Crystal Absolute - lepilo za trepalnice CLD (dolgotrajna obstojnost)
Crystal Absolute - lepilo za trepalnice CLD (dolgotrajna obstojnost)
Crystal Absolute - lepilo za trepalnice CLD (dolgotrajna obstojnost)
Crystal Absolute - lepilo za trepalnice CLD (dolgotrajna obstojnost)

Crystal Absolute - lepilo za trepalnice dolgotrajna obstojnost CLD

863806
28,95 €
DDV vključen

Lepilo CLD za trepalnice 5 ml -  Crystal Absolute je prava izbira za vse stiliste trepalnic, ki so ljubitelji metode 1:1 ali lahkega volumna. To lepilo vas bo presenetilo pri obstojnosti trepalnic tudi do 10-ih tednov.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

To izjemno močno lepilo CLD za trepalnice Crystal Absolute je bilo ustvarjeno za potrebe izkušenih stilistov in začetnikov stiliranja trepalnic. Primeren je predvsem za metodo 1D ali za lahke volumne, 2D ali 3D. Za optimalno delovanje tega lepila je potrebno upoštevati vlažnost in temperatoro ozračja v prostoru. Pri izbiri tega lepila upoštevajte ne samo pogoje, ki prevladujejo v vašem salonu, temveč tudi svoj tempo dela, spretnost in vrsto stila, ki ga želite izdelati.

Velikost
5 ml
Hranite izven dosega otrok. Ne izpostavljajte izdelka vročini. Pred uporabo izdelek pretresite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi! V primeru drženja oči prenehajte z uporabo izdelka, ter se posvetujete s svojim zdravnikom!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Optimalni pogoji za lepilo:

Temperatura: 19 - 24 ° C.

Vlažnost: 40 - 65%.

Obstojnost: do 10 tednov.

Samo za profesionalno uporabo!

SHRANJEVANJE

Pred prvo uporabo shranite lepilo v hladilniku. Pred samo uporabo ga nato segrejte na sobno temperaturo. Če povzamemo, pred prvim odprtjem naj bo shranjen v hladilniku. A pred samo prvo uporabo ga segrejte na sobno temperaturo (4 ure pred prvo uporabo.

Po prvi uporabi ne shranjujte več lepila v hladilniku. Posledično bi se lahko zgostil ali bi se spremenile njegove karakteristike.

Po prvem odprtju bi lepilo lahko spremenilo konsistenco v primeru izpostavljenosti neprimerni temperaturi ali zaradi razlik v vlažnosti prostora oziroma ozračja. Lepilo hranite izven pretirane vlage, sončnih žarkov ali visokih temperatur. Lepilo shranjujte v suhem, hladnem in temnem prostoru. Bodite tudi pozorni na to, da je vedno tesno zaprto.

ROK UPORABE

Ne odprto lepilo je uporabno 6 mesecev. Po odprtju je uporabno od 2-3 meseca.

REKLAMACIJE

Ko lepilo prejmete, ga najprej preverite. Lepilo preverite tako, da ga pretresete-vsebina v plastenki mora biti tekoča. V nasprotnem primeru nas takoj obvestite o reklamaciji.

Ethyl, Cyanoactylate, Polymethyl, Methacrylate, Carbon Black 

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM