Ostali pripomočki

Pripomočki pri izdelavi umetnih in trajno lakiranih nohtov Slowianka

Pripomočki, ki jih potrebujemo pri izdelavi umetnih nohtov, so tudi podlage za mizo, silikonske ali plastificirane iz papirja. 

Da naše delo poteka nemoteno, si roko stranke lahko podpremo z različnimi podstavki za roke.  

Pripomočki

Zaščitna podlaga Slowianka - 40 kosov

Slowianka
Slow-podlaga40
10,95 €
Kozmetična podlaga Slowianka za enkratno uporabo, plastificirana po spodnji strani, zaščiti pohištvo pred umazanijo ter pomaga vzdrževati čistočo v delovnem prostoru. Izdelana je iz celuloze, perforacija pa omogoča enostavno ločevanje kosov podlage. Je v beli barvi s črnim logotipom Slowianke- 40 kom (30x50 cm)
Pripomočki

Podlaga za manikuro in umetne nohte Slowianka

Slowianka
slow-podlaga
5,95 €
Podlaga Slowianka velikosti A3 ščiti mizo pri manikuri, trajnem lakiranju, izdelavi umetnih nohtov in pri nail art-u.  Podlaga pa ni samo zaščita vaše mize, temveč tudi pravšnje ozadje za fotografiranje vašega izdelka. 
Ostali pripomočki

Ožemalnik stiskalec tube za akril gel

EF Exclusive
866565
1,95 €
Pripomoček za akril gele oziroma poly gele pakirane v tubi. Pomaga pri ekonomični porabi akril gela. Z pomočjo stiskalca oziroma ožemalnika iz tube izstisnete ves material.
Pripomočki

Art organizer Slowianka

slow-artorganizer
7,95 €
Imate radi NAIL ART dodatke, bleščice, kamenčke, prahce, samo gre vedno kaj narobe? Ali se kaj raztrese ali gre čisto preveč v smeti? Naj vam bo NAIL ART organizator v pomoč, naj ujame vse, kar ni ostalo na nohtu in naj vam omogoči enostavno pospravljanje in shranjevanje.
Brusi za umeten material

Kamen za čiščenje bruskov

PN-27712
6,95 €
Kamen za čiščenje bruskov vam pomaga pri vzdrževanju brusnih nastavkov za bolj efektivno manikuro in odstranjevanje umetnega materiala. 
ŠABLONA ZA OBLIKOVANJE FRANCOSKE LINIJE EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Šablona za oblikovanje francoske linije Euro Fashion

Euro Fashion
EASYF-02
5,95 €
Šablona za oblikovanje francoske linije pri grajeni francoski s akril geli in akrili. Uporabna tudi pri kreiranju 3D French tehnike. Šablono lahko uporabimo tudi pri "Air Brush" tehniki.
Podstavek za roke in komolce Euro Fashion
Product available with different options
Ostali pripomočki

Podstavek za roke in komolce Euro Fashion

Euro Fashion
EF-AR
6,95 €
Podstavek za roke skrbi za oporo strankine roke med manikuro, izdelavo trajnega laka ali izdelavo umetnih nohtov iz gela ali akril gela. 
Pripomočki

Blazina za komolec za manikerke Slowianka

Slowianka
slow-blazinakomolec
20,95 €
Udobna blazina za komolec je v pomoč vsaki stilistki nohtov. Oblazinjena podlaga ščiti komolec pred poškodbami, učinkovito preprečuje drgnjenje in hitro utrujenost po napornem delovnem dnevu. Povečajte udobje pri svojem delu in preprečite poškodbe, s katerimi se lahko srečamo pri rutinske delu manikure in izdelave umetnih nohtov. 
Baby Boomer in ombre

Ombre držalo za gobice in dve gobici Slowianka

slow-OMBREdržalo
10,95 €
Trden, stabilen in eleganten – ročaj Slowianka za »ombre« gobice. Z njegovo pomočjo in gobicami ustvarimo perfekten »ombre« in »baby boomer«. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, trajnimi laki ... Za enostavno doseganje ombre efekta priporočamo pigmentirane gele Arter. Za podlago pa priporočamo vedno mat top...
Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM