Laki za Sharm tehniko

Sharm za trajno lakirane nohte ali umetne nohte

Trajno ali permanentno lakiranje nohtov ("soak off" ali "gelish") omogoča daljšo obstojnost lakiranih nohtov, kot pri uporabi navadnega laka. Obstojnost hibridnih lakov je odvisna od izdelave ter tudi od kondicije naravnih nohtov, a pričakuje se približna obstojnost vsaj 3 tedne. Trajni laki Slowianka se lahko odstranjujejo s profesionalnimi topili (removerji) ali s pilico oziroma električno pilico. 

V grobem nanos permanentnega laka poteka s pravilno pripravo naravnega nohta, prvim nanosom baze, dveh nanosom barvnega trajnega laka ter permanentnega topa, katerega izbiramo glede na želen efekt. 

Z izbiro kvalitetne linije permanentnega laka dosežemo obstojnost in se izognemo krušenju in pokanju na konici, gladek in tanek nanos ter dolgotrajen sijaj ali mat efekt. 

Glavne komponente trajnega lakiranja so: BAZE, BARVNI TRAJNI LAKI in TOP.

SHARM TEHNIKA je tehnika razlivanja. V neutrjeno plast trajnega laka spuščamo kaljice ali čopič z drugo barvo trajnega laka, ki se razlije. Ko smo z efektom zadovoljni, polimeriziramo in zaščitimo s topom. 

Trajni lak

373 Sharm Black - črn trajni lak za tehniko Sharm

Slowianka
slow-373-8
11,95 €
Slowianka Nails Trends predstavlja edinstven gel lak Sharm Effect Black, ki se dobro obnese pri lakiranju celotnega nohta (zelo prekrivni), lahko pa postanejo tudi odlična podlaga za številne vrste prelivajočih dekoracij nail art-a. To je trend, ki se po 6 letih vrača v salone in temelji na tehniki "wet to wet". Na voljo v 8 ml steklenički.
14,95 €
Lak (prozoren) za tehniko Sharm (EF Exclusive Gellacco Soak Off Sharm Effect Clear 12 ml) Lak za tehniko razlivanja v prozorni verziji je kot nalašč za učinek Sharm efekta. Sharm efekt ali Wet to Wet tehnika je tehnika, pri kateri v neutrjen trajni lak z lakom »sharm« ustvarjamo želen vzorec.
Trajni lak

372 Sharm White - bel trajni lak za tehniko Sharm

Slowianka
slow-372-8
11,95 €
Slowianka Nails Trends predstavlja edinstven gel lak Sharm Effect, ki se dobro obnese pri lakiranju celotnega nohta (zelo prekrivni), lahko pa postanejo tudi odlična podlaga za številne vrste prelivajočih dekoracij nail art-a. To je trend, ki se po 6 letih vrača v salone in temelji na tehniki "wet to wet". Lak za razlivanje je na voljo v beli barvi. Na...
Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM