MIX GLOSS - kolekcija prahov in bleščic Slowianka
MIX GLOSS - kolekcija prahov in bleščic Slowianka
MIX GLOSS - kolekcija prahov in bleščic Slowianka
MIX GLOSS - kolekcija prahov in bleščic Slowianka

Mix Gloss - kolekcija prahov in bleščic Slowianka

slow-GoldPearl
8,95 €
DDV vključen

Mix Gloss kolekcijo prahov in bleščic smo komaj čakali. Bleščečo novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Ta kolekcija vsebuje 5 različnih bleščic: Gold Pearl 0.5g, Amfa Foil 0.5g, Blue Pearl 0.5g, Quicksilver 1g in Siren Tail 0.2g.

Izberite

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Kolekcijo bleščečih bleščic in prahov Mix Gloss Slowianka sestavlja 5 mešanic prahov in bleščicGold Pearl 0.5g, Amfa Foil 0.5g, Blue Pearl 0.5g, Quicksilver 1g in Siren Tail 0.2g.

Uporabljajo se lahko kot klasične bleščice, lahko se mešajo v gele in se uporabijo za grajenje. Primerne so za dekoracijo pri trajnem lakiranju in pri izdelavi umetnih nohtov, bodisi gelnih ali akrilnihMojstri in napredni nohtni stilisti jih lahko uporabijo pri grajenem Baby Boomer-ju ali pa pri grajenem francoskem stilu. Še posebej lepe pa so uporabljene kot bleščice, ki jih prekrijemo s pol transparentnimi mlečnimi geli ali trajnimi laki. 

Gold Pearl 0.5g – te bleščice lahko nanašate na kakršno koli podlago, še posebej lepe pa so na beli gel ali lak podlagi. Nanašajo se lahko celo na tanek sloj topa, če želiš grobi bleščeči »sugar effect«. Stilizacijo je samo potrebno dobro utrditi v lučki, naj se suši celih 90 do 120 sekund. Po končanem utrjevanju v lučki se višek bleščic odstrani s blazinico napojeno v »gel cleanerju«.

VIDEO GOLD PEARL 

Amfa Foil 0.5g – to je prah, ki je bil ustvarjen zato, da posnema efekt sijoče folije na nohtih. Ta prah lahko nanesete na Baby Boomer, francoski stil, ombre, kamuflažno ali kakršno koli drugo podlago. Presenetil vas bo belkast odsev ogledala, ki ga ustvari Amfa Foil. Za poročni dan ne bi mogli najti boljše izbire. In kako se nanaša? Na končan noht, bodisi trajno lakiran ali umeten, nanesite top brez disperzije NO WIPE, sušite med 15-20 sekundami ter v še topel top vmasirajte prah. Za zaščito nanos topa ponovite.

VIDEO AMFA FOIL 

Blue Pearl 0.5g – to pa je mešanica praha in bleščic več velikosti. Bleščice so bele, z malo modrega odsega. Blue Pearl lahko nanašate na kakršno koli podlago, še posebej lepe pa so na belem gelu ali laku. Nanašajo se lahko celo na tanek sloj topa, če želiš grobi bleščeči »sugar effect«. Stilizacijo je samo potrebno dobro utrditi v lučki, naj se suši celih 90 do 120 sekund. Po končanem utrjevanju v lučki se višek bleščic odstrani s blazinico napojeno v »gel cleanerju«.

VIDEO BLUE PEARL

Quick Silver 1g – s tem prahom boste ustvarili efekt diamantnega srebra. Lahko se uporablja kot klasične bleščice. Ali pa nohte pobarvajte s trajnim lakom 38, 52 ali 107 ter ga utrdite. Nanj nanesite tanek sloj zaključnega laka NO WIPE in nanj potresite Quick Silver, da se dobro vpije v mokro podlago. V lučki utrjujte 120 sek, odstranite odvečen prah in sušite še nekaj sekund.

VIDEO QUICK SILVER

Siren Tail 0.2g – Siren Tail so perlasti kosmiči, ki izgledajo kot počeno steklo. Ta perlasti dodatek je zelo delikatna, nežna, mehka folija. Lahko se celo vmeša v gele ali trajne lake. Drugače se lahko kombinira s katerim koli trajnim lakom ali gelom, barvo ali bazo ali topom. Enostavno se položi na disperzijo in poskrbi za zaključek, če je to zadnja faza izdelave nohtov, naj bo to top NO WIPE. 

VIDEO SIREN TAIL

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
SPLOŠNA NAVODILA ZA UPORABO MIX GLOSS: Na noht nanesem izbrano barvo in jo utrjujemo v lučki. Ponovimo nanos in utrjevanje. Pokrijemo s topom NO WIPE, ki ga ne sušimo. V moker top posipamo prah iz kolekcije MIX GLOSS ter utrjujemo v lučki 90 sekund. Pomembno je, da se prah vpije v top in pusti površino nohtne plošče suho in sijočo. Po utrjevanju odstranimo odvečne bleščice in sušimo še vsaj 10 sekund. Efekt je kljub bleščicam nežen na dotik. Ta efekt je na nohtu obstojen najmanj 3-4 tedne.

Gold Pearl 0.5g: Polyethylene Terephthalate Acrylates copolymer, Aluminium

Amfa Foil 0.5g: Syntetic mica, Silicon dioxide, Titania oxide, Tin oxide.

Blue Pearl 0.5g: Polyethylene Terephthalate Acrylates copolymer, Aluminium

Quicksilver 1g: Titanum Dioxide, Barium Carbonata, Silica. 

Siren Tail 0.2g: Silicon dioxide, Titanum Dioxide.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM