Krom laki

Krom trajni laki za nail art in dekoracije trajno lakiranih nohtov

Trajno ali permanentno lakiranje nohtov ("soak off" ali "gelish") omogoča daljšo obstojnost lakiranih nohtov, kot pri uporabi navadnega laka. Obstojnost hibridnih lakov je odvisna od izdelave ter tudi od kondicije naravnih nohtov, a pričakuje se približna obstojnost vsaj 3 tedne. Trajni laki Slowianka se lahko odstranjujejo s profesionalnimi topili (removerji) ali s pilico oziroma električno pilico. 

V grobem nanos permanentnega laka poteka s pravilno pripravo naravnega nohta, prvim nanosom baze, dveh nanosom barvnega trajnega laka ter permanentnega topa, katerega izbiramo glede na želen efekt. 

Z izbiro kvalitetne linije permanentnega laka dosežemo obstojnost in se izognemo krušenju in pokanju na konici, gladek in tanek nanos ter dolgotrajen sijaj ali mat efekt. 

Glavne komponente trajnega lakiranja so: BAZE, BARVNI TRAJNI LAKI in TOP.

Chrome Laki Slowianka so metalni odtenki za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov.

Chrome Laki Slowianka - Metalni odtenki (KLASIČNA KOLEKCIJA)
Product available with different options
Trajni lak

Trajni laki metalni odtenki Chrome Slowianka

Slowianka
slow-58
12,95 €
Chrome trajni laki Slowianka so metalni odtenki za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov. Značilnost permanentnih lakov te znamke je dobra pigmentiranost, pokrivnost, mazljivost in obstojnost.  Na voljo v original pakiranju 10 ml.
Trajni lak

Trajni laki Mistic Queen Slowianka (97-106)

Slowianka
MISTIC QUEEN kolekcija
8,95 €
Mistic Queen kolekcija Slowianka Nail Trends za trajno lakiranje ali za dekoriranje umetnih nohtov, bodisi geliranih nohtov bodisi akrilnih nohtov. Kolekcija vsebuje poleg štirih enobarvnih permanentnih lakov (99, 103, 104, 105) tudi tri permanentne lake z drobnimi bleščicami: rdeč (99), moder (97) in črno-zelen (98) ter tri metalne lake (100, 101, 102...
Trajni lak

Lak krom Chrome Gold, Rose, Blue - First Gel

First Gel
Chrome First Gel
10,00 €
Lak krom, v zlati, modri in roza metalni barvni (Gold, Rose, Blue) znamke First Gel. Več namenski "chrome" lak za nail art, ki se lahko suši na naravnem zraku. V original pakiranju 10 ml.
Prikazujem 1-3 od 3 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM