Podlaga za mizo

Kozmetična podlaga za enkratno uporabo za čistočo v delovnem prostoru.

Kozmetična podlaga za enkratno uporabo, plastificirana po spodnji strani, zaščiti pohištvo pred umazanijo ter pomaga vzdrževati čistočo v delovnem prostoru. Izdelana je iz celuloze, perforacija pa omogoča enostavno ločevanje kosov podlage.

Pripomočki

Zaščitna podlaga Slowianka - 40 kosov

Slowianka
Slow-podlaga40
10,95 €
Kozmetična podlaga Slowianka za enkratno uporabo, plastificirana po spodnji strani, zaščiti pohištvo pred umazanijo ter pomaga vzdrževati čistočo v delovnem prostoru. Izdelana je iz celuloze, perforacija pa omogoča enostavno ločevanje kosov podlage. Je v beli barvi s črnim logotipom Slowianke- 40 kom (30x50 cm)
Pripomočki

Podlaga za manikuro in umetne nohte Slowianka

Slowianka
slow-podlaga
5,95 €
Podlaga Slowianka velikosti A3 ščiti mizo pri manikuri, trajnem lakiranju, izdelavi umetnih nohtov in pri nail art-u.  Podlaga pa ni samo zaščita vaše mize, temveč tudi pravšnje ozadje za fotografiranje vašega izdelka. 
PODLAGA PAPIR EURO FASHION PODLAGA PAPIR EURO FASHION 2
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Podlaga papir Euro Fashion

Euro Fashion
SK/N
15,00 €
Papirnata podlaga, zaščitena s folijo, bo vedno varovala delovno površino in ustvarila pri stranki pozitiven vtis, ki kaže na higieno in čistost v salonu. Podlaga zaščiti vašo mizo za manikiro, zato je nujna za uporabo v kozmetičnih in manikerskih salonih.
Prikazujem 1-3 od 3 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM