Zaključni geli

Zaključni geli in laki  za umetne in trajno lakirane nohte

Zaključne gele uporabljamo kot zadnjo fazo nanosa, da dosežemo visok sijaj ali čisti mat. Tako kot ostale vrste gela je tudi tega potrebno utrjevati v UV/LED/CCFL/SUN LUČKI. Čas utrjevanja zaključnega gela je v večini primerov 120 sekund, razen če proizvajalec navaja drugačna navodila. V sistemu geliranja sta na voljo dve vrsti top gelov- eni so v lončku drugi v steklenički na čopič. Večino teh gelov lahko tudi uporabimo kot zaključek pri akrilnem sistemu. Nekatere zaključne gele je potrebno po utrjevanju obrisati s Gel Cleanerjem, nekatere ne.


Zasledimo več imenovanj teh gelov: zaključni gel, top gel, finish gel, gel za sijaj, gel za visok sijaj, gloss ipd. Razlikujejo se tudi po tem ali dajo sijaj ali mat ali pa celo dodajo blišč z dodatki folij, bleščic itd


Na voljo zaključni geli naslednjih znamk: First gel, Inspire, GelMe in Slowianka Nail Trends.

Topi - zaključni laki

Top Coat Long Lasting - ekstra močan zaključni top brez disperzije Slowianka

Slowianka
Slow-TopLONGLASTING
14,95 €
Zaključni lak Long Lasting z visoko zaščito da nohtu močan ščit, ki se ne kruši in zašiti vse sloje. Je gostejše konsistence in brez disperzije in ga uporabljamo za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela ali trajno lakiranih nohtov. Ta top je bil ustvarjen za obremenjene nohte izpostavljenim mehaničnim dejavnikom.
14,95 €
Velvet Top Coat Slowianka je zaključni gel lak z žametnim mat efektom. Nanaša se lahko na trajno lakirane ali umetne nohte, po polimerizaciji spominja na žamet in je popolnoma brez disperzije. Uporabljamo ga kot mat zaključek ali kot podlago za različne tehnike poslikav nohtov in nail art-a. 
14,95 €
Glam top NO WIPE je zaključni lak gel brez disperzije za zaključevanje trajno lakiranih ali umetnih nohtov. Ta top Slowianka je naš "BEST SELLER", saj nohtnim stilistkam zagotavlja lahkotno delo in dolgotrajen in visok sijaj v katerega so dodane majhne, komaj opazne blešice.  GLAM top Coat no Wipe na voljo v steklenički 10 ml ali v eko tubi 40 ml. 
Zaključni geli

Zaključni gel Matt Look za nohte First Gel

First Gel
FG-4000
19,95 €
Mat gel poskrbi za močen zaključek umetnih nohtov. Ker gre za gel premaz, ki je na nohtu obstojen in dobro zaščiti podlago, bodisi gel, akril gel ali barvni gel ali lak. Mat First Gel je pakiran v lončku 15 gr, nanaša se z čopičem za gel.
Topi - zaključni laki

Top Coat Gloss Pro White - zaključni top z UV zaščito brez disperzije Slowianka

Slowianka
Slow-TopGlossProWhite
14,95 €
Zaključni lak z visoko UV zaščito, redke konsistence in brez disperzije za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela. Ta top je bil ustvarjen za pomladno in poletno sezono, ko so nohti bolj izpostavljeni ultravijoličnemu sevanju ter za odtenke bele, francoske in »Baby Boomer« sloge.
Top No Wipe Unicorn v treh barvnih različicah je novost med topi, namenjenimi trajnemu lakiranju ali umetnim nohtom. Slowiankin najbolj prodajan top No Wipe sedaj v novi različici. Ta različica poskrbi tako za sijaj, kot zaključevanje, zraven pa še za dodaten blišč. Unicorn lahko nanašate na kakršno koli podlago. Če ne želite sijajnega, ga celo lahko...
ZAKLJUČNI TOP BREZ DISPERZIJE EFexclusive Gellacco
Zadnji kosi na voljo
Topi - zaključni laki

Zaključni top Gellacco brez disperzije EF Exclusive

EF Exclusive
861562
12,95 €
No Wipe Top Gel 10 ml je izjemno odporen na odrgnine in praske nohtov in dobro zaščiti vse premaze. Barvo ščiti pred krušenjem in poveča njeno globino in intenzivnost. Zagotavlja dolgotrajen sijaj. Kot nalašč je za dekoracije z bleščičastim prahom, pri mirror učinku pa je celo nepogrešljiv za ustvarjanje popolnoma zrcalne površine na nohtu.
14,95 €
Še ena novost Slowainke. Novi Pearl Holo Top Coat Slowianka Nail Trends ima kremasto redkejšo konsistenco z finimi holografskimi bleščicami. Ta bleščeči top je kot nalašč za svetle in temne barve, bodisi na trajno lakiranih ali geliranih nohtih. Top, ki bo še bolj popestril vaše standardne odtenke trajnih lakov in barvnih gelov. 
Topi - zaključni laki

Zaključni lak gel No Wipe - Gel Me ESN

ESN
862329
12,95 €
Zaključni Lak gel No Wipe Gel Me ESN, primeren za trajno lakiranje nohtov in za umetne nohte. Kakovostni zaključni permanentni lak z odličnim oprijemom in visokim sijajem, ki ga po polimerizaciji ne brišemo. 
Topi - zaključni laki

Top Coat Cover – kamuflažni zaključni top brez disperzije Slowianka

Slowianka
slow-TopCover
14,95 €
Zaključni top, ustvarjen za vse, ki ljubite videz nohtov v kožno kamuflažnem odtenku. Top Coat Cover Slowianka je prekrivni izdelek z odtenkom roza-breskve, ki bo poudaril naraven videz vaših nohtov ali kamuflažne odtenke gradilni baz ali gradilnih gelov in akril gelov. Ima tudi funkcijo kamufliranja in zakrije vse mehurčke, ki so vidni v gelu po...
Visok sijaj umetnega nohta, poleg tega pa še obstojen in dolgotrajen! Golden Top je izpeljanka našega najbolj prodajanega topa Top Coat No Wipe Slowianke. A ni samo top, je dekorativni top, v katerega smo ujeli zlate, kovinske folije različnih velikosti. Z njim lahko zaključite trajno lakirane nohte ali umetne nohte iz gela in akrila. 
Zaključni geli

Zaključni gel brez disperzije First Gel

First Gel
FG-00010
19,95 €
Zaključni gel brez disperzije First Gel 13ml, ki po utrjevanju nima lepljivega sloja in nudi visok sijaj. Zelo dobro se obnese pri nail art-u, ker dobro vzdrži tudi, če je nanešen v več zaporednih nanosih.
Prikazujem 1-12 od 15 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM