Primerji in dehidratorji

Primerji in dehidratorji, ki se uporabljajo pred izdelavo umetnih nohtov za boljši oprijem baze na naravno nohtno ploščo. S temi pripravki dosežemo dobro obstojnost umetnih nohtov.

Primerji in dehidratorji

Dehidrator Ex Prep EF Exclusive

EF Exclusive
ExPrep dehidrator
8,95 €
Dehidrator Ex Prep v trenutku dehidrira in razkuži naravno nohtno ploščo ter odstrani iz površine nohta maščobo in nečistoče. Je ena od tekočin, ki poskrbi za pripravo nohtne plošče pri postopku trajnega lakiranja ali geliranja. Nanaša se pred brez kislinskim ali kislinskim primerjem.
Primerji in dehidratorji

Ultra Bond - primer brez kisline Slowianka

Slowianka
slow-UltraBond10
8,95 €
Ultra Bond Slowianka Nail Trends je univerzalna tekočina pri pripravi naravnih nohtov pred izdelavo umetnih nohtov in ima namen boljšega oprijema baze na naravno nohtno ploščo. Uporablja se pri vseh sistemih podaljševanja in utrjevanja nohtov: trajni lak, gel, akril akril gel, poly gel... Ta primer brez kisline je praviloma primeren za vse nohtne plošče,...
Primerji in dehidratorji

Brezkislinski Bond Primer First Gel

First Gel
FG-3997
15,95 €
Bond Primer First Gel 15 ml podaljša obstojnost nohtov in poveča oprijem gela ali akrila ali gel laka. Brez kislinski primer je vezna tekočina, ki bo povečala oprijem gela ali akril gela na naravno nohtno ploščo.
RAZMAŠČEVALEC (PRIMER) ZA NOHTE EF EXCLUSIVE
Ni na zalogi
Primerji in dehidratorji

Razmaščevalec Primer za nohte EF Exclusive

EF Exclusive
71993
8,95 €
Razmaščevalec (Primer) EF Exclusive se uporablja pri fazi priprave naravnega nohta pred aplikacijo trajnega laka, gela, akril gela, poly gela ali akrila. Za obstojnost in oprijem umetnega materiala je to zelo pomemben preparat.
Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM