Brusi za umeten material

Brusi za umeten material za učinkovito odstranjevanje pri manikuri

Raznolika ponudba brusov za odstranjevanje umetnega materiala, vključno za odstranjevanje gela, akrila, akril gela, poly gela in trajnega laka. Visoko kakovostni brusni nastavki, ki omogočajo enostavno in učinkovito odstranjevanje umetnega materiala ter ustvarjanje brezhibnih rezultatov pri urejanju nohtov. Naj bo vaša zbirka pripomočkov za nego nohtov popolna z vrhunskimi brusi za umeten material.

Pripomočki

Brus F1 za odstranjevanje gela ali akrila

Slowianka
slow-frezakril
29,95 €
Brus F1 Slowianka za odstranjevanje gela ali akrila, srednje grobosti. S tem brusom prihranite čas in denar, saj učinkovito odstranjuje umeten material, kot sta akril in gel. Ta brusni nastavek je samo za oblikovanje umetnega materiala in ga ne smemo uporabljati na naravni nohtni plošči. 
24,95 €
Brus št. 14 First Gel za odstranjevanje gela in akrila iz karbida je nepogrešljiv pripomoček pri izdelavi umetnih nohtov in pri odstranjevanju trajnega laka. Oblika bruska, ki je v trupu ravna, je zelo priročna tudi za oblikovanje nohtov, kar zmanjša piljenje s pilo in prihrani čas in energijo nohtne stilistke.
Pripomočki

Brus za fino odstranjevanje gela ali trajnega laka

Euro Fashion
864371
29,95 €
Brus zaokrožen valj za fino odstranjevanje gela ali akrila znamke Euro Fashion. Je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih. Ta brus je  karbidni, odlično vzdržljiv in zmogljiv. Brusek za seboj pušča bolj ravno in fino površino brez grbinc, kot pa ostali brusi za...
19,95 €
Brus stožec znamke Slowianka z karbida za pedikuro in manikuro. ima tri pomembne lastnosti za nohtno stilistko: čisti tunel pri korekciji, popravlja tunel pri podaljševanju nohtov na šablono ali z dual formo in rešuje neljube situacije, če se nam gel steče v predel obnohtne kožice in se naredi dotik do kože. 
14,95 €
Ozek brusek v obliki stožca iz karbida se uporablja za popravke pri gelu ali akrilu v predelu obnohtne kožice ali pod nohtom, za tanjšanje prostega roba umetnega nohta.
24,95 €
Keramični brus z modro oznako za odstranjevanje gela ali akrila je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih.
Brus F4 za odstranjevanje trajnega laka, gela ali akrila
Zadnji kosi na voljo
29,95 €
Brus za odstranjevanje umetnih mas kot so trajni lak, gel, akril gel, poly gel ali akril. Ta ovalni brus z zaobljenim vrhnjim delom znamke Slowianka je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih. Vsi bruski te kategorije so karbidni, vzdržljivi in ob pravilni uporabi...
9,95 €
Keramični brus za odstranjevanje gela ali akrila je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih.
Pripomočki

Disk za piljenje z nastavki Drill Bit Disc Slowianka

Slowianka
slow-disk100
24,95 €
Brusek Disc Slowianka za različne načine odstranjevanja gela in akril gela iz umetnih nohtov. Disk za piljenje z brusnimi nastavki je idealen za pedikuro, skrajšanje umetnih ali naravnih nohtov in odstranjevanje mase iz nohtne plošče.
Brus C10 iz karbida za čiščenje tunela nohta
Zadnji kosi na voljo
20,00 €
Karbidni brus uporabljamo z brusilnim aparatom, za odstranjevanje gela in akrila. Oblika krogle vam bo prav prišla pri odstranjevanju umetnega materiala, še posebno vrednost pa bodo začutili stilisti, ki radi popravijo prosti rob umetnega nohta pod ploščo nohta. 
Prikazujem 1-12 od 58 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM