Klešče

Klešče za obnohtno kožico za popolno nego nohtov

Ponudba klešč za obnohtno kožico, nepogrešljivih pripomočkov pri negi nohtov v kozmetičnih in manikerskih salonih. Klešče so zasnovane z natančnostjo in kakovostjo materialov, ki omogočajo enostavno in učinkovito odstranjevanje obnohtne kožice ter ustvarjanje brezhibnega videza nohtov. Namenjene so tako pri manikuri kot pedikuri, zato so idealne za popolno nego nohtov kjerkoli in kadarkoli. Prepustite se našim kleščam in poskrbite za popolno nego nohtov.

Pripomočki

Klešče za manikuro C1 3mm

Slowianka
slow-C1cazki
29,95 €
Klešče za obnohtno kožico C-1 3mm znamke Slowianka zasnovane predvsem, da lahko stilist dolgo časa dela na najvišji ravni, brez nelagodja ali bolečine! Zelo priročna oblika ročajev se prilega točno na sredino roke stilista, popolna krivulja rezila in podaljšek njegove konice v trikotnik pa omogoča, da odstranite tudi najmanjše robove obnohtne kožice, ne...
Klešče za manikuro PREMIUM - HANDMADE Slowianka Klešče za manikuro PREMIUM - HANDMADE Slowianka 2
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Klešče za manikuro Premium Handmade

Slowianka
slow-klescePREMIUM
89,95 €
Klešče za manikuro in pedikuro znamke Slowianka Premium. Klešče za odstranjevanje obnohtne kožice so nepogrešljiv pripomoček kozmetičnih in manikerskih salonov. Gre za precizno ročno izdelano orodje. 
48,95 €
Profesionalne klešče za obnohtno kožo, natančno zasnovane za preciznost in udobje. Z dolžino rezila 5 mm se ponašajo s rezalnim robom, ki ima premišljen naklon in majhen izstopajoč del za optimalno delo. Ročna izdelava in profesionalno brušenje zagotavljata enakomeren in natančen rez kožice.
Metalni pripomočki

Klešče za obnohtno kožico Pro Expert 90 3 mm

Staleks
NE-90-3
31,95 €
Profesionalne klešče vrhunskega proizvajalca Staleks za obnohtno kožico, natančno oblikovane za vrhunsko rezanje kožice pri manikuri, z dolžino rezila 3 mm. Klešče Pro Expert 90 imajo ravne rezalne robove s premišljenim naklonom in rezalni del z izbočenim "petnim delom". Ozkost delovnega dela rezila nam omogoča dostop do težje dostopnih predelov obnohtne...
Pripomočki

Klešče za obnohtno kožico Classic 10

Staleks
NC-10-6
19,94 €
Klasične klešče za obnohtno kožico, zasnovane za čist in natančen rez obnohtne kožice. Z ostrino in dolžino rezila 6 mm se ponašajo s rezalnim robom, ki ima premišljen naklon in majhen izstopajoč del za optimalno delo. Ročna izdelava in profesionalno brušenje zagotavljata enakomeren in natančen rez kožice za domačo uporabo.
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM