Srednje gosti gradilni geli

Srednje gosti gradilni geli za podaljševanje in grajenje umetnih nohtov

Nova kolekcija štirih svileno maslenih gradilnih gelov nove generacije. »Silky Butter« geli so geli za podaljševanje in grajenje umetnih nohtovza korekcijo ali za utrjevanje naravnih nohtov, so kamuflažno pokrivni med 70-80 %. Primerni so tako za začetnike kot izkušene nohtne stiliste saj konsistenca omogoča hitro in enostavno nanašanje. Hitri nohtni stilisti bodo lahko s tem gelom naenkrat izdelali več nohtov, ne samo enega, kar skrajša čas storitve. Čeprav ne tečejo, so kremasto samoizravnalni, zato je aplikacija učinkovita in uspešna. Kljub kamuflažnemu tenu in pigmentom ne spremenijo barve tudi do 4-5 tednov. Svilnati masleni geli so trdi, zelo odporni in se ne zlomijo.

Kolekcija vsebuje štiri različice gela SILKY BUTTER GELS – Builder gel UV/LED v original pakiranju 15, 30 ali 50 gr:

Creamy Bloom – UV/LED gradilni gel za nohte

Creamy Vanilla – UV/LED gradilni gel za nohte

Creamy Butter – UV/LED gradilni gel za nohte

Creamy Apricot – UV/LED gradilni gel za nohte

Gel

Combi Pink UV/LED Slowianka

Slowianka
Combi Pink Slowianka
20,95 €
Roza gel z odličnim oprijemom na naravne nohte, kar je idealno za francoski Baby Boomer učinek. Żel Combi Pink - pinching gel UV/Slowianka
Gradilni geli

Creamy Vanilla - gradilni geli svileno maslene strukture Slowianka

Slowianka
Creamy Vanilla Slowianka
37,95 €
Creamy Vanilla je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter Gel v barvi svetle porcelan roza barve. Z tem gelom boste lahko podaljšali nohte, gradili nohte ali utrjevali naravne nohte. Spada med kamuflažne gele, ki so pokrivni med 70 in 80 procenti. Ima srednje gosto konsistenco  in ga lahko uporabite za hitro delo v salonu, ker je zelo hiter...
24,95 €
Creamy Apricot kremast gel marelično roza barve nove generacije, namenjen vsem, ki imajo radi roza kamuflažne gele. Z njim lahko nohte podaljšujete, gradite, utrjujete, primeren pa je tudi za francoske stile in za »baby boomer«. Pokrivnost tega gradilnega gela je med 70 in 80 %, njegova srednje gosta konsistenca pa omogoča gradnjo tudi več nohtov naenkrat.
37,95 €
Creamy Bloom je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter Gel. Je kamuflažni gel hladnega roza tena, ki zagotavlja pokritost na ravni 70-80%. Ima srednjegosto konsistenco  in ga lahko uporabite za hitro delo v salonu, ker je zelo hiter izdelek za nanašanje in grajenje umetnih nohtov.- podaljšanih ali naravnih. 
Gradilni geli

Kamuflažni gradilni gel First Gel

First Gel
FG-4001
19,95 €
Kamuflažni gel pol transparenten in goste strukture na voljo v original embalaži 15 gr in 50 gr. Kamuflažni gel naravnega odtenka First Gel ima gradilni učinek, kar omogoča gradnjo in prekrivnost obenem ter zelo dobre oprijemalne lastnosti.
19,95 €
Builder Gel Clear Rose First Gel za enostavno in hitro grajenje umetnih nohtov ter učinkovito podaljševanje in "pinchanje" nohtov. Gladilni gel First Gel je prozoren, rahlo roza obarvan gel, srednje gostote, gradilnih značilnosti.
Prikazujem 1-12 od 24 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM