Čopiči za francosko

Čopič, rezan poševno, omogoča hitro izdelavo francoskega stila.

ČOPIČ ZA GEL - POŠEVNO REZAN 6 (FRENCH) - FIRST GEL Čopič, rezan poševno, omogoča hitro in enostavno izdelavo francoskega stila, z vsemi vrstami pigmentiranih gelov. Čopič lahko uporabimo za francosko konico ali pa za izdelavo poslikave nohta imenovano ONE STROKE.

Čopiči za ONE STROKE tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. Set vsebuje 7 čopičev, različnih širin in dolžin, nekaj ravno in nekaj poševno rezanih. Čopiči tega seta so izrazito mehki in omogočajo maximalno natančno poslikavo. Lahko se uporabljajo tudi za perfektno linijo francoske.

ČOPIČ ZA GEL - POŠEVNO REZAN 6 (FRENCH) - FIRST GEL
Ni na zalogi
17,95 €
Čopič, rezan poševno, omogoča hitro in enostavno izdelavo francoskega stila, z vsemi vrstami pigmentiranih gelov. Čopič lahko uporabimo za francosko konico ali pa za izdelavo poslikave nohta imenovano One stroke.
Pripomočki

Komplet čopičev za nail art One Stroke Slowianka

Slowianka
slow-brushonestroke
16,95 €
Čopiči za One stroke tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. Set vsebuje 7 čopičev, različnih širin in dolžin, nekaj ravno in nekaj poševno rezanih. Čopiči tega seta so izrazito mehki in omogočajo maximalno natančno poslikavo. Lahko se uporabljajo tudi za perfektno linijo francoske. 
Čopiči

Čopič One Stroke 4-II First Gel

First Gel
FG-3004
14,95 €
Profesionalen čopič One Stroke 4-II za poslikave imenovane One stroke. Ta vrsta poslikav primerna tako za umetne kot trajno lakirane nohte.
Pripomočki

Čopič za francosko linijo - Cherry Smile Euro Fashion

Euro Fashion
Cherry Smile
59,95 €
Čopič iz visokokakovostnih sintetičnih ščetin, idealen za izdelavo natančne Smile linije pri francoski. Čopič je na voljo v dveh oblikah, katera poskrbi za naravnejši videz francoske linije ali za bolj dramatičen videz francoske. 
Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM