Gosti gradilni geli

Gosti gradilni geli za podaljševanje in gradnjo umetnih nohtov

Gradilni geli Slowianka Nail Trends se delijo na štiri skupine in sicer na goste gele, srednje goste, srednje tekoče in na tekoče, samoizravnalne gele (EASY LEVELING). Nekateri nohtni stilisti raje delajo s gostimi geli, ker jih radi počasi in dosledno razporejajo v pravo gradnjo in konstrukcijo nohta. V to kategorijo trenutno spadajo naslednji geli: kamuflažni, to sta Lumino in Smoky ter izredno gost Dry Cover, roza odtenka to sta Combi Pink in Milky Rose, transparenten CC Constans Clear ter dve različice belega gela za grajeno francosko, to sta Competition White in Soft White. 

Nova kolekcija štirih svileno maslenih gradilnih gelov nove generacije. »Silky Butter« geli so geli za podaljševanje in grajenje umetnih nohtovza korekcijo ali za utrjevanje naravnih nohtov, so kamuflažno pokrivni med 70-80 %. Primerni so tako za začetnike kot izkušene nohtne stiliste saj konsistenca omogoča hitro in enostavno nanašanje. Hitri nohtni stilisti bodo lahko s tem gelom naenkrat izdelali več nohtov, ne samo enega, kar skrajša čas storitve. Čeprav ne tečejo, so kremasto samoizravnalni, zato je aplikacija učinkovita in uspešna. Kljub kamuflažnemu tenu in pigmentom ne spremenijo barve tudi do 4-5 tednov. Svilnati masleni geli so trdi, zelo odporni in se ne zlomijo.

Kolekcija EASY popolnoma novih štirih gelov za enostavno izravnavo, grajenje in izdelavo nohtov. Almond, Boomer, Butter in Magnolia so gradilni geli za izdelavo umetnih nohtov, predvsem salonske dolžine in klasične oblike. Že sami odtenki teh gradilnih gelov so naravnega videza, zato nohte lahko zaključimo samo s topom ali pa izdelamo francosko manikuro ali čudovit baby boomer. Viskoznost in konsistenca sta srednje gosta, zato se gel lepo samoizravnava in pri obračanju prsta poravna in razporedi.

Drugi nohtni stilisti imajo radi dinamiko in potrebujejo pri svojem delu tekoče gele, samoizravnalne, ki se lažje razporejajo in oblikujejo. Imenujemo jih Easy Leveling geli. Tudi v tej liniji so kamuflažni in roza kamuflažni geli: Fresh Peach, Bright Peach, Rose Peach, Cloudy Beige, Sparkly Cloudy Beige, Cotton Candy, Sugar Cookie in Marshmellow. Linijo dopolnjujeta tudi prozoren gel Easy Clear in mlečno transparenten gel Porcelain Swan. V tej skupini najdemo pol in zelo malo transporentne materiale. 

24,95 €
Smoky Cover gel Slowianka je kamuflažni gel temnejšega tena. Je samoizravnalen pri sistemu nanašanja "One touch" in pri modeliranju ne teče. Smoky je kamuflažni gel, primeren za »pinchanje« ali oblikovanje nohtov s stiskanjem, z njim umetne nohte podaljšujemo in gradimo. Ker je gost, ga lahko uporabite tudi pri korekciji, za popravljanje oblike nohta ter...
Gel

Dry Cover Natural - gost kamuflažni gel naravnega tena Slowianka

Slowianka
Dry Cover Natural Slowianka
20,95 €
Dry Cover Natural Slowianka je gost kamuflažni gel temnejšega kožnega tena. Z njim lahko podaljšujemo nohte na šablono ali z Dual Formo. Primeren je za modeliranje, grajenje nohtov. Za grajenje naravnih nohtov ali podaljšanih nohtov. Njegova največja vrlina je grajena posteljica pri grajeni francoski. Najlepše se nanaša po sistemu one touch. 
Gel

Constant Clear CC gost prozoren UV/LED gel Slowianka

Slowianka
Constant Clear Slowianka
20,95 €
Constant Clear CC Gel je prozoren gel z odličnim oprijemom na naravne nohte. Uporaben je prav za vse, za podaljševanje, za modeliranje nohtov, za utrjevanje naravnih nohtov in za korekcijo. Ljubiteljice grajenih bleščic boste navdušene. In ker je gost, lahko z njim elegantno popravimo obliko nohta pri korekciji, brez šablone. Tiste ki nohte "pinchate",...
24,95 €
Lumino Cover gel Slowianka je kamuflažni gel svetlejšega tena. Je samoizravnalen pri sistemu nanašanja "one touch" in pri modeliranju ne teče. Lumino je kamuflažni gel, primeren za »pinchanje« ali oblikovanje nohtov s stiskanjem, z njim umetne nohte podaljšujemo in gradimo. Ker je gost, ga lahko uporabite tudi pri korekciji, za popravljanje oblike nohta. 
Gradilni geli

Soft White - bel gradilni gel za grajeno francosko Slowianka

Slowianka
Soft White Slowianka
20,95 €
Soft White Slowianka Nail Trends 50 gr je mlečno bel gradilni gel za umetne nohte, ki se uporablja za perfektno linijo francoske pri izgradnji grajene francoske linije. Namenjen je za salonsko delo in za tekmovanja, predvsem za podaljševanje na šablono.
Gel

Natural Pink Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
NATURAL PINK COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita barva v roza bež odtenku je nenadomestljiva v enobarvni različici, kot tudi v stilu Baby boomerja ali...
Gel

Light Beige Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
LIGHT BEIGE COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Poznate Lumino Cover kamuflažni gradilni gel? Light Beige ima enak, čudovit bež odtenek.
Gel

Dark Body Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
DARK BODY COVER Slowianka
14,95 €
Gel s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita, roza in bež barva, ki se ujema z odtenkom baze 309 in best sellerjem Smoky Cover, je idealna za risano ali grajeno francosko...
Gel

Cotton Candy Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
COTTON CANDY COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Odtenek je svetlo roza in spominja na Cotton Candy gel kolekcije Easy Leveling.  
Gel

Combi Rose Half-Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
COMBI ROSE HALF-COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Combi Rose je polprosojen gel roza odtenka, s katerim ustvarimo na nohtu edinstven naraven videz. 
Gel

Baby Boomer Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
BABY BOOMER COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita barva v pastelne roza je nenadomestljiva v enobarvni različici, kot tudi v stilu BABY BOOMERJA ali...
Prikazujem 1-12 od 15 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM