Tekočine

Tekočine - olja, monomer, cleanerji, brush cleanerji, primerji

Tekočina za sistem akrila (MONOMER) skrbi za polimerizacijo granul akrila.

Primer Slowianka se uporablja za razmaščevanje naravne nohtne plošče kot predpriprava pri sistemu umetnih nohtov ali trajno lakiranih nohtov. 

Cleaner je univerzalna tekočina, ki se uporablja za odstranjevanje disperzijskega sloja gela ali akril gela, za odstranjevanje maščobe na naravni nohtni plošči ter za obdelavo akril gela (poly gela). 

Brush Cleaner je gelni čistilec vseh vrst čopičev, tako za nail art, kot za gel in akril gel. 

Olje za obnohtno kožico kožico vlaži in jo nahrani. 

Bubble Liquid je posebna tekočina, s katero ustvarimo efekt oziroma nail art, ki spominja na drobne balončke. 

Primerji in dehidratorji

Ultra Bond - primer brez kisline Slowianka

Slowianka
slow-UltraBond10
8,95 €
Ultra Bond Slowianka Nail Trends je univerzalna tekočina pri pripravi naravnih nohtov pred izdelavo umetnih nohtov in ima namen boljšega oprijema baze na naravno nohtno ploščo. Uporablja se pri vseh sistemih podaljševanja in utrjevanja nohtov: trajni lak, gel, akril akril gel, poly gel... Ta primer brez kisline je praviloma primeren za vse nohtne plošče,...
Tekočina za akril (Liquid Acrylic System) - MONOMER
Ni na zalogi
Tekočine

Tekočina za akril Liquid Acrylic System- monomer

Slowianka
slow-liquid
24,95 €
Akrilna tekočina se imenuje tudi monomer in se uporablja v kombinaciji s akrilnim prahom pri izdelavi umetnih nohtov iz akrila. Pri nohtnih stilistkah in v kozmetičnih salonih je akril priljubljen zaradi obstojnosti, vzdržljivosti, hitrega in učinkovitega dela. Drugače povedano, akril je material, s katerim lahko ustvarimo vzdržljive, trpežne in močne...
Tekočine

Cleaner Slowianka

Slowianka
Cleaner Slowianka
16,95 €
Cleaner za brisanje disperzijskega sloja gela, akril gela ali trajnega laka. Cleaner uporabljamo tudi za pripravo čopiča za oblikovanje akril gela.
Primerji in dehidratorji

Brezkislinski Bond Primer First Gel

First Gel
FG-3997
15,95 €
Bond Primer First Gel 15 ml podaljša obstojnost nohtov in poveča oprijem gela ali akrila ali gel laka. Brez kislinski primer je vezna tekočina, ki bo povečala oprijem gela ali akril gela na naravno nohtno ploščo.
BUBBLE LIQUID SLOWIANKA BUBBLE LIQUID SLOWIANKA 2
Zadnji kosi na voljo
Tekočine

Bubble Liquid Slowianka

Slowianka
Slow-bubble
11,95 €
Unikatna tekočina za nail art mehurčkov in balončkov na nohtu. Ko Bubble Liquid zmešamo s topom in barvnim lakom, se spremeni v penico, ki na nohtu ustvari edinstven efekt. V mešanici naj prevladuje Bubble Liquid. Ter mešanico polagamo na kontrastno barvo- če je v mešanici bel lak, naj bo v podlagi temnejši odtenek laka ali gela. Bubble Liquid Slowianka...
Primerji in dehidratorji

Dehidrator Ex Prep EF Exclusive

EF Exclusive
ExPrep dehidrator
8,95 €
Dehidrator Ex Prep v trenutku dehidrira in razkuži naravno nohtno ploščo ter odstrani iz površine nohta maščobo in nečistoče. Je ena od tekočin, ki poskrbi za pripravo nohtne plošče pri postopku trajnega lakiranja ali geliranja. Nanaša se pred brez kislinskim ali kislinskim primerjem.
Brush Cleaner - gel za čiščenje čopičev Slowianka
Ni na zalogi
Pripomočki za čopiče

Brush Cleaner - gel za čiščenje čopičev Slowianka

Slowianka
slow-BrushCleaner50
12,95 €
Brush Cleaner Slowianka je gelna tekočina za čiščenje in nego vseh vrst čopičev, potrebnih za podaljševanje nohtov in nail art. Gel učinkovito očisti ščetine vseh pigmentov barvnih gelov, ostanke gelov, akril gelov in lakov in ščetine čopiča zmehča ter zaščiti. Običajni čistilci čopičev v tekočini ščetine izsušijo in uničijo. Ščetine bodo z uporabo tega...
Nega

Silk Repair Serum - olje za obnohtno kožico

Slowianka
slow-SilkRepairSERUM
8,95 €
Konec mastnih lis na nohtih po končanem tretmaju umetnih nohtov ali trajno lakiranih nohtov! Novi serum Slowianka z zlatimi delci, nasičenimi s hialuronsko kislino, ki bo vašo kožo navlažil takoj! Lahko mu rečemo suho olje in v pomoč vam bo pri marsikateri negi obnohtne kožice po končani manikuri ali izdelavi umetnih nohtov. 
RAZMAŠČEVALEC (PRIMER) ZA NOHTE EF EXCLUSIVE
Zadnji kosi na voljo
Primerji in dehidratorji

Razmaščevalec Primer za nohte EF Exclusive

EF Exclusive
71993
8,95 €
Razmaščevalec (Primer) EF Exclusive se uporablja pri fazi priprave naravnega nohta pred aplikacijo trajnega laka, gela, akril gela, poly gela ali akrila. Za obstojnost in oprijem umetnega materiala je to zelo pomemben preparat.
Pripomočki za shranjevanje

Plastična posodica s pokrovčkom

Euro Fashion
EF-N2
2,00 €
Plastična posodica z pokrovčkom za različne tekočine, ki jih srečujemo pri trajnem lakiranju in izdelavi umetnih nohtov: cleaner, tekočina za akril gel, monomer, aceton, alkohol, odstranjevalec laka itd Plastična posodica z belim pokrovčkom in pumpico je priročna za uporabo. 
Prikazujem 1-12 od 40 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM