Baze - vezni laki

Glavne komponente trajnega lakiranja so: BAZA, BARVNI TRAJNI LAK in TOP.

Bazi za trajno lakiranje sta v osnovi dve: tekoča in gostaTekoča se nanaša kot prvi sloj, takoj po pripravi nohta, brisanju nohta s cleanerjem ter po nanosu brezkislinskega primerja Ultra BondTekoča baza se imenuje BASE GEL ali RUBBER BASE LIGHT, nanaša se izjemno tanko, njena vloga pa je, da se umeten material kar se da dobro oprime naravne nohtne plošče. To velja tudi za umetne nohte, kjer je postopek do tu enak. Tudi VEZNI LAK GEL GEL ME ESN je tekoča baza za dober oprijem nohta. 

Za tekočo bazo sledi gosta baza in na tej točki je na voljo ogromna izbira. Če potrebujete trdo bazo, ki bo dala oporo naravnemu nohtu, izberite Care Build Base. Če je nohtna plošča zdrava, močna, celo malo daljša, potem nujno potrebujete elastično bazo. Najbolj popularna je Rubber Base (prozorna). Sledijo ji baze linije STONE LINE. To so elastične gradilne baze kamuflažnih odtenkov, od bolj roza do bolj naravnega efekta: GRAFEN, MOONSTONE, IVORY, ROSELITA, RUBY in PEARL. Ker je trend nohtov to veleval, smo predstavili še Porcelain Base. Tudi ta baza je elastična, a ima mlečen, pol prosojen efekt. Ostale baze so še VEZNI LAK GEL STRONG BASE ROSE, STRONG BASE MILKY WHITE in VEZNI LAK GEL Z VITAMINI Gel Me ESN.  

V zadnjem času so popularne tudi baze, ki so hkrati tudi barve, torej 2v1. To je inovativna linija GRADILNIH baz nove tehnologije BABY BASE COVER LINE. V tej liniji najdete zanimive odtenke baz, s katerimi ojačamo naravne nohte. 

Za tiste, ki bi znali imeti alergijo na izdelke za izdelavo trajnega laka, pa imamo linijo NATURAL COVER BASE LINE. Tudi to so baze, ki so lahko tudi barva ob enem. Njihova značilnost je nevtralen PH 7 in so popolnoma varne za naraven noht. 

Posebnost je še ena baza, to je WOODY STRONG BASE. Gostejša, drugače pa podobna Rubber Base. To bazo lahko uporabimo kot gel, če potrebujemo podaljšati naravni noht na šablono. Tudi zgradimo noht lahko s to bazo in dobimo zelo elastičen in močan podaljšan noht z trajnim lakom. Baza, s katero lahko gradimo noht, je tudi Start Right Slowianka. Še posebej močna in gradilna baza je STRUCT GEL INSPIRE, pol gel in pol lak ujet v steklenički, namenjen grajenemu trajnemu laku.

Baze - vezni laki

Care Build Base - srednje trda kavčukova baza s keratinom Slowianka

Slowianka
slow-CareBuildBase
15,95 €
Care Build Base je srednje gosta in srednje trda kavčukova baza, primerna za oslabelo nohtno ploščo, tanke nohte, poškodovane nohte in mehke nohte. Je keratinska vezna baza, najmočnejša, najtrša, najbolj obstojna baza med vsemi bazami v ponudbi Slowianka.
Baze - vezni laki

Base gel - zelo tekoča baza Slowianka

slow-lakgelbase
15,95 €
Vezni lak Base Gel je zelo tekoče konsistence in zato se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti goste baze, gela, poly gela ali akril gela. Pri umetnih nohtih ali trajno lakiranih nohtih za dober oprijem potrebujete Base Gel, a ne pozabite, da potrebujete za stabilnost še eno od gostih baz ali material za podaljševanje umetnih nohtov,...
Baze - vezni laki

Rubber Base - gumijasta gosta baza Slowianka

Slowianka
Base RUBBER
15,95 €
Lak gel vezni Rubber Base Slowianka je gumijasta podlaga za trajno lakiranje ali izdelavo umetnih nohtov. Kavčukov prozorni bazni premaz srednje konsistence za naravni noht, ki skrbi za dobro vezavo naravnega nohta z permanentnim lakom ali gelom. Lahko se uporablja tudi za "grajen" trajni lak, saj ima izrazit samoizravnalen učinek. 
Baze - vezni laki

Clear Strong Base - prozorna univerzalna baza Slowianka

Slowianka
slow-clearSTRONGbase
15,95 €
Univerzalna baza za barvne trajne lake, gele, poly in akril gele. Zagotavlja odličen oprijem na skoraj vse vrste naravnih nohtov, hkrati pa je odporna na odstopanje ali krušenje. Krepi in utrjuje mehke nohte, lepo se vpija v nohtno ploščo. Kremasta konsistenca zagotavlja udobno delo brez razlivanja v obnohtne kanale. Je rešitev za problematične nohte in...
14,95 €
Vezni lak gel z vitamini Gel Me ESN za sistem trajnega lakiranja. Vezni lak, ki vsebuje vitamine in da naravni nohtni plošči večjo moč, se uporablja kot prvi korak pri nanosu trajnega laka.
Baze - vezni laki

Porcelain Base - mlečno bela gumijasta baza Slowianka

Slowianka
slow-PorcelainBase
15,95 €
Porcelain Base Slowianka je baza gumijaste strukture za popoln oprijem naravne nohtne plošče pri trajnem lakiranju nohtov. Ta baza je mlečno bele barve, pokrivna približno 75 % in omogoča izdelavo BABY BOOMERja, mlečnega Baby boomerja, nohtov mlečnega videza, ali pa je samo super podlaga za top z bleščicami ali pastelne in neon odtenke. 
Baze - vezni laki

Baby Base - pastelne kamuflažne baze Slowianka

Slowianka
Baby Base Cover Slowianka
9,95 €
Baby Base Cover Line je najnovejša linija pokrivnih baz znamke Slowianka Nail Trends in ko jih boste enkrat preizkusili, se ne boste več vrnili k drugim! 95% pokritost in čudovite pastelne barve ... zveni fantastično! To pa še ni vse! Nova generacija polimerov je desetkrat močnejša od obstoječe tehnologije, poveča trdoto nohtne plošče ter odpornost na...
Baze - vezni laki

Vezni lak gel Gel Me ESN

ESN
862BASE
7,95 €
Vezni Lak Gel Gel me 8 ml za sistem trajnega lakiranja. Vezni lak gel zmanjša možnost krušenja in odstopanja lak gela z nohta. Poskrbi za dober oprijem in za stabilnost naravnega nohta. 
Baze - vezni laki

Vezni gel lak Struct gel Inspire

Inspire
I-71076
19,95 €
Vezni gel lak Struct gel Inspire je baza za trajno lakiranje, ki poskrbi za ojačite nohta, samoizravnavo površine ter za zaščito nohtne plošče. Vezni ge l lak je edinstven strukturni gel, zahvaljujoč kateremu lahko enostavno okrepite svoje nohte, olajšate njihovo zdravo in hitro rast. Na voljo v original pakiranju 15 ml. 
Baze - vezni laki

Vezni gel lak Start Right Inspire

Inspire
I-71000
33,95 €
Vezni lak Start Right se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti barve. Na voljo posamezno 15 ml ali v setu baza (Start Right 15 ml) + top (Perfect Finish 15 ml).
Baze - vezni laki

Natural Cover - srednje goste gumijaste baze pH7 Slowianka

Slowianka
Natural Cover Base Slowianka
12,95 €
Nove baze za trajno lakiranje naravnih nohtov linije Natural Base Cover Line Slowianka. Baze linije Natural Base Cover Line Slowianka so na voljo v original pakiranju 8 gr. So srednje goste konsistence, kamuflažno pokrivne v 70 %, malo disperzijske po utrjevanju ter z pH vrednjostjo 7. V tej kolekciji najdete: Sand, Taupe, Blush, Peony, Sunrise, Salt,...
Trajni lak

Top Coat No Wipe + Rubber Base Slowianka

Slowianka
TOP+BASE
30,90 €
Najbolj prodajana kombinacija za popolne nohte! Top Coat No Wipe zagotavlja sijoč zaključek brez disperzije, ki traja do 6 tednov, medtem ko Rubber Base ustvari trden oprijem za trajno lakiranje. Zdaj lahko oba izdelka dobite z neverjetnim 20% popustom!
Prikazujem 1-12 od 30 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM