Kamenčki

Crystal Collection SLOWIANKA kristalčki za NAIL ART

Crystal Collection Slowianka je zbirka elegantno zapakiranih kristalčkov v 16-ih privlačnih barvah, oblikah in različnih kombinacijah. Uživajte v neverjetnih barvah in privlačnem sijaju ter poskrbite, da bodo vaše klientke dobile vedno nove in drugačne stilizacije in NAIL ART.

JAMGEL 3D FIRST GEL je 3D gelgoste, marmeladne osnove, ki ga je razvila Anna Milay. Po polimerizaciji nima disperzijskega sloja, zato ga lahko uporabljamo za 3D NAIL ART na permanentno lakirane nohte ali na gelirane nohte. Omogoča hitro, ekonomično delo ter ne poka na nohtu. Preizkusite se v 3D NAIL ART-u in ustvarjajte broške, reliefe, čebelice, rože ipd Primeren je tudi za pritrjevanje kamenčkov in podobnega nakita za nohte.

Nail art

Kristalčki Crystal Line Slowianka

Slowianka
slow-Volcanic Dust
12,95 €
Kristalčki Slowianka Crystal Collection Line je zbirka elegantno zapakiranih kristalčkov v 16-ih privlačnih barvah, oblikah in različnih kombinacijah.
Swarovski kamenčki - SAPPHIRE (moder) Euro Fashion
Zadnji kosi na voljo
Nail art

Swarovski modri kamenčki Sapphire Euro Fashion

Euro Fashion
10401220
2,95 €
Swarovski kamenčki za piko na i vaše nohtne umetnosti. Swarovski kristalčki za okrasitev nohta- UV geliranega, akrilnega ali permanentno lakiranega.
Nail art

Swarovski kamenčki Silbrige Strass Steine

First Gel
fg-6021
2,95 €
Srebrni Swarovski kamenčki Silbrige Strass Steine imenovani tudi brušeni stekleni kamenčki ali celo cirkoni se uporabljajo za dekoracijo nohtov in za dopolnitev poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.Swarovski kamenčki znamke First Gel so na voljo v različnih velikostih: 1mm, 2mm ali 3mm
Nail art

Swarovski kamenčki Goldenen Strass Steine

First Gel
fg-6024
2,95 €
Zlati Swarovski kamenčki Goldenen Strass Steine imenovani tudi brušeni stekleni kamenčki ali celo cirkoni se uporabljajo za dekoracijo nohtov in za dopolnitev poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.Swarovski kamenčki znamke First Gel so na voljo v različnih velikostih:1mm, 2mm ali 3mm
2,95 €
Mavrični Swarovski kamenčki Irisierenderen Strass Steine imenovani tudi brušeni stekleni kamenčki ali celo cirkoni se uporabljajo za dekoracijo nohtov in za dopolnitev poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.Swarovski kamenčki znamke First Gel so na voljo v različnih velikostih:1mm, 2mm ali 3mm
Nail art

Swarovski kamenčki v različnih barvah

First Gel
fg-6018
5,49 €
Swarovski kamenčki First Gel v različnih barvah. Imenujejo se tudi brušeni stekleni kamenčki ali celo cirkoni in se uporabljajo za dekoracijo nohtov in za dopolnitev poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.
Prikazujem 1-12 od 22 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM