TEKOČINA ZA DELO Z AKRIL GELOM – EF EXCLUSIVE SMART GEL SOLUTION
TEKOČINA ZA DELO Z AKRIL GELOM – EF EXCLUSIVE SMART GEL SOLUTION

Tekočina za delo z akril gelom – EF Exclusive Smart Gel Solution

866902
Zadnji kosi na voljo
19,95 €
DDV vključen

Tekočina za oblikovanje akril gelov se uporablja za nadzor in lažje oblikovanje akrilnega gela oziroma poly gela pri podaljševanju in modeliranju umetnih nohtov - "pameten dotik za maksimalen rezultat" Na voljo 250ml.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Tekočina za oblikovanje akril gela oziroma poly gela, ki omogoča enostavno nanašanje akril gela na površino nohtne plošče, zmanjšuje oprijemanje akril gela na čopič in omogoča pravilno oblikovanje materiala. Smart gel Solution ne aktivira procesa polimerizacije, tako da je mogoče noht oblikovati pred strjevanjem v lučki – in kolikor časa je to potrebno. Z uporabo tekočine za oblikovanje poly gela boste noht oblikovali do perfekcije in se izognili piljenju nohta.

Vnetljivo! Hraniti izven dosega otrok! Ne vdihavajte hlapov. Če pride do draženja ali občutljivosti, takoj prenehajte z uporabo. Upoštevajte navodila! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland
Tekočina za oblikovanje poly gela služi temu, da se akril gel ne prijema čopiča in da lahko material oblikujemo tako daleč, da se pri oblikovanju nohta srečamo z minimalnim piljenjem.

Noht pripravimo, kot smo navajeni. Akril gel položimo na nohtno ploščo ali v DUAL konico in ga oblikujemo s čopičem. Čopič pomočimo v tekočino in pričnemo z dotikanjem oblikovati akril gel. To ponovimo vsakič, ko se ščetine čopiča prijemljejo akril gela. Ko smo z obliko nohta zadovoljni, noht polimeriziramo v lučki za nohte. 

Isopropyl Alcohol, Isobutyl Acetate, Aceton, CI 60725

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM