Neon laki

Neon trajni laki za barvanje umetnih nohtov narejenih z gelom, akrilom, akril gelom ... Trajni laki z barvitimi neon odtenki.

Trajni lak

Trajni lak neon odtenki Gel Me ESN

ESN
862xxx
7,95 €
Lak Gel Gel Me 8 ml - neon odtenki za trajno lakiranje in za umetne nohte. Lak Gel zaznamujejo odlična vzdržljivost in pokrivnost ter lepe barve neon odtenkov.
7,95 €
Lak Gel Gel Me 8 ml v luminous odtenkih za trajno lakiranje in za barvanje umetnih nohtov iz gela ali akril gela. Lak gel zaznamujejo odlična vzdržljivost in pokrivnost ter lepe barve luminus odtenkov.
Trajni lak

Trajni lak Neon Reflective (226-231) Gel Me ESN

ESN
Neon Reflective kolekcija
7,95 €
Flash kolekcija izjemno bleščečih in odsevajočih bleščic ujetih v trajni lak Gel Me ESN znamke Euro Fashion. Bleščice v različnih neon odtenkih se izjemno odsevajo na sončni in na neposredni svetlobi. Uporabne so kot nanos na pri trajnem lakiranju ali kot nanos na umetne nohte iz gela ali iz akrila.
Trajni lak

Trajni lak Hey Mrs DJ (213-218) Gel Me ESN

ESN
Hey Mrs DJ ESN
7,95 €
Ker se nočemo posloviti od poletja, vam predstavljamo novo kolekcijo Hej Mrs DJ trajnih lakov Gel Me ESN. Odkrijte šest novih, intenzivnih odtenkov v 8 ml steklenički, ki vam bodo dali energijo in samozavest. Ustvarite počitniško manikuro in poskrbite za počitniško vzdušje!
Trajni lak

Trajni laki Colour Therapy Slowianka (362-371)

Slowianka
Colour Therapy kolekcija
11,95 €
Vroča novost! Explozivna barvna terapija vas popelje na fascinantno in zdravilno potovanje z pigmentiranimi in nasičenimi trajnimi laki Slowianka, ki zagotavljajo boljše razpoloženje. Kolekcijo Colour Therapy sestavljajo poletne neonske barve, ki so užitek pri uporabi nohtnih stilistov in ustvarjajo nepozabne užitke naših klienkt, ki te barve nosijo. Že...
Trajni lak

Trajni laki Bikini Party Slowianka (415-419)

Slowianka
Bikini Party Kolekcija
11,95 €
Poletna kolekcija Bikini Party petih sočnih, neonskih, bleščečih barv. Odtenki roza, koralne in vijolične, z bleščečimi delci različnih gradacij, vključno z bleščečimi- kovinskimi piramidami s popolnoma odrezanimi robovi, ki se intenzivno svetijo v lučeh nočnega kluba in jih odsevajo kot ogledalo - torej Flash efekt. Nezemeljski učinek, ki se prilega v...
Trajni lak

Trajni laki Bikini Party 2 Slowianka (420-424)

Slowianka
Bikini Party 2 Kolekcija
11,95 €
Kje iskati sonce? Pri nas, z drugim delom kolekcije Bikini Party, ki bo popestrila vaše poletne nohte v norih neon odtenkih, ki smo jih nasičili s flash efektom v 70 %. Lahko jih nanašate v dveh slojih. Ali popolno prekrivnost dosežete že z enim slojem Bikini Party 2, z predhodnim nanosom podobnih odtenkov lakov iz kolekcij Bubble Gum in Color Therapy.
8,95 €
Barvni laki v živih, neon odtenkih kolekcije Water Neon Slowianka. Značilnost trajnih lakov te znamke je dobra pigmentiranost, pokrivnost, mazljivost in obstojnost. Primerni so za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov. V tej kategoriji so na voljo trajni laki v dveh efektih – z finimi...
Trajni lak

474 Coral Pink - barvni trajni lak za nohte

Slowianka
slow-474-8
11,95 €
Trajni lak za nohte 474 Coral Pink iz kolekcije Fling Pink znamke Slowianka je edinstvena kombinacija intenzivnosti s subtilnim neonom. Živahen koralno roza odtenek barvnega laka je kot nalašč za pomlad in poletje. Mehek čopič in kremasta tekstura gel laka zagotavljata enostaven nanos in popolno prekrivnost brez prog. V celotni kolekciji boste našli...
Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM