Diamond Drop Master – lepilo za trepalnice (HITRO SUŠENJE, DOLGOTRAJNA OBSTOJNOST)
Diamond Drop Master – lepilo za trepalnice (HITRO SUŠENJE, DOLGOTRAJNA OBSTOJNOST)

Diamond Drop Master – lepilo za trepalnice - hitro sušenje, dolgotrajna obstojnost

863805
28,95 €
DDV vključen

Lepilo CLD za trepalnice 5 ml - Diamond Drop Master. Pravi diamant med lepili, saj združuje obstojnost in hitro sušenje.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Lepilo CLD za trepalnice je pravi diamant med lepili, saj združuje obstojnost in hitro sušenje. To izjemno močno lepilo je bilo ustvarjeno za potrebe izkušenih stilistov in mojstrov stiliranja trepalnic. Primeren je predvsem za volumenske tehnike. Za optimalno delovanje tega lepila je potrebno upoštevati vlažnost in temperaturo ozračja v prostoru. Pri izbiri tega lepila upoštevajte ne samo pogoje, ki prevladujejo v vašem salonu, temveč tudi svoj tempo dela, spretnost in vrsto stila, ki ga želite izdelati.

Velikost
5 ml
Hranite izven dosega otrok. Ne izpostavljajte izdelka vročini. Pred uporabo izdelek pretresite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi! V primeru draženja oči prenehajte z uporabo izdelka, ter se posvetujete s svojim zdravnikom! SHRANJEVANJE

Pred prvo uporabo shranite lepilo v hladilniku. Pred samo uporabo ga nato segrejte na sobno temperaturo. Če povzamemo, pred prvim odprtjem naj bo shranjen v hladilniku. A pred samo prvo uporabo ga segrejte na sobno temperaturo (4 ure pred prvo uporabo.

Po prvi uporabi ne shranjujte več lepila v hladilniku. Posledično bi se lahko zgostil ali bi se spremenile njegove karakteristike.

Po prvem odprtju bi lepilo lahko spremenilo konsistenco v primeru izpostavljenosti ne primerni temperaturi ali zaradi razlik v vlažnosti prostora oziroma ozračja. Lepilo hranite izven pretirane vlage, sončnih žarkov ali visokih temperatur. Lepilo shranjujte v suhem, hladnem in temnem prostoru. Bodite tudi pozorni na to, da je vedno tesno zaprto.

ROK UPORABE

Neodprto lepilo je uporabno 6 mesecev. Po odprtju je uporabno od 2-3 meseca.

REKLAMACIJE

Ko lepilo prejmete, ga najprej preverite. Lepilo preverite tako, da ga pretresete-vsebina v plastenki mora biti tekoča. V nasprotnem primeru nas takoj obvestite o reklamaciji.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Optimalni pogoji za lepilo:

Temperatura: 19 - 25 ° C.

Vlažnost: 45 - 65%.

Obstojnost: 7 do 8 tednov.

Samo za profesionalno uporabo!

Ethyl, Cyanoactylate, Polymethyl, Methacrylate, Carbon Black 

 2555525 - Lepilo CLD za trepalnice 5 ml - DIAMOND DROP MASTER

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM