Blazinice in vatice

Celulozne vate in luknjičaste bombažne blazinice za brisanje nohtov

Blazinice, vatice in lesene palčke z bombažem uporabljamo za čiščenje naravne nohtne plošče, predela nohta ob obnohtni kožici ter za brisanje lepljivega neutrjenega disperzijskega sloja trajnega laka, gela, akril gela ali poly gela. Primerne so tudi za čiščenje čopičev za nohte ter ostalih pripomočkov, katere uporabljajo nohtne stilistke.

Najbolj poznane se celulozne vatice, ki so po navadi na voljo v roli, v kateri so krpice ločene s perforacijo in ta omogoča enostavno ločevanje krpic. Celulozne vate ali blazinice se lahko uporabljajo v kozmetične in zdravstvene namene. V kozmetični dejavnosti se uporabljajo celulozne vatke za odstranjevanje laka in za odstranjevanje lepljivih slojev gela in lak gela ter dezinfekcijo nohtov v kombinaciji z primernimi tekočinami, kot so cleaner, antiseptik ali alkohol. Celulozne vate ali blazinice so narejene iz celuloznih vlaken, ki vpijajo tekočino in pri brisanju ne puščajo vlaken in majhnih delcev. Uporabne so tudi za čiščenje pripomočkov za nohte in UV lučk ter za čiščenje čopičev. Beli večplastni lignin, iz katerega so narejene, ima  mehko sestavo z visoko absorpcijsko sposobnostjo. 

Čedalje bolj priljubljene so tudi tanke blazinice za nohte, ki kljub svoji tankosti dobro vpijejo in absorbirajo tekočino, pri brisanju pa ne puščajo nadležnih dlačic. Na voljo so z luknjicami ali brez njih.

Perforirane, porozne in luknjičaste bombažne blazinice v beli, roza in črni barvi učinkovito odstranijo lepljive sloje materiala  s površine nohtov, kože in težko dostopnih mest. Luknjičasta struktura blazinice omogoča učinkovitejše drgnjenje in s tem čiščenje. Izdelane so iz močnega materiala in so primerne predvsem pri urejanju nohtov, kombinirani manikuri, brisanju disperzijskega sloja trajnega laka, gela ali akril gela. Uporabljamo jih za čiščenje naravne nohtne plošče pred nanosom materiala za umetne nohte. Ali pa za brisanje lepljivih slojev po polimerizaciji. Bombažni robčki za nohte ne povzročajo alergijskih reakcij, saj so narejene iz naravnega bombaža.

V tej kategoriji najdete tudi bombažne lesene palčke, ki bodo koristen pripomoček pri nohtnih stilistkah, ki izvajajo kombinirano manikuro. Z njimi lahko dosežemo najbolj nedostopne kotičke v predelu obnohtne kožice. Priročne pa bodo tudi pri izdelavi MAKE UPA ali pri korekcijah pri barvanju obrvi z kano ali barvo za obrvi.

Pripomočki

Celulozne vatice (bela) 1000 kom

Euro Fashion
EF-NW1000
9,95 €
Nail Wipes 1000 kom Euro Fashion oziroma dva koluta po 500 celuloznih blazinic, ki pri uporabi ne puščajo sledi ali dlačic. Uporabljamo jih pri manikuri in pedikuri, pri trajnem lakiranju in pri izdelavi umetnih nohtov. Napojimo jih lahko z različnimi tekočinami, kot je cleaner, aceton ali alkohol in jih uporabimo za brisanje naravne nohtne plošče ali...
Pripomočki

Blazinice - vatice (bele) 900 kom

Slowianka
slow-cottonpads900
7,95 €
Blazinice znamke Slowianka Nail Trends so revolucionarni sistem za razmaščevanje, brisanje in čiščenje nohtne plošče, ki vključuje intenzivno absorpcijo uporabljene tekočine in njeno zadrževanje v blazinici. V paketu boste našli 900 kosov, zato so glede na učinkovitost zelo varčna rešitev.
6,95 €
Gobice za BABY BOOMER ali OMBRE ter brisanje nohtov v setu 79 kom pakiranih v vrečki. Ne puščajo sledi ali kosmičev na površini nohta. Zagotavljajo ekonomičen, higieničen način odstranjevanja prahu in brisanja površin umetnih in naravnih nohtov. Idealno za odstranjevanje lepljive plasti gela. Uporabljajo se lahko tudi za topljenje trajnega laka.
Blazinice in vatice

Bombažne palčke Micro Swabs za brisanje nohtov 100 kom

Euro Fashion
864426
1,20 €
Lesene palčke Micro Swabs z natančno konico, obložene z bombažem. Zelo udobne in univerzalne. Odlične bodo za manikuro ali pedikuro, za natančno čiščenje težko dostopnih mest. Popolne tudi pri korekcijah pri nanašanju kane ali barvanju obrvi. V pomoč bodo tudi pri urejanju dnevnega MAKE UP ter v kozmetični dnevni higieni. 
Pripomočki

Blazinice – vatice (roza, bele, črne) 300 kom

Euro Fashion
86446
3,95 €
Blazinice znamke Euro Fashion so revolucionarni sistem za brisanje in čiščenje nohtne plošče s cleanerjem. Vključujejo intenzivno absorpcijo uporabljene tekočine in njeno zadrževanje v blazinici. V paketu boste našli 300 kosov, zato so glede na učinkovitost zelo varčna rešitev. Na voljo v treh različnih barvah: beli, roza ali črni. 
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM