Čopič silikon

Čopič silikon za 3D gel za 3D nail art

Čopič SILIKON je pripomoček iz silikona, namenjen oblikovanju 3D gelov in plastelin gela. Glava iz silikona je izredno mehka in fleksibilna, kar omogoča učinkovito oblikovanje 3D gelov in plastelin gelov. Oblikujemo lahko rože, listke in celo prtičke

Pripomočki

Čopič silikon za 3D gel Slowianka

Slowianka
slow-silikon
9,95 €
Čopič Silikon je pripomoček iz silikona, namenjen oblikovanju 3D gelov in plastelin gela. Glava iz silikona je izredno mehka in fleksibilna, kar omogoča učinkovito oblikovanje 3D gelov in plastelin gelov. Oblikujemo lahko rože, listke in celo prtičke. 
Čopiči

Čopič silikonski Euro Fashion

Euro Fashion
4126
3,95 €
Silikonski čopič lahko uporabljamo za 3D NAIL ART s 3D geli ali plastelin geli. Tiste, ki pri modeliranju nohtov ne poznate meja, boste silikonski čopič uporabile za mešanje gelov in lakov. Nekateri pa s čopičem iz silikona nanašajo in oblikujejo gradilne gele. 
Čopiči

Silikonski čopič First Gel

First Gel
fg-000
4,95 €
Uporabite ta silikonski čopič za mešanje barvnih gelov na paleti za mešanje. Lahko ga uporabljamo za 3D nail art s 3D geli ali plastelin geli. Na ta način bodo vaši čopiči zdržali dlje! Nekateri pa s čopičem iz silikona nanašajo in oblikujejo gradilne gele. 
Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM