Pripomočki

Kategorija pripomočki zajema najrazličnejše pripomočke, ki jih uporabljamo pri sistemu podaljševanja, modeliranja in gradnji umetnih nohtov, pri utrjevanju naravnih nohtov s gelom, akril gelom ali akrilom, pri korekciji ter pri trajno lakiranih oziroma permanentno lakiranih nohtih

Briljant je poskrbel za celoten asortiment, tako da tu najdete najrazličnejše čopiče, tako za nail art, kot za nanos gela, akril gela in akrila. Kategorija zajema tudi čopiče za vse vrste in tehnike NAIL ART-a: ZHOSTOVO, ONE STROKE, TANKE LINIJE in ORNAMENTE, 3D NAIL ART, GEL PAINTING itd. 

Metalni pripomočki so škarjice, potiskači, klešče in seveda brusi, tako za obdelavo obnohtne kožice, kot za pripravo naravne nohtne plošče ter za odstranjevanje umetnega materiala, kot je gel, akril gel ali akril. 

Tako potrebujemo pri umetnih nohtih in lakiranih nohtih tudi OPREMO, kot je lučka ter brusilček za nohte. Nepogrešljive pa so tudi pile ter bloki, s katerimi nohte pilimo, krajšamo, oblikujemo in matiramo. Poznamo pile za naravne nohte in pile za umetne materiale. 

Pripomočki zajemajo tudi ščetke za prah. Izbirate lahko med bolj grobimi in nežnimi, odvisno od želenega efekta. 

Celulozne vate ali blazinice se lahko uporabljajo v kozmetične in zdravstvene namene. V kozmetični dejavnosti se uporabljajo za odstranjevanje laka in za odstranjevanje lepljivih slojev gela in lak gela ter dezinfekcijo nohtov v kombinaciji z primernimi tekočinami. Celulozne vate ali blazinice so narejene iz celuloznih vlaken, ki vpijajo tekočino in pri brisanju ne puščajo vlaken in majhnih delcev. Uporabne so tudi za čiščenje pripomočkov za nohte in UV lučk ter za čiščenje čopičev. 

Zaščitni pripomočki v salonu so predpasniki, rokavice, maske, geli, prahi in tekočine v primeru poškodbe z bruski ali pilo, podlage za na mizo in delovno površino...

Pripomočkov za shranjevanje v salonu potrebujemo kar nekaj. Zajemajo plastenke in stekleničke, v katerih shranjujemo tekočine kot so Cleanerji in Razkužila. Tudi gele in bleščice lahko organiziramo in shranjujemo v različnih paletkah. Zelo hitro lahko založimo tudi bruske, tako da si lahko tudi bruska varno shranimo v za to namenjene podstavke. 

Poznamo tudi pripomočke za ožanje nohtov pri podaljševanju nohtov po sistemu šablone. Imenuje se PINCHs katerim lahko sledimo novim zapovedim v svetu nohtov in nohte pri modeliranju vizualno ožamo - stisnemo.

Magnet za magnetne in CAT EYE lake, ki jih nanašamo na permanentno lakirane nohte ali grajene nohte iz gela ali akrilaMagnetni laki in magnet so primerni za efekt na trajno lakiranih nohtih ali pa pri različnih vrstah NAIL ART-a. Oblike, vrste in efekti magnetov so različni. Cat eye laki se praviloma uporabljajo na temni podlagi. 

VAJA in TRENING sta pomemben element nohtnega stilista. V tej kategoriji najdete različne oblike in barve konic za trening. Ter skice in trening karte, ki vas bodo vodile do perfekcije. 

Oblik umetnih konic poznamo več, lahko so stiletto ali klasična kocka. Tudi barv je lahko več in sicer so lahko francoske umetne konice (bele barve), prozorne umetne konice ali umetne konice naravnega videza. Pri podaljševanju nohtov z umetnimi konicami potrebujemo tudi Klešče za umetne konice in lepilo za umetne konice. 

Pri podaljševanju umetnih nohtov s šablonami potrebujemo šablone za podaljševanje nohtov in v tem primeru ne potrebujemo umetne konice, klešč za umetne konice ter lepila za umetne konice. Šablone so samolepilne, različnih oblik in različnih pakiranj. Šablono za podaljšanje nohta uporabimo tako, da jo odlepimo od podlage, nastavimo na noht v želeno obliko nohta ter zalepimo. 

Lepila za umetne konice so namenjena limanju umetne konice na naravni noht in s tem podaljšanju nohta. Na voljo v priročnem pakiranju, ki omogoča enostaven nanos na umetno konico. 

Nohtni stilist lahko bistveno zmanjša čas in trud, namenjen podaljševanju in korekciji nohtov, če namesto šablon za podaljševanje uporabi DUAL FORMS. Te konice za podaljševanje nohtov so zelo primerne tako za profesionalce kot za začetnike. V tej kategoriji najdete tako FULL kot HALF dual forms, primerne za skoraj vse oblike umetnih nohtov.

Metalni pripomočki

Metalna osnova za pilo poluna Expert 40

Staleks
MBE-40
5,95 €
Vstopite v svet popolnosti piljenja nohtov s metalno osnovo za pilo v obliki pol lune Expert 40 - Staleks, ki bo spremenila vašo izkušnjo oblikovanja nohtov. Njena oblika polmeseca je kot čarobna poteza za popolno oblikovanje nohtov, ki jo kombinirate z snemljivimi pilami v isti obliki in dosežete brezhibne rezultate. Velikost osnove 162x25 mm.
Konice, šablone in lepila

Konice Baby Pink - kalupi za tehniko Express Modeling (kvadrat)

Slowianka
slow-ExpressTipsBabyPink
22,95 €
Popolnoma nova tehnika izdelave umetnega nohta. Ta inovativna tehnika se izvaja s konicami kalupi, ki se na nohtno površino pritrdijo s posebno rubber bazo, ki je baza in lepilo in se imenuje Rubber Gel – Glue. Konica se iz nohta ne ostrani, samo rahlo popili in oblikuje prosti rob v želeno dolžino in obliko. Konice so naravno roza odtenka kvadratne...
Pripomočki

Duo Forms - polno pokrivne za klasične oblike nohtov Slowianka

Slowianka
slow-DUOklasične504
34,95 €
Nohtni stilist lahko bistveno zmanjša čas in trud, namenjen podaljševanju in korekciji nohtov, če namesto šablon za podaljševanje uporabi Duo Forms. Te konice za podaljševanje nohtov so zelo primerne tako za profesionalce kot za začetnike. V tej kategoriji najdete full duo forms primerne za klasične oblike umetnih nohtov.
Podstavek za roke in komolce Euro Fashion
Product available with different options
Ostali pripomočki

Podstavek za roke in komolce Euro Fashion

Euro Fashion
EF-AR
6,95 €
Podstavek za roke skrbi za oporo strankine roke med manikuro, izdelavo trajnega laka ali izdelavo umetnih nohtov iz gela ali akril gela. 
Pripomočki

Steklena posodica

Euro Fashion
26401
1,00 €
Mini steklena posodica, ki jo lahko uporabimo za cleaner, za tekočino za akril (monomer) ali tekočino za akril gel, vodo pri poslikavah z akvarelnimi in akrilni barvami itd. 
Pripomočki

Paleta umetnih konic v naravnem videzu mandelj oblike Slowianka

Slowianka
SLOW-konicemandelj50
3,95 €
Paleta umetnih konic Slowianka, mlečnega odtenka in v obliki mandlja. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter nail art-a v kozmetičnih in manikerskih salonih. Koničko lahko po končanem nail art-u odlomimo od držala, rahlo popilimo rob koničke in jo shranimo v knjigi vzorčkov Nails Book. 
Pripomočki

Art organizer Slowianka

slow-artorganizer
7,95 €
Imate radi NAIL ART dodatke, bleščice, kamenčke, prahce, samo gre vedno kaj narobe? Ali se kaj raztrese ali gre čisto preveč v smeti? Naj vam bo NAIL ART organizator v pomoč, naj ujame vse, kar ni ostalo na nohtu in naj vam omogoči enostavno pospravljanje in shranjevanje.
Pripomočki za mešanje, dotting tool in aplikatorji

Mirror aplikator Euro Fashion

Euro Fashion
865013
6,95 €
Mirror aplikator Euro Fashion za nanos prahov, pigmentov, "mirror" efektov, "chrome" efektov itd. Set vsebuje držalo in 6 zamenljivih nastavkov.
2,00 €
Svilena fiberglass mrežica SNS - je pripomoček za popravljanje zlomljenega nohta ali za podaljševanje nohta. Mrežica je uporabna tudi pri ostalih tehnikah modeliranja nohtov in pomaga utrditi noht na kritičnih predelih. Fiberglas samolepilna mrežica  se lahko uporablja za utrjevanja zlomljenega nohta ali celo za podaljševanje nohta. 
Prikazujem 1-12 od 418 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM