BAZE (Vezni laki) 25 izdelkov.

 • 15,95 €

  Lak Gel VEZNI RUBBER BASE Slowianka je gumijasta podlaga za trajno lakiranje ali izdelavo umetnih nohtov. Kavčukov prozorni bazni premaz srednje konsistence za naravni noht, ki skrbi za dobro vezavo naravnega nohta z permanentnim lakom ali gelom. Lahko se uporablja tudi za "grajen" trajni lak, saj ima izrazit samoizravnalen učinek. 

  Na zalogi
 • 15,95 €

  Vezni lak Base Gel je zelo tekoče konsistence in zato se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti goste baze, gela, poly gela ali akril gela. Pri umetnih nohtih ali trajno lakiranih nohtih za dober oprijem potrebujete Base Gel, a ne pozabite, da potrebujete za stabilnost še eno od gostih baz ali material za podaljševanje umetnih nohtov,...

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Ultra Bond Slowianka Nail Trends je univerzalna tekočina pri pripravi naravnih nohtov pred izdelavo umetnih nohtov in ima namen boljšega oprijema baze na naravno nohtno ploščo. Uporablja se pri vseh sistemih podaljševanja in utrjevanja nohtov: trajni lak, gel, akril akril gel, poly gel... Ta primer brez kisline je praviloma primeren za vse nohtne plošče,...

  Na zalogi
 • 15,95 €

  Čudovite pastelne BAZE, ki se čudovito podajo k oblikovanju nohtov po sistemu Princess Nails. To je edinstvena linija baz, ki so pol transparente, na voljo v različnih pastelnih odtenkih in nudijo širok nabor kreativnosti ljubiteljicam lepih nohtov. Kombinirate jih lahko z bleščicami ali z njimi ustvarjate GRAJENE OMBRE EFEKTE.

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Lahkotna in subtilna kolekcija baz za naravne nohte v odtenkih barve kože z dodatkom različnih vrst bleščic, folij in bleščečega praha. Glitter Base Cover zelo močno utrdi naravne nohte, primerne so tako za srednje trde kot za tanke, lomljive nohte. Idealne so za izdelavo C-linije nohta in tehniko NO FILE. Baze so zelo vsestranske in nam omogočajo...

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Strong Cover Base Line je kolekcija trdih baz znamke Slowianka v petih odtenkih. Baze so lepih kamuflažnih odtenkov srednje konsistence. Uporabljamo jih za grajen trajni lak. Lahko jih pokrijemo z barvnim permanentnim lakom ali pa jih dekoriramo s francosko ali baby boomerjem. Odtenki te kolekcije dajo naraven videz urejenega nohta, zato jih lahko...

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Cover Base Line Slowianka za grajen trajni lak v črni steklenički Slowianka ki dodatno ščiti izdelek. Baze so na voljo v petih odtenkih, vsak odtenek je na voljo v dveh formulah in sicer v gosti ali redkejši strukturi. Gosto strukturo uporabljamo za sistem grajenega trajnega laka. Redka struktura se uporablja kot premaz kamuflažnega gela, grajenega baby...

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Nove baze za trajno lakiranje naravnih nohtov linije Natural Base Cover Line Slowianka. Baze linije Natural Base Cover Line Slowianka so na voljo v original pakiranju 8 gr. So srednje goste konsistence, kamuflažno pokrivne v 70 %, malo disperzijske po utrjevanju ter z pH vrednjostjo 7. V tej kolekciji najdete: Sand, Taupe, Blush, Peony, Sunrise, Salt,...

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Baby Base Cover Line je najnovejša linija pokrivnih baz znamke Slowianka Nail Trends in ko jih boste enkrat preizkusili, se ne boste več vrnili k drugim! 95% pokritost in čudovite pastelne barve ... zveni fantastično! To pa še ni vse! Nova generacija polimerov je desetkrat močnejša od obstoječe tehnologije, poveča trdoto nohtne plošče ter odpornost na...

  Na zalogi
 • 15,95 €

  Care Build Base je srednje gosta in srednje trda kavčukova baza, primerna za oslabelo nohtno ploščo, tanke nohte, poškodovane nohte in mehke nohte. Je keratinska vezna baza, najmočnejša, najtrša, najbolj obstojna baza med vsemi bazami v ponudbi Slowianka.

  Na zalogi
 • 15,95 €

  Porcelain Base Slowianka je baza gumijaste strukture za popoln oprijem naravne nohtne plošče pri trajnem lakiranju nohtov. Ta baza je mlečno bele barve, pokrivna približno 75 % in omogoča izdelavo BABY BOOMERja, mlečnega BABY BOOMERja, nohtov mlečnega videza, ali pa je samo super podlaga za top z bleščicami ali pastelne in neon odtenke. 

  Na zalogi
 • 55,95 €

  Eco-Dolewka BAZE IN TOPI so ekonomična in ekološka rešitev za manikirne salone, ki jo predlaga Slowianka Nail Trends. Tubica iz 96 % naravnega, ekološkega, obnovljivega sladkornega trsa je opeka v prizadevanju za zaščito naravnega okolja. Kaže tudi, kako oblikovati zavest in proekološki odnos.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Nova linija gostih kamuflažnih gradilnih baz za trajno lakiranje. Baze Complete System "3 v 1", ki združujejo lastnosti podlage, barve in topa, tako da lahko z njim dokončate celotno stilizacijo tudi v 30 minutah. Lahko so torej samo gradilne baze, a za hitre so lahko baza, barva in top v enem. Goste hibridne barve v vaših najljubših odtenkih: Nude,...

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Nova linija gostih kamuflažnih gradilnih baz za trajno lakiranje. Baze Complete System "3 v 1", ki združujejo lastnosti podlage, barve in topa, tako da lahko z njim dokončate celotno stilizacijo tudi v 30 minutah. Lahko so torej samo gradilne baze, a za hitre so lahko baza, barva in top v enem. Goste hibridne baze v pastelnih odtenkih v 8 ml steklenički.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Nova linija gostih kamuflažnih gradilnih baz za trajno lakiranje. Baze Complete System "3 v 1", ki združujejo lastnosti podlage, barve in topa, tako da lahko z njim dokončate celotno stilizacijo tudi v 30 minutah. Lahko so torej samo gradilne baze, a za hitre so lahko baza, barva in top v enem. Goste hibridne barve v neon odtenkih v 8 ml steklenički.

  Na zalogi
 • 33,95 €

  Vezni lak START RIGHT se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti barve. Na voljo posamezno 15 ml ali v setu Baza (Start Right 15 ml) + Top (Perfect Finish 15 ml).

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Vezni gel lak Struct gel INSPIRE je baza za trajno lakiranje, ki poskrbi za ojačite nohta, samoizravnavo površine ter za zaščito nohtne plošče. Vezni ge l lak je edinstven strukturni gel, zahvaljujoč kateremu lahko enostavno okrepite svoje nohte, olajšate njihovo zdravo in hitro rast.

  Na zalogi
 • 49,95 €

  Set vsebuje stekleničko 15 ml Veznega gel laka Start Right INSPIRE in stekleničko 15 ml Zaključnega gel laka Perfect Finish INSPIRE. Perfect Finish top skrbi za dolgo obstojen sijaj nohta in varuje noht oziroma barvni nanos pred krušenjem in plastenjem. Vezni lak START RIGHT se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti barve.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Vezni lak gel z vitamini Gel ME ESN za sistem trajnega lakiranja. Vezni lak, ki vsebuje vitamine in da naravni nohtni plošči večjo moč, se uporablja kot prvi korak pri nanosu trajnega laka.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Vezni Lak gel Strong Base ROSE- Gel ME ESN. Uporaba Veznega laka Strong Base ROSE- Gel ME ESN zmanjša možnost krušenja in odstopanja lak gela iz naravnega nohta.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Vezni Lak gel Strong Base Milky White- Gel Me ESN. Uporaba Veznega laka Strong Base Milky White Gel Me ESN zmanjša možnost krušenja in odstopanja lak gela iz nohta, ker poskrbi za dober oprijem na naravno nohtno ploščo.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Vezni Lak Gel GelMe 8 ml za sistem trajnega lakiranja. Vezni lak Gel zmanjša možnost krušenja in odstopanja lak gela z nohta. Poskrbi za dober oprijem in za stabilnost naravnega nohta. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Ali mora podaljševanje nohtov v profesionalnem salonu trajati tako dolgo? Morate pri stilistu preživeti več kot 2 uri, da ustvarite popoln, sanjski stajling? No, ne! Izdelek Rubber Gel - Glue je bil ustvarjen za popolnoma novo, inovativno metodo podaljševanja nohtov Ekspres Modeling Nails, ki vam omogoča bistveno pospešitev dela pri oblikovanju.

  Ni na zalogi
 • 19,95 €

  Woody Strong Base je Slowiankina baza, ustvarjena za tanko in deformirano nohtno ploščo. Baza je zelo gosta, lahko se nanaša kot tekoč gel, temu tako sta tudi na voljo dva pakiranja - ali kot trajni lak ali kot gel. Z to bazo lahko celo podaljšujete nohte, praviloma do 2 mm. In z WOODY-jem lahko tudi gradite noht, kot s tekočim gelom. Spoznajte gumijaste...

  Na zalogi
 • 15,95 €

  Univerzalna baza za barvne trajne lake, gele, poly in akril gele. Zagotavlja odličen oprijem na skoraj vse vrste naravnih nohtov, hkrati pa je odporna na odstopanje ali krušenje. Krepi in utrjuje mehke nohte, lepo se vpija v nohtno ploščo. Kremasta konsistenca zagotavlja udobno delo brez razlivanja v obnohtne kanale. Je rešitev za problematične nohte in...

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 25 od 25 izdelkov