Z bleščicami

Poly in akril geli

Multicolor - poly akril gel v tubici Multi Gel Elegance

Euro Fashion
863455
24,95 €
MultiGel Elegance je nov, revolucionaren sistem, ki združuje prednosti akrilnih in gelnih metod. To je napredna stopnja oblikovanja, ki vam omogoča ustvarjanje trpežnih nohtov na enostaven način. Po oblikovanju akril gela s čopičem le tega polimeriziramo v UV ali LED lučki. 
Akril gel z efekti - ARCYL GEL Slowianka 30 ml Akril gel z efekti - ARCYL GEL Slowianka 30 ml 2
Zadnji kosi na voljo
Poly in akril geli

Akril gel z efekti Arcyl Gel Slowianka

Slowianka
Akril gel z efekti
24,95 €
Akril geli z efekti Slowianka so goste, gumijaste konsistence v original pakiranju črne tubice 30 ml.  Akril gel je kombinacija dveh sistemov v enem. Super izbira za vse, ki iščete stabilnost in obstojnost modelaže umetnih nohtov.  V tej kategoriji boste našli kamuflažni, mlečni in prozorni akril gel z dodatki, ki bodo dodali novo noto vaši stilizaciji. 
Poly in akril geli

Glitter rose 02 – roza poly gel z bleščicami First Gel

First Gel
4011-02
24,95 €
Poly geli FIRST GEL so srednje goste, gumijaste konsistence v original pakiranju črne tubice 30 ml. Poly gel je kombinacija dveh sistemov v enem, ki nudi možnost izdelave zelo tanke strukture brez izgube stabilnosti. Fina zrnatost produkta je super izbira za hitro in enostavno ustvarjanje prehoda, ki ga poznamo pri Baby Boomer-jih. 
Poly in akril geli

Liquid Diamond tekoč poly gel First Gel

First Gel
FG-LiquidDiamond15
24,95 €
Poly Gel, a ne klasične teksture, temveč tekoč kot srednje izravnalni gel. Na voljo v transparentni verziji z dih jemajočimi bleščicami kot diamanti. Idealna izbira, ko nohta nimamo namena pokrivati z barvnim lakom ali gelom. Poly Gel, s katerim prihranimo čas, saj barvanje ni potrebno, istočasno pa omogoča nanos brez piljenja no file.
Poly in akril geli

Liquid White Shell tekoč poly gel First Gel

First Gel
FG-LiquidWhiteShell15
24,95 €
Poly Gel, a ne klasične teksture, temveč tekoč kot srednje izravnalni gel. Na voljo v tekoči mlečni verziji z perla šimrom. Idealna izbira, ko nohta nimamo namena pokrivati z barvnim lakom ali gelom. Poly Gel, s katerim prihranimo čas, saj barvanje ni potrebno, istočasno pa omogoča nanos brez piljenja no file. Z njim lahko ustvarimo nežne in glamurozne...
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM