Folije

1,50 €
Uporabljajo se lahko za NAIL ART v kombinaciji z gelom, lak gelom ali akrilom. Sila efektivna in enostavna popestritev trajno lakiranih ali umetnih nohtov. Krpice se primejo katerega koli lepljivega sloja, lahko je to trajni lak ali gel. Krpice položimo na lepljiv sloj in jih nežno potapkamo. Na voljo v več privlačnih odtenkih. 
Krpice za NAIL ART ali folija v krpicah. Koščki folije se uporabljajo v kombinaciji z gelom ali lak gelom. Krpice folije se uporabljajo na disperzijskem sloju gela ali laka. Rezultat pa je enostaven, a privlačen NAIL ART. Koščki folije niso samo za dekoracijo nohtov. Uporabimo jih tudi za dekoracijo slik, keramike, stene, pohištvo, okvire slik in...
Metalni kosmiči Pentart (zlati in srebrni)
Zadnji kosi na voljo
8,95 €
Natrgani metalni kosmiči v zlati in srebrni barvi za metaliziranje oziroma dekorativno pozlato. Pakirani so v 100 ml plastenki in bodo zadostovali za dolgotrajno delo vsake nohtne stilistke, ki rade dekorirajo nohte na ta način. So izjemo krki in nežni in se lepo oprimejo disperzijskega sloja gela ali trajnega laka. Lahko pa jih tudi vmešamo v gele. 
FLASH FLAKES - Mirror in Chameleon efekt v krpicah EURO FASHION FLASH FLAKES - Mirror in Chameleon efekt v krpicah EURO FASHION 2
Zadnji kosi na voljo
FLASH bleščice znamke EURO FASHION so enostaven in hvaležen dodatek vsaki kreaciji, ki pride izpod prstov nohtnih stilist. Tanke folije se primejo na vse vrste disperzije. Lahko se prime na barvni lak. Ali se jih vkomponira v gradilni gel ali v grajeno francosko ali v grajen baby boomer. 
2,95 €
S folijo za steklen izgled znamke Euro fashion ustvarite neverjetno moden STEKLEN IZGLED na vaših nohtih. Od traka folije odrežemo kose folij želene velikosti in jih položimo v neutrjen gel ali trajni lak. Po polimerizaciji pokrijemo z zaključnim topom. 
Mix Gloss kolekcijo prahov in bleščic smo komaj čakali. Bleščečo novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Ta kolekcija vsebuje 5 različnih bleščic: Gold Pearl 0.5g, Amfa Foil 0.5g, Blue Pearl 0.5g, Quicksilver 1g in Siren Tail 0.2g.
Transferna folija bi lahko bil en najlažjih NAIL ART-ov in omogoča nešteto možnosti in kombinacij. Kombiniramo jo lahko z barvnimi trajnimi laki in geli, lahko jo skrijemo ali delno pokrijemo z gradilnimi geli, lepo se kombinira s alkoholnimi barvami in vsemi možnimi dekoracijami nohtov.
Prikazujem 1-12 od 12 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM