Geli z bleščicami

GELI Z BLEŠČICAMI za gel nohte in umetne nohte, nail art, french

Geli z blešlicami oziroma glitter geli so nasičeni s bleščicami različnih velikosti in jih lahko nanašamo na celotno površino umetnih nohtov ali izdelamo grajeno francosko. Bleščice so lahko enakih ali različnih dimenzij, kot mix. Ali drugačnih velikosti, recimo geli z majhnimi in geli z velikimi bleščicami. Geli z blešlicami oziroma glitter geli so nasičeni s bleščicami različnih velikosti in jih lahko nanašamo na celotno površino umetnih nohtov ali izdelamo grajeno francosko. Izbirate lahko med FIRST GEL, GEL ME ESN, INSPIRE, SLOWIANKA. 

Geli z bleščicami oziroma glitter geli so nasičeni s bleščicami različnih velikosti in jih lahko nanašamo na celotno površino umetnih nohtov ali izdelamo grajeno francosko. V tej kategoriji boste našli GLANZ IMPULS (VIJOLIČNA MEŠANICA) ali GLANZ INFIUM (SREBRNA MEŠANICA). Na voljo v original pakiranju 5 gr.
Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EFexclusive - Dramatic Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EFexclusive - Dramatic 2
  • −15%
Zadnji kosi na voljo
Geli z bleščicami

Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EF Exclusive - Dramatic

EF Exclusive
861584
8,46 € 9,95 €
Barvni geli EF Exclusive, pakirani v original embalaži 5 gr. Think glitter je namenjena tistim, ki obožujejo bleščice. Geli so izjemno pigmentirani in nasičeni z svetlečimi bleščicami.
20,95 €
Sparkly Cloudy Beige je tekoči gradilni gel v svetlem mlečnem kožnem tenu s formulo Easy Leveling in drobnimi bleščicami in šimrom. Samoizravnalnost omogoča, da nohte modeliramo po sistemu no file. Je tekoč, a še vedno ima formulo, ki bremza razlivanje v kanal in dotik s kožico. Gel je odporen, ima dober oprijem naravnega nohta, zato ni dviga gela....
11,95 €
Še ena bleščeča novost! Barvni ali gradilni geli z efekti za vse ljubiteljice bleščic. Predstavljamo vam 2 gela z bleščečimi koščki folij, ki se uporabljajo prav za vse. Lahko so gradilni geli ali se mešajo z gradilnimi geli različnih odtenkov. Lahko se mešajo z barvnimi geli ali laki. Lahko so premaz za gelirane ali trajno lakirane nohte. 
Barvna Gel Pasta z bleščicami FIRST GEL (67-68) Barvna Gel Pasta z bleščicami FIRST GEL (67-68) 2
  • −15%
Preostali čas
10,16 € 11,95 €
Svetleči gelni ali akrilni nohti bodo sigurno vedno trend manikerskih salonov. Dosezite svetleč odtenek ali pa ustvarite privlačen nail art s pasto s bleščicami znamke First Gel.
Gel z bleščicami FIRST GEL (85-88) Gel z bleščicami FIRST GEL (85-88) 2
  • −15%
Preostali čas
10,16 € 11,95 €
Geli z blešlicami oziroma glitter geli so nasičeni s bleščicami različnih velikosti in jih lahko nanašamo na celotno površino umetnih nohtov ali izdelamo grajeno francosko. V tej kategoriji boste našli blink, blinkv rdečem, zlatem, modrem in srebrnem 
Gel

Barvni gel Multi Art Slowianka

Slowianka
SLOW-ARTGELS
14,95 €
Barvni geli Multi Art Slowianka so univerzalni geli intenzivnih odtekov. So zelo dobro pigmentirani in prekrivni in se lahko kombinirajo z drugimi geli. Uporabljajo se za pokrivanje umetnih nohtov iz gela in akrila, bodisi samo ojačane nohte ali podaljšane nohte. Prav vam pridejo tudi pri različnih vrstah poslikav: ornamenti, tanke linije, mozaik, 3D...
DREAMS COME TRUE BARVNI GEL FIRST GEL 5 GR DREAMS COME TRUE BARVNI GEL FIRST GEL 5 GR 2
  • −15%
Preostali čas
10,16 € 11,95 €
Barvni geli One stroke First Gel (UV Paintng Gel) Dreams Come True kolekcije so gostejše strukture, ki ne tečejo in se nanašajo zelo tanko ter so primerni za vse vrste dekoracij in poslikav nohtov.
BARVNI GEL - MAGIC OF BRILLIANTS KOLEKCIJA FIRST GEL BARVNI GEL - MAGIC OF BRILLIANTS KOLEKCIJA FIRST GEL 2
  • −15%
Preostali čas
10,16 € 11,95 €
Dosežite bleščeč efekt z Magic of Brilliants geli znamke First, primernimi za vse vrste umetnih nohtov, bodisi podaljšanih ali pa samo utrjenih z gelom ali akrilom.
Prikazujem 1-12 od 15 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM