Prah za sugar efekt

Sand Collection Slowianka prahi za Suggar effect in NAIL ART.

Sand kolekcija Slowianka zajema prahe različnih barv, ki jih lahko uporabljamo za NAIL ART (Suggar Effect). Uporabni so na kakršni koli barvni podlagi. Glede na odtenek podlage je mogoče dobiti veliko različnih kombinacij. Kolekcijo Sand Slowianka sestavljajo: Green Sand, Coral Sand, Sunny Sand, Purple Sand, Lavender Sand.

Odkrijte čarobnost nohtnih efektov z Quick Gold in Multicolor Dust. Ustvarite spektakularen učinek FLASH efekta, ki oživi nohte z intenzivnim sijajem in gibanjem delcev. Ali pa z uporabo obeh ustvarite edinstveno raznobarvno bleščanje, ki ustvari čarobno lesketanje podobno učinku kameleona. Ta dva izdelka dopolnjujeta in oplemenitita vašo manikuro z...
Nail art

Summer Snow kolekcija - prah z bleščicami Slowianka

Slowianka
Summer Snow kolekcija Slowianka
4,95 €
Neon prahi s bleščicami so hit poletja. Kolekcijo sestavlja 15 nasičenih neonskih odtenkov in en nežen, imenovan Wedding. Zelo vsestranski produkt. Z njim lahko naredimo posip barve, na kateri smo ohranili disperzijo. Zelo lepo se vmešajo tudi v gradilne gele ali v lake. Summer Snow Collection Slowianka lahko uporabljamo za stilizacijo pod topom ali pa...
8,95 €
Mix Gloss kolekcijo prahov in bleščic smo komaj čakali. Bleščečo novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Ta kolekcija vsebuje 5 različnih bleščic: Gold Pearl 0.5g, Amfa Foil 0.5g, Blue Pearl 0.5g, Quicksilver 1g in Siren Tail 0.2g.
Nail art

Sand prah za sugar efekt Slowianka

Slowianka
Sand Slowianka
3,95 €
Sand kolekcija vsebuje 5 prahov, ki jih lahko uporabljamo za nail art. Sand Collection Slowianka je namenjena ljubiteljicam "sugar effecta", lahko po celi površini nohta ali samo po nail art-u. Sand prahe z bleščicami lahko uporabljamo tudi kot bleščice in pokrijemo posip s topom. 
Prah za sugar efekt

Prahci in bleščice Rio Powder Slowianka

Slowianka
Slow-ShellLavenderSand
7,95 €
Spoznajte kolekcijo prahov in bleščic kolekcije RIO Slowianka. Novost Slowianke lahko vmešamo v gele in akril gele, jih uporabljamo kot bleščice ali kot prah za »suggar effect«. Z njimi lahko popestrimo in poletno navdihnemo trajno lakirane nohte ali umetne nohte. V original pakiranju 1g.
Nail art

Prah za nail art First Gel 20g

First Gel
fg- 00002
7,00 €
Nail Sand First Gel se uporablja v kombinaciji s katero koli barvo v želji po ustvarjanju žametnega »Suggar« efekta.
Nail art

Bubble Pop kaviar kroglice First Gel 17g

First Gel
FG-0004
6,00 €
Z Bubble Pop lahko okrasite nohte z drobnimi okroglimi perlicami, ki spominjajo na kaviar. Naj vas First Gel pripelje do inovativnega nail art-a, drugačnega. 
Pigmenti in bleščice, ki se vtrejo v disperzijski sloj

Pigmentne bleščice Mermaid Euro Fashion

Euro Fashion
pig-
1,95 €
Pigmentne bleščice ali imenovani "Mermaid effect" za enostavno popestritev vsakega odtenka trajnega laka ali gela. Gel ali lak posušimo in v lepljivo plast vmasiramo pigmentne bleščice. Odtenkov "Mermaid effect" je na voljo več, dejanski rezultat pa je odvisen od izbrane barvne podlage.
Akril

Prozoren akril prah Acrylic Clear Slowianka

Slowianka
Slow-AcrylicClear10
8,95 €
Prozoren akril prah znamke Slowianka vas bo prepričal zaradi mikro granul akrila. Ko se akril posuši, je popolnoma prosojen, brez sledi ali mlečnega videza. Na voljo v original v pakiranju 10g ali 30gr.
Akril

Bel akril prah Acrylic Super White Slowianka

Slowianka
Slow-AcrylicSuperWhite10
21,95 €
Bel akril prah Slowianka iz mikro granul je namenjen izdelavi francoske linije umetnega nohta, podaljšanega na šablono ali na umetno konico. Nasičenost belega pigmenta omogoča pokrivnost že v tankem sloju. Ustvari se bela, enotna podlaga, brez marmornih sledi. Čas, potreben da se akril posuši, je približno 45 sekund (odvisno od temperature ozračja).
Prikazujem 1-12 od 18 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM