Obliži in trakovi

Obliži in trakovi za trepalnice znamke CLD in GLAMOUR LASHES

Trak - univerzalen in prozoren CLD (9,1m x 1,25 cm)
Ni na zalogi
1,95 €
Plaster CLD Transpore Tape 9,1m x 1,25 cm (Transpore Tape). Prozoren, zračen polietilenski trak se uporablja za zaščito spodnjih trepalnic ali za podporo zgornje veke in se popolnoma prilagaja obliki oči.
Trepalnice

Medicinski trak za trepalnice CLD

CLD
863519
6,95 €
Trak medicinski CLD Medical Tape je izdelan iz hidrofobnih vlaken in hipo-alergenskega lepila in ne povzroča draženja kože.
11,95 €
Penasti Microfoam trak je profesionalni medicinski pripomoček, ki se uporablja pri postopku podaljševanja trepalnic in pri postopku lash lifta. MicroFoam trak je odlična hipo alergena alternativa za stranke, ki ne prenesejo klasičnih obližev. Trak za zaščito spodnjih trepalnic lahko režete po želji glede na obliko strankinih oči. 
2,95 €
Zaščitne blazinice za trepalnice, ki ščitijo spodnje trepalnice med postopkom podaljševanja umetnih trepalnic. Zaščitne blazinice uporabljamo med aplikacijo umetnih trepalnic na zgornjo veko.
Trepalnice

Zaščitne blazinice SET 5 parov CLD

CLD
863711
16,95 €
Zaščitne blazinice za spodnjo veko znamke CLD uporabimo med aplikacijo umetnih trepalnic na zgornjo veko. Set vsebuje 5 paketkov, v vsakem je par blazinic. 
Obliži in trakovi

Trak - Plaster CLD Silicone Tape 1,9cmx0.6cm

CLD
863795
2,95 €
Trak CLD Silicone Tape 1,9cm x 0,6 cm je iz mehkega, antialergičnega materiala, ki ne draži oči med tretmajem podaljševanja trepalnic. Popoln za ljudi s posebej nežno in občutljivo kožo. Je zelo nežen in ne povzroča nelagodja pri odstranjevanju.
Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM