Ščetke proti prahu

Ščetka proti prahu Slowianka je pripomoček vsake nohtne stilistke.

Ščetka proti prahu je nepogrešljiv pripomoček vsake nohtne stilistke. Za nas nohtne stiliste je pomembna predvsem zato, da res dobro očisti najbolj droben prahec. A za klientke nam nasproti sedeče je dobrodošel mehak dotik in prijeten občutek.

Krtačka je narejena iz zelo menke ščetine, ki se pri ščetkanju ne obrabi ali upogne. Ščetina je žametno mehka, dobro očisti površino nohta, pri tem pa ne izpusti težje dosegljivih kotičkov nohta. Krtačka vam bo služila dolgo časa, saj so ščetine razporejene zelo gosto in so močno pritrjene.

Pripomočki

Ščetka proti prahu Slowianka

Slowianka
slow-brush
5,95 €
Krtačka ščetke proti prahu  je narejena iz zelo mehke ščetine, ki se pri ščetkanju ne obrabi ali upogne. V Slowianki imenujemo to krtačko pingvinček. 
Pripomočki

Ščetka - okrogla krtačka za prah Euro Fashion

Euro Fashion
865350
1,95 €
Ščetka ali okrogla krtačka z zaščito za ščetine je odličen pripomoček za odstranjevanje prahu iz nohtne plošče, kanalov nohta ter rok pred aplikacijo gelov, lakov ali akrilov. Vsaka nohtna stilistka ve, da je dobra odstranitev praha in nečistoč nujna, zato je ščetka pripomoček za vsak kozmetični ali manikerski salon.
Pripomočki

Ščetka (krtačka) za prah

295
1,00 €
Ščetka ali krtačka je odličen pripomoček za odstranjevanje prahu iz nohtne plošče, kanalov nohta ter rok pred aplikacijo gelov, lakov ali akrilov. Vsaka nohtna stilistka ve, da je dobra odstranitev praha in nečistoč nujna, zato je ščetka pripomoček za vsak kozmetični ali manikerski salon.
Pripomočki

Mini ščetka za prah Euro Fashion

Euro Fashion
Brush MINI
0,50 €
Ščetka ali mini krtačka je odličen pripomoček za odstranjevanje prahu iz nohtne plošče, kanalov nohta ter rok pred aplikacijo gelov, lakov ali akrilov. Vsaka nohtna stilistka ve, da je dobra odstranitev praha in nečistoč nujna, zato je ščetka pripomoček za vsak kozmetični ali manikerski salon.
9,95 €
Brus krtača za poliranje služi popolnemu zaključku piljenega umetnega nohta pred nanosom barve ali zaključnega topa. Efektivno in natančno ostrani vse ostanke praha iz nohtne plošče in obnohtnih kanalov in zagotovi čistost nadaljnega dela. Ta ščetka bo odstranila najmanjše delčke praha, pri tem pa še dodatno spolirala umeten noht. 
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM