Shranjevanje bruskov

Posodica za bruske  za shranjevanje bruskov, pri manikuri in pedikuri.

Posodica za bruske bo vaš pomočnik pri shranjevanju in pri organizaciji bruskov, ki jih potrebujemo pri manikuri in pedikuri.

Pripomočki

Škatla za shranjevanje gela ali laka Slowianka

Slowianka
Slow-BOX
9,95 €
Škatla za shranjevanje gela ali laka je primerna za mešanje in shranjevanje barvnih gelov, pigmentov, emulzij in lakov. Metalna paletka za NAIL ART Slowianka bo super pripomoček za vse nohtne stilistke, ki jim NAIL ART ni tuj. Vsaka mešanica, ki si jo pripravite, ostane varno shranjena v paletki vse do takrat, ko ponovno posežete po njej. 
Pripomočki

Metalna posodica za bruske

PN-27711
2,95 €
Metalna posodica za bruske v kovinskem odtenku bo vaš pomočnik pri shranjevanju in pri organizaciji bruskov, ki jih potrebujemo pri manikuri in pedikuri.
STOJALO ZA BRUSE (PODSTAVEK ZA SVEDRE)
Zadnji kosi na voljo
3,95 €
Podstavek za svedre in nastavke za brusilne strojčke, ki jih uporabljamo pri kombinirani manikuri in pedikuri. Artikel je na voljo samostojno, brez svedrov in ima na voljo 7 nastavkov za bruske.
Pripomočki

Posodica za bruske metalna

Staleks
LE-20/1
10,95 €
Metalna posodica za shranjevanje brusnih nastavkov. Kovinska škatla je velikosti 90x40x15 mm ter izdelana iz nerjavečega jekla. Namenjena je odlaganju, shranjevanju ter dezinfekcijo brusnih nastavkov za manikuro in pedikuro. 
Pripomočki

Pladenj ledvička za metalne pripomočke

Staleks
LE-10/1
10,95 €
Metalni pladenj za odlaganje orodja. Velikost: 195x90x19 mm. Nerjaveče jeklo. Valovito dno za enostavno odlaganje instrumentov. Lahko se uporablja za dezinfekcijo in shranjevanje orodja.
Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM