Laki z bleščicami

Trajni laki v barvah, z bleščicami, različnimi efekti za gel lak

Trajno ali permanentno lakiranje nohtov ("soak off" ali "gelish") omogoča daljšo obstojnost lakiranih nohtov, kot pri uporabi navadnega laka. Obstojnost hibridnih lakov je odvisna od izdelave ter tudi od kondicije naravnih nohtov, a pričakuje se približna obstojnost vsaj 3 tedne. Trajni laki Slowianka se lahko odstranjujejo s profesionalnimi topili (removerji) ali s pilico oziroma električno pilico. 

V grobem nanos permanentnega laka poteka s pravilno pripravo naravnega nohta, prvim nanosom baze, dveh nanosom barvnega trajnega laka ter permanentnega topa, katerega izbiramo glede na želen efekt. 

Z izbiro kvalitetne linije permanentnega laka dosežemo obstojnost in se izognemo krušenju in pokanju na konici, gladek in tanek nanos ter dolgotrajen sijaj ali mat efekt. 

Glavne komponente trajnega lakiranja so: BAZE, BARVNI TRAJNI LAKI in TOP.

Trajni lak

Milky Glass Effect - mlečni barvni trajni lak s koščki folije

Slowianka
slow-MilkyGlassEffect
9,95 €
Slowianka je poskrbela še za eno različico, ki se uporablja za mlečne efekte, ombre mlečnega videza in "circle" ombre. Imenuje se Milky Glass Effect in na nohtu ustvari pol prosojen premaz nasičen z mavričnimi delci. Priporočamo tehniko samo izravnave (noht obrnite navzdol za nekaj sekun in nato sušite v lučki).
Trajni lak

Trajni laki z bleščicami Slowianka

Slowianka
SLOWIANKA Kolekcija
11,95 €
Slowianka Collection je nova kolekcija posvečena pogumnim Slovankam, največji navdih pa so Ukrajinke, ki so se znašle v nepredstavljivi situaciji. Kolekcija barvnih kameleonov Slowianka vsebuje 10 permanentnih lakov, ki vsebujejo privlačne bleščice. Barvni trajni laki, ki jih pogovorno imenujemo tudi gelish laki, bodo popestrili tako trajno lakirane...
Trajni lak

Trajni laki Heritage Slowianka (323-332)

Slowianka
HERITAGE kolekcija (323-332)
11,95 €
Heritage kolekcija trajnih lakov 8 ml Slowianka vsebuje pet klasičnih jesensko zimskih odtenkov (223-227) in pet klasičnih odtenkov nasičenih z bleščicami (228-232). Imena spominjajo na aristokratsko družino, kjer se prepletajo družinske vezi in sorodniki zelo različnih karakterjev.
Trajni lak

Trajni laki Interstellar Slowianka (339-348)

Slowianka
INTERSTELLAR kolekcija (339-348)
11,95 €
Kolekcija permanentnih lakov Interstellar navdušuje s 5 klasičnimi pastelnimi odtenki in 5 bleščicami s Flash efektom. Kdo izmed vas obožuje sijoče nohte? Premaknite se v skrivnosten in neraziskan kozmični svet z zbirko trajnih lakov Interstellar Slowianka. Flash efekt in enobarvni trajni laki so primerni tako za trajno lakirane nohte, kot tudi za...
Barvni trajni laki

Zeleni trajni laki Green Treasures Slowianka (333-338)

Slowianka
Treasures kolekcija (333-338)
11,95 €
Green Treasures Collection je kolekcija Słowianka Nails Trends, ki nas uvaja v pravljično in skrivnostno zimo! Sestavljen je iz šestih trajnih gel lakov, trije so satenastih odtenkov, trije drugi pa vsebujejo bleščeče delce različnih velikosti, ki temeljijo na zelenih odtenkih v 8ml steklenički. 
Trajni lak

Trajni laki Power Team Slowianka (349-361)

Slowianka
POWER TEAM kolekcija (349-361)
11,95 €
Power Team je kolekcija trajnih lakov za permanentno lakirane ali umetne nohte, ki združuje raznolike karakterje, temperamente in... odtenke. In kateri segment je vam najbolj všeč - pomladen, poslovni ali romantičen? 
Trajni lak

Trajni laki Lipgloss Flash Slowianka (401-405)

Slowianka
LipGloss FLASH Kolekcija
11,95 €
Vaš videz nohtov lahko zdaj zasije z naravnim sijajem z našo novo kolekcijo permanentnih lakov LipGloss Flash Slowianka! To je res odbita zbirka trajnih lakov lesketajočih se odtenkov. Tokrat smo se osredotočili na nevtralne bež in roza odtenke. V kolekciji najdete pet sijočih barv v 8ml steklenički.
Trajni lak

Trajni laki Bikini Party Slowianka (415-419)

Slowianka
Bikini Party Kolekcija
11,95 €
Poletna kolekcija Bikini Party petih sočnih, neonskih, bleščečih barv. Odtenki roza, koralne in vijolične, z bleščečimi delci različnih gradacij, vključno z bleščečimi- kovinskimi piramidami s popolnoma odrezanimi robovi, ki se intenzivno svetijo v lučeh nočnega kluba in jih odsevajo kot ogledalo - torej Flash efekt. Nezemeljski učinek, ki se prilega v...
Trajni lak

Trajni laki Bikini Party 2 Slowianka (420-424)

Slowianka
Bikini Party 2 Kolekcija
11,95 €
Kje iskati sonce? Pri nas, z drugim delom kolekcije Bikini Party, ki bo popestrila vaše poletne nohte v norih neon odtenkih, ki smo jih nasičili s flash efektom v 70 %. Lahko jih nanašate v dveh slojih. Ali popolno prekrivnost dosežete že z enim slojem Bikini Party 2, z predhodnim nanosom podobnih odtenkov lakov iz kolekcij Bubble Gum in Color Therapy.
Liquid Mirror Powder Slowianka Liquid Mirror Powder Slowianka 2
Product available with different options
Trajni lak

Liquid Mirror Powder - tekoči prahci Slowianka

Slowianka
Liquid Mirror Powder
10,95 €
Mirror efekt v tekoči kameleon različici vam bo popolnoma olajšal efekt ogledala, ki ga lahko nanašate na vse vrste trajno lakiranih in umetnih nohtov. Efekt ogledala še nikoli ni bil tako enostaven in obstojen.  Fenomenalno izgleda na temni ali črni podlagi, prozorni, naravni ali kateri koli barvi. Za vedno se lahko poslovite od klasičnih mirror prahov.
Trajni lak

Trajni lak Icy (195-200) Gel Me ESN

ESN
ICY Collection
7,95 €
Nova kolekcija trajnih lakov Gel Me ESN v nežnih, zimskih odtenkih, ki kličejo pomlad. Icy Collection vsebuje 6 odtenkov za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov.
Prikazujem 1-12 od 36 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM