočne stranice pri točki rasti nohta. Primerna za piljenje naravnih in umetnih nohtov. Pila je v beli barvi, ravna, gradacije 180/240, izredno tanka in obojestranska.
Pile za naravne nohte

Steklena pila

Euro Fashion
EF-GFB
4,00 €
Transparentna steklena pila za nohte v PVC ovitku z logotipom Euro Fashion. Gradacija pile na obeh straneh pile je fina in vzdržljiva. Pila je namenjena profesionalni ali domači uporabi za krajšanje in oblikovanje nohtov.
Pila za nohte HANNAH - Euro Fashion
Zadnji kosi na voljo
Pile za naravne nohte

Pila za nohte Hannah

Euro Fashion
hannah
1,00 €
Pila za nohte Hannah Euro Fashion je dvostranska pila, roza barve, v granulaciji 180-180. Za nežen pristop piljenja trajno lakiranih nohtov ali naravnih nohtov.
Pile za naravne nohte

Polirna pila - polirni blok

Euro Fashion
MB223
2,50 €
Polirna pila - polirni blok (nail buffer) Euro Fashion za piljenje in poliranje naravnega nohta. V svetlo zeleni barvi, na voljo v več različicah. S tem bo vaša naravna manikura postala perfektna. 
Pile in bloki

Pila 180 in blok 240 (2v1) Slowianka

Slowianka
slow-file/buffer
1,50 €
Pila in blok, 2v1, za hitro in efektivno delo v salonu. Nujno orodje za oblikovanje umetnih nohtov je na eni strani pila gradacije 180 in na drugi strani blok gradacije 240.
Pripomočki

Drill Bit Disc -disk za piljenje z nastavki

Slowianka
slow-disk100
24,95 €
Brusek Disc Slowianka za različne načine odstranjevanja gela in akril gela iz umetnih nohtov. Disk za piljenje z brusnimi nastavki je idealen za pedikuro, skrajšanje umetnih ali naravnih nohtov in odstranjevanje mase iz nohtne plošče.
Pile in bloki

Pila One & Only Zebra - Euro Fashion

Euro Fashion
866107
0,65 €
Pila zebra v obliki pollune (halfmoon) v granulaciji 180/180 znamke EURO FASHION za piljenje in oblikovanje umetnih nohtov. Zahvaljujoč veliki površini in dvostranski gradaciji 180/180 maksimira učinek in zmanjša napor pri delu piljenja in glajenja površine umetnih nohtov.
16,95 €
Pila Slowianka v novi različici - halfmoon ali pol luna gradacije 180/240. Pila je oblikovana tako, da omogoča piljenje umetnega materiala in pripravo nohta, pri tem pa ne poškoduje naravnega nohta, temveč samo odstrani povrhnjico. Lahka, vsestranska, priročna pila s široko površino za enostavno delo. Priročna, praktična, a elegantna in efektivna. Na...
Pile za naravne nohte

Lesena črna pila 80/120

Euro Fashion
865079
0,70 €
Lesena pila Euro Fashion je odlična za natančno piljenje ter doseganje težje dostopnih predelov na nohtih, recimo bočne stranice pri točki rasti nohta. Primerna za piljenje naravnih in umetnih nohtov. Pila je v črni barvi, ravna, gradacije 80/120 in je izredno tanka ter obojestranska.
Pripomočki

Pila za naravne in umetne nohte Slowianka

Slowianka
slow-file100
1,20 €
Pila Slowianka je oblikovana tako, da omogoča piljenje in pripravo nohta, ki ne poškoduje naravnega nohta, temveč samo odstrani povrhnjico. Ima posebno obliko, s katero se pri piljenju lažje izogibamo obnohtni kožici zato je manjša verjetnost poškodbe. Tudi robovi te pile so bolj blagi, zato lahko delamo hitreje. To je tudi prednost, ki jo iščejo...
Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM