Top Coat PEARL HOLO - zaključni top z HOLO bleščicami brez disperzije Slowianka
Top Coat PEARL HOLO - zaključni top z HOLO bleščicami brez disperzije Slowianka
Top Coat PEARL HOLO - zaključni top z HOLO bleščicami brez disperzije Slowianka
Top Coat PEARL HOLO - zaključni top z HOLO bleščicami brez disperzije Slowianka

Top Coat Pearl Holo - zaključni top z holo bleščicami brez disperzije Slowianka

Slow-TopPearlHolo
14,95 €
DDV vključen

Še ena novost Slowainke. Novi Pearl Holo Top Coat Slowianka Nail Trends ima kremasto redkejšo konsistenco z finimi holografskimi bleščicami. Ta bleščeči top je kot nalašč za svetle in temne barve, bodisi na trajno lakiranih ali geliranih nohtih. Top, ki bo še bolj popestril vaše standardne odtenke trajnih lakov in barvnih gelov. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Novi PEARL HOLO TOP COAT SLOWIANKA NAIL TRENDS ima kremasto redkejšo konsistenco z finimi holografskimi bleščicami. Ta bleščeči top je kot nalašč za svetle in temne barve, bodisi na trajno lakiranih ali geliranih nohtih. Visoka koncentracija holo delcev naredi površino izjemno lepega sijaja, ki popestri katero koli obliko nohtov.

Top se polimerizira v lučki 90 sekund. Nima disperzijske plasti. Je elastičen, zato bo kot nalašč za naravne trajno lakirane in umetne nohte, bodisi iz gela ali akril gela.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. Čas utrjevanja:

UV lučka: 3 min
LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po 30 sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Styrene/Acrylate Copolymer.

CPNP: 3840699 Lak gel zaključni PEARL HOLO

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM