Bleščice

Bleščice HOLO vtiramo v disperzijski sloj ali uporabimo pri NAIL ART-u

Bleščice HOLO Effect lahko vtiramo v celo površino nohta, v disperzijski sloj, ali jih uporabimo pri NAIL ART-u, lahko pa jih celo vmešamo v gel ali akril. Holo so zelo majhne in bleščeče bleščice za vse vrste umetnih nohtov. 

Kolekcijo bleščečih prahov Cherrymoon Slowianka sestavlja 5 mešanic prahov in bleščic, pakiranih po 1g: KISSin, HUGin, FLIRTin, SEXin, DATEin. Posip je lahko pod topom ali na topu, kot sugar effect. 

Odkrijte čarobnost nohtnih efektov z Quick Gold in Multicolor Dust. Ustvarite spektakularen učinek FLASH efekta, ki oživi nohte z intenzivnim sijajem in gibanjem delcev. Ali pa z uporabo obeh ustvarite edinstveno raznobarvno bleščanje, ki ustvari čarobno lesketanje podobno učinku kameleona. Ta dva izdelka dopolnjujeta in oplemenitita vašo manikuro z...
8,95 €
Mix Gloss kolekcijo prahov in bleščic smo komaj čakali. Bleščečo novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Ta kolekcija vsebuje 5 različnih bleščic: Gold Pearl 0.5g, Amfa Foil 0.5g, Blue Pearl 0.5g, Quicksilver 1g in Siren Tail 0.2g.
Prah za sugar efekt

Prahci in bleščice Rio Powder Slowianka

Slowianka
Slow-ShellLavenderSand
7,95 €
Spoznajte kolekcijo prahov in bleščic kolekcije RIO Slowianka. Novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Z njimi lahko popestrimo in poletno navdihnemo trajno lakirane nohte ali umetne nohte. V original pakiranju 1g.
Nail art

Summer Snow kolekcija - prah z bleščicami Slowianka

Slowianka
Summer Snow kolekcija Slowianka
4,95 €
Neon prahi s bleščicami so hit poletja. Kolekcijo sestavlja 15 nasičenih neonskih odtenkov in en nežen, imenovan Wedding. Zelo vsestranski produkt. Z njim lahko naredimo posip barve, na kateri smo ohranili disperzijo. Zelo lepo se vmešajo tudi v gradilne gele ali v lake. Summer Snow Collection Slowianka lahko uporabljamo za stilizacijo pod topom ali pa...
Nail art

Bleščice Holo Effect Euro Fashion

Euro Fashion
gd-hol
1,95 €
Bleščice Holo Effect lahko vtiramo v celo površino nohta, v disperzijski sloj, ali jih uporabimo pri NAIL ART-u, lahko pa jih celo vmešamo v gel ali akril. Holo so zelo majhne in bleščeče bleščice za vse vrste umetnih nohtov. 
Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Pigmentne bleščice Mermaid Euro Fashion

Euro Fashion
pig-
1,95 €
Pigmentne bleščice ali imenovani "Mermaid effect" za enostavno popestritev vsakega odtenka trajnega laka ali gela. Gel ali lak posušimo in v lepljivo plast vmasiramo pigmentne bleščice. Odtenkov "Mermaid effect" je na voljo več, dejanski rezultat pa je odvisen od izbrane barvne podlage.
Nail art

Bleščice Glitter First Gel

Bleščice Glitter First Gel
3,00 €
Bleščice GLITTER First Gel so pigmentne bleščice na voljo v različnih odtenkih: FUKSIA, TURQUOISE, GOLD, SILVER.
Nail art

Holo bleščice First Gel

First Gel
FG-HOLO
3,00 €
Bleščice Holo Glitter First Gel s holografskim sijajem na nohtih ustvarjajo bleščeč, mavrično prelivajoč efekt v izbranem odtenku.
Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Rub Glitter In bleščice Silver & Gold Euro Fashion

Euro Fashion
865839
2,95 €
Bleščice Rub In Glitter Silver & Gold Collection Euro Fashion so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice srebrnih in zlatih odtenkov.
Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Rdeče bleščice Rub Glitter In Euro Fashion

Euro Fashion
865836
2,95 €
Bleščice Rub In Glitter Red Collection Euro Fashion so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice rdečih odtenkov.
Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Modre bleščice Rub Glitter In Euro Fashion

Euro Fashion
Blue Collection
2,95 €
Bleščice Rub In Glitter Blue Collection Euro Fashion so bleščice, ki jih vtiramo v barve trajnih lakov ali gelov ali pa jih vmešamo v različne gradilne gele in akril gele. V tej kategoriji najdete bleščice modrih odtenkov.
Prikazujem 1-12 od 27 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM