Barvni gel BELA PASTA (White Paste) SLOWIANKA
Barvni gel BELA PASTA (White Paste) SLOWIANKA
Barvni gel BELA PASTA (White Paste) SLOWIANKA
Barvni gel BELA PASTA (White Paste) SLOWIANKA
Barvni gel BELA PASTA (White Paste) SLOWIANKA
Barvni gel BELA PASTA (White Paste) SLOWIANKA

Barvni gel bela pasta White Paste Slowianka

SLOW-Wpasta
14,95 €
DDV vključen

Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. White Paste se uporablja za vse vrste poslikav (zhostovo, one stroke, gel painting). Tisti, ki imate radi Baby boomer, tapkan, bo bela pasta dovolj gosta in pigmentirana, da vas pripelje do perfektnega belega gradient. Na voljo v lončku 5gr.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. Je idealna za ustvarjanje vzorcev na nohtih, senčenje, tehnike One Stroke in Zhostovo ter tridimenzionalnih vzorce na nohtih.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. Je idealna za ustvarjanje vzorcev na nohtih, senčenje, tehnike One Stroke in Zhostovo ter tridimenzionalnih vzorce na nohtih. Tudi BABY BOOMER z gobico boste ustvarili brez napora. Bela pasta je gosta, pigmentirana, kremasta in po sušenju skoraj brez disperzije. 

Aliphatic urethane acrylate, triethyleneglycol, dimethacrylate, silica dimethyl silylate, isopropylidenediphenyl, bisoxyhydroxypropyl methacrylate, ethoxylated trimethyol-propanetriacrylaye, ethylphenylphosphinat, aliphatic urethane diacrylate, methylbenzoyl-format, hydroxycylohexyl phenyl ketone, polyethyleneglycol200dimethacrylate, polyester resin, ethylhexylacrylate.

 CPNP: 2904657 Barvni gel White Paste Slowianka 

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM