Zamenljive PILE in BLOKI 8 izdelkov.

 • 5,95 €

  Pile pol-luna, snemljive in zamenljive, so na voljo v granulacijah: 100, 150, 180 in 240. V tej kategoriji na voljo tudi metalni nastavek za snemljive pile.  Ker je ta opcija cenejša kot klasične pile, boste lahko vsaki stranki zagotovili popolnoma svežo pilico in jo po uporabi zavrgli. Paket pil vsebuje 50 kom pil. Vsaka pila se prilepi na metalno...

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Blok, snemljiv in zamenljiv, na voljo v gradaciji 240. V tej kategoriji na voljo tudi metalni nastavek za snemljive bloke.  Ker je ta opcija cenejša kot klasičnega bloka, boste lahko vsaki stranki zagotovili popolnoma svež blok in ga po uporabi zavrgli. Paket blokov vsebuje 20 kom bufferjev. Vsak blok se prilepi na metalno držalo, po uporabi pa se blok...

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Blok, snemljiv in zamenljiv, na voljo v gradaciji 240/400. Set vsebuje tudi nastavek za snemljive bloke.  Ker je ta opcija cenejša kot klasičnega bloka, boste lahko vsaki stranki zagotovili popolnoma svež blok in ga po uporabi zavrgli. Paket blokov vsebuje 15 kom bufferjev. Vsak blok se prilepi na držalo, po uporabi pa se blok odlepi in zavrže.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Kovinska bazna pilica Staleks Pro se uporablja za snemljive zamenljive pile ravne oblike. Te metalne osnove za pilo se kombinirajo s snemljivimi pilami, ki so na voljo za nakup ločeno. 

  Na zalogi
 • 15,95 €

  Kovinska bazna pilica Staleks Pro se uporablja za snemljive zamenljive pile za noge. Te metalne osnove za pilo se kombinirajo s snemljivimi pilami, ki so na voljo za nakup ločeno.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Pila snemljiva, zamenljiva ali brusilni papir v roli, gradacije 100, 150 ali 180 za piljenje naravnih in umetnih nohtov, bodisi trajno lakiranih ali grajenih z gelom ali akril gelom. Da bo pila uporabna, potrebujete tudi METALNO OSNOVO ZA PILE STALEKS PRO.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Pila snemljiva, zamenljiva ali brusilni papir v lističih, gradacije 100, 150 ali 180 za piljenje naravnih in umetnih nohtov, bodisi trajno lakiranih ali grajenih z gelom ali akril gelom. Da bo pila uporabna, potrebujete tudi METALNO OSNOVO ZA PILE STALEKS PRO.

  Na zalogi
 • 24,95 €

  Brusek DISK Slowianka za različne načine odstranjevanja gela in akril gela iz umetnih nohtov. Disk za piljenje z brusnimi nastavki je idealen za pedikuro, skrajšanje umetnih ali naravnih nohtov in odstranjevanje mase iz nohtne plošče.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 8 od 8 izdelkov