V izobraževalnem centru Briljant ustvarjamo umetnost na vaših nohtih, pri čemer nas vodi neustavljiva strast do lepih in urejenih nohtov. Smo vizionarji v svetu oblikovanja nohtov, združujemo umetniško kreativnost, strokovnost in bogato znanje.

Navdihnjeni s svetom mode in stalnim napredkom v svetu nohtov se ne zadovoljimo z običajnim. Ustvarjamo edinstvene trende, uporabljamo različne tehnike dekoriranja in poslikav nohtov, kot so Zhostovo, One Stroke, ornamenti, tanke linije in konture. Vse tehnike in poslikave so ročno delo, pri čemer ne uporabljamo nalepk in šablon.

Naša zvesta profesionalnost tvori temelj uspeha. Skrbno izbiramo najkakovostnejše izdelke in ponujamo izobraževanja, saj verjamemo, da je pravilna uporaba ključna za dosego odličnih rezultatov. Briljant se širi pod vodstvom Anje Fijavž, izkušene strokovnjakinje z več kot 10-letnimi izkušnjami.

Razvili smo številne programe, od tečajev trajnega lakiranja do začetnih tečajev izdelave umetnih nohtov in prilagojenih izpopolnjevalnih tečajev za posameznike. Poleg izobraževanj na našem sedežu v Vitanju vam nudimo možnost sodelovanja v spletnih tečajih, ki jih najdete v naši spletni trgovini. Ne glede na to ali ste začetnik ali izkušen stilist nohtov, vam ponujamo strokovnost in izobraževanja, prilagojena vašim potrebam.

Briljant niso le izobraževanja, temveč skupnost ljubiteljev lepih nohtov. Smo ponosni ponudniki vrhunskih izdelkov v naši spletni trgovini. Sodelujemo s partnerji s Poljske, Nemčije, Velike Britanije in Češke, s katerimi nas povezujejo najkakovostnejši materiali za izdelavo umetnih nohtov.

Pridružite se nam, raziskujte nove dimenzije oblikovanja nohtov in odkrijte vrhunsko izkušnjo ter strokovnost, ki jo ponujamo.

Vaša pot do popolnih nohtov se začne tukaj.

Anja Fijavž, s. p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje

Kontakt

Telefonska številka: 031 631 981

E-mail: info@briljant.si

FB: Briljant.si - Vse za nohte in trepalnice 

IG: briljant_si_anja_fijavz

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM