Srednje gosti gradilni geli

Gel

Combi pink uv/led Slowianka

Combi Pink Slowianka
20,95 €
Roza gel z odličnim oprijemom na naravne nohte, kar je idealno za francoski Baby Boomer učinek. Żel Combi Pink - pinching gel UV/Slowianka
Creamy Vanilla je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter Gel v barvi svetle porcelan roza barve. Z tem gelom boste lahko podaljšali nohte, gradili nohte ali utrjevali naravne nohte. Spada med kamuflažne gele, ki so pokrivni med 70 in 80 procenti. Ima srednje gosto konsistenco  in ga lahko uporabite za hitro delo v salonu, ker je zelo...
Creamy Apricot kremast gel marelično roza barve nove generacije, namenjen vsem, ki imajo radi roza kamuflažne gele. Z njim lahko nohte podaljšujete, gradite, utrjujete, primeren pa je tudi za francoske stile in za »baby boomer«. Pokrivnost tega gradilnega gela je med 70 in 80 %, njegova srednje gosta konsistenca pa omogoča gradnjo tudi več nohtov naenkrat.
19,95 €
Kamuflažni gel pol transparenten in goste strukture na voljo v original embalaži 15 gr in 50 gr. Kamuflažni gel naravnega odtenka First Gel ima gradilni učinek, kar omogoča gradnjo in prekrivnost obenem ter zelo dobre oprijemalne lastnosti.
19,95 €
Builder Gel Clear Rose First Gel za enostavno in hitro grajenje umetnih nohtov ter učinkovito podaljševanje in "pinchanje" nohtov. Gladilni gel First Gel je prozoren, rahlo roza obarvan gel, srednje gostote, gradilnih značilnosti.
Prikazujem 1-12 od 23 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM