TOP MAT 4 izdelkov.

 • 14,95 €

  Velvet Top Coat Slowianka je zaključni gel lak z žametnim mat efektom. Nanaša se lahko na trajno lakirane ali umetne nohte, po polimerizaciji spominja na žamet in je popolnoma brez disperzije. Uporabljamo ga kot mat zaključek ali kot podlago za različne tehnike poslikav nohtov in NAIL ART-a. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Nova različica žametnega mata VELVET HOLO, topa Slowianka, s satenastim pridihom in dodanimi holografskimi delci. Nanaša se lahko na trajno lakirane ali umetne nohte, po polimerizaciji spominja na žamet in je popolnoma brez disperzije. Uporabljamo ga kot mat zaključek ali kot podlago za različne tehnike poslikav nohtov in NAIL ART-a. 

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Zaključni Lak gel MAT znamke Gel ME ESN za trajno lakirane nohte in za vse vrste umetnih nohtov. Zaključni Lak gel MAT- Gel ME ESN nanašamo na katero koli barvo permanentnega laka, da ustvarimo privlačen mat videz.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Mat gel poskrbi za močen zaključek umetnih nohtov. Ker gre za gel premaz, ki je na nohtu obstojen in dobro zaščiti podlago, bodisi gel, akril gel ali barvni gel ali lak. Mat FIRST GEL je pakiran v lončku 15 gr, nanaša se z čopičem za gel.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov