Čopiči za ombre

Čopiči za ombre in wet to wet tehniko poslikave nohtov

Čopič iz sintetičnih ščetin, namenjen izdelavi OMBRE efekta iz Slowianke. Z njim lahko delamo različne gradiente, tako z barvnimi geli in laki, kot tudi z gradilnimi geli. Tisti, ki radi delate tehniko razlivanja, wet to wet ali stone effect, bo ta čopič super izbira. Ščetine čopiča so v dveh dolžinah, krajše in daljše, kar nas spominja na obliko glavnika. 

19,95 €
Čopič iz sintetičnih ščetin, namenjen izdelavi ombre efekta iz Slowianke. Z njim lahko delamo različne gradiente, tako z barvnimi geli in laki, kot tudi z gradilnimi geli. Tisti, ki radi delate tehniko razlivanja, wet to wet ali stone effect, bo ta čopič super izbira. Ščetine čopiča so v dveh dolžinah, krajše in daljše, kar nas spominja na obliko glavnika. 
Čopiči

Čopič Gradient za ombre First Gel

First Gel
fg-2986-4
19,95 €
Čopič Gradient je zelo nežen in mehak čopič z razpršenimi ščetinami za vse ljubitelje ombre tehnik. Primeren za gelirane in trajno lakirane nohte.
Pripomočki

Čopič za senčenje 4 - Euro Fashion

Euro Fashion
865894
16,95 €
Čopič iz visokokakovostnih sintetičnih ščetin, idealen za senčenje. Čopič iz sintetičnih ščetin, namenjen izdelavi ombre efekta. Z njim lahko delamo različne gradiente, tako z barvnimi geli in laki.  Ščetine čopiča so v dveh dolžinah, krajše in daljše, kar nas spominja na obliko redkega glavnika.
Prikazujem 1-3 od 3 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM