Topi - zaključni laki

Topi za zaključevanje trajno lakiranih, umetnih nohtov

Trajno ali permanentno lakiranje nohtov ("soak off" ali "gelish") omogoča daljšo obstojnost lakiranih nohtov, kot pri uporabi navadnega laka. Obstojnost hibridnih lakov je odvisna od izdelave ter tudi od kondicije naravnih nohtov, a pričakuje se približna obstojnost vsaj 3 tedne (pa vse do 6 tednov). Trajni laki Slowianka se lahko odstranjujejo s profesionalnimi topili (removerji) ali s pilico oziroma električno pilico (slednje bolj priporočamo). 

Zgodba trajnega laka se najprej začne s oblikovanjem prostega roba ter pravilno pripravo nohtne plošče ter pravilno obdelavo obnohtne kožice. 

V grobem nanos permanentnega laka poteka s pravilno pripravo naravnega nohta, prvim nanosom baze, dveh nanosom barvnega trajnega laka ter permanentnega topa, katerega izbiramo glede na želen efekt. 

Z izbiro kvalitetne linije permanentnega laka dosežemo obstojnost in se izognemo krušenju in pokanju na konici, gladek in tanek nanos ter dolgotrajen sijaj ali mat efekt. Trajni lak ni več samo namaži in suši, temveč se močno spogleduje z umetnimi nohti, zato čedalje bolj prevladuje grajen trajni lak. 

Glavne komponente trajnega lakiranja so: BAZE, BARVNI TRAJNI LAKI in TOP.

TOP je lahko sijajen, mat, z dodatki in določenimi posebnostnmi.

SLOWIANKIN ajbolj prodajan je Top Coat NO WIPE, ki je enostaven za nanos, obstojen, sijoč. Ta top smo predelali v LONG LASTING za tiste, ki delate delo, ki nohte bolj obremeni. Ta top je gostejši, a naredi močno zaščito. Za poletne mesece in za ohranjanje beline francoske in baby boomerja je dobro izbrati  GLOSS PRO WHITE. Ker je TOP COAT NO WIPE hit, je predstavljen tudi z dodatki. UNICORN linija topa vsebuje drobne kosmiče folij v roza, modrem ali v zlatem odsevu. Popestritev v salonu boste dosegli tudi s topom PEARL HOLO, ki bo všeč ljubiteljicam bleščic. A to še ni vse, Top Coat NO WIPE je na voljo tudi z drobnimi, nežnimi bleščicami in ta opcija se imenuje GLAM

Top NO WIPE je na voljo tudi v mlečni izvedbi in se imenuje MILKY. Ter v verziji COVER. Obe različici uporabljamo pri nežnih odtenkih barv, pri nohtih izdelanih iz obarvanih gradilnih baz, pri BABY BOOMERju in pri določenih vrstah poslikav. 

Druga različica trajnega laka je mat zaključek. Ta top se imenuje VELVET, je obstojen, vzdržljiv in se ne umaže. Tudi temu topu je bila pridružena različica in sicer VELVET HOLO, ki je mat efekt z mikro bleščicami. 

Že samo z velikim naborom baz in topov lahko zelo popestrimo delo v salonu in trajno lakiranje. Še več pa nam nudi široka paleta barvnih trajnih lakov in lakov z različnimi efekti. 

v TEJ KATEGORIJI NAJDETE TUDI TOPE ZNAMKE INSPIRE in GEL ME ESN. 

14,95 €
Hit, ki smo si ga dolgo časa želeli in čakali. In sedaj je tu. Top, ki se sveti ponoči, je eden najnovejših trendov s svetu manikure in oblikovanja nohtov.  Top Coat No Wipe je naš "best seller", ki je dobil kar nekaj priznanj, med drugim "Diamenty Beauty" - Trust Cosmetics. Sedaj smo ga še popestrili in tako je nastal Top coat Fluo, ki bo nohtom...
Topi - zaključni laki

Top Coat Long Lasting - ekstra močan zaključni top brez disperzije Slowianka

Slowianka
Slow-TopLONGLASTING
14,95 €
Zaključni lak Long Lasting z visoko zaščito da nohtu močan ščit, ki se ne kruši in zašiti vse sloje. Je gostejše konsistence in brez disperzije in ga uporabljamo za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela ali trajno lakiranih nohtov. Ta top je bil ustvarjen za obremenjene nohte izpostavljenim mehaničnim dejavnikom.
14,95 €
Velvet Top Coat Slowianka je zaključni gel lak z žametnim mat efektom. Nanaša se lahko na trajno lakirane ali umetne nohte, po polimerizaciji spominja na žamet in je popolnoma brez disperzije. Uporabljamo ga kot mat zaključek ali kot podlago za različne tehnike poslikav nohtov in nail art-a. 
Absolutni hit Slowianke! Top z Flash efektom. Težko pričakovan, univerzalen izdelek, ki bo vsakemu stajlingu dal močan sijaj. Odličen je tako za temne kot svetle nohte, zahvaljujoč vsebnosti bleščečih mikrodelcev.  Odlično se obnese z vsemi izdelki, to je z geli, akril geli, poly geli, akrili in trajnimi laki, torej z trdimi iz elastičnimi izdelki. 
14,95 €
Nova različica žametnega mata Velvet Holo, topa Slowianka, s satenastim pridihom in dodanimi holografskimi delci. Nanaša se lahko na trajno lakirane ali umetne nohte, po polimerizaciji spominja na žamet in je popolnoma brez disperzije. Uporabljamo ga kot mat zaključek ali kot podlago za različne tehnike poslikav nohtov in nail art-a. 
14,95 €
Top Coat No Wipe je zaključni lak gel brez disperzije za zaključevanje trajno lakiranih ali umetnih nohtov. Ta top je naš "best seller", saj nohtnim stilistkam zagotavlja lahkotno delo in dolgotrajen in visok sijaj. Top No Wipe je kakovosten zaključni premaz z sijajem za nohte, ki je zmagal na različnih tekmovanjih in kar dobil nekaj priznanj, med drugim...
Najbolj prodajan top, ki na nohtih ustvari edinstven učinek raznobarvnih bleščic – multicolor efekt. Lepo izgleda tako na svetlih kot temnih barvah. Nohti se čudovito lesketajo v zlatih, modrih, akvamarinovih, roza in vijoličnih barvah, sijaj pa je zelo nežen in subtilen. Popolna nasičenost z delci ne ustvarja debeline na nohtih.  
Topi - zaključni laki

Zaključni lak gel Mat Gel Me ESN

ESN
862393
7,95 €
Zaključni lak gel Mat znamke Gel Me ESN za trajno lakirane nohte in za vse vrste umetnih nohtov. Zaključni Lak gel Mat- Gel Me ESN nanašamo na katero koli barvo permanentnega laka, da ustvarimo privlačen mat videz.
Topi - zaključni laki

Top Coat Gloss Pro White - zaključni top z UV zaščito brez disperzije Slowianka

Slowianka
Slow-TopGlossProWhite
14,95 €
Zaključni lak z visoko UV zaščito, redke konsistence in brez disperzije za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela. Ta top je bil ustvarjen za pomladno in poletno sezono, ko so nohti bolj izpostavljeni ultravijoličnemu sevanju ter za odtenke bele, francoske in »Baby Boomer« sloge.
ZAKLJUČNI TOP BREZ DISPERZIJE EFexclusive Gellacco
Zadnji kosi na voljo
Topi - zaključni laki

Zaključni top Gellacco brez disperzije EF Exclusive

EF Exclusive
861562
12,95 €
No Wipe Top Gel 10 ml je izjemno odporen na odrgnine in praske nohtov in dobro zaščiti vse premaze. Barvo ščiti pred krušenjem in poveča njeno globino in intenzivnost. Zagotavlja dolgotrajen sijaj. Kot nalašč je za dekoracije z bleščičastim prahom, pri mirror učinku pa je celo nepogrešljiv za ustvarjanje popolnoma zrcalne površine na nohtu.
14,95 €
Glam top NO WIPE je zaključni lak gel brez disperzije za zaključevanje trajno lakiranih ali umetnih nohtov. Ta top Slowianka je naš "BEST SELLER", saj nohtnim stilistkam zagotavlja lahkotno delo in dolgotrajen in visok sijaj v katerega so dodane majhne, komaj opazne blešice.  GLAM top Coat no Wipe na voljo v steklenički 10 ml ali v eko tubi 40 ml. 
14,95 €
Ženske rade blestimo in smo opažene, hkrati pa navdušujemo s svojo nežnostjo in naravnostjo. Da bi izpolnili pričakovanja žensk, je bil ustvarjen edinstven izdelek - Top Holo No Wipe z mikro bleščicami. Top, ki bo popestril vaše standardne odtenke trajnih lakov in barvnih gelov Top ima kremasto redkejšo konsistenco z finimi mini holografskimi bleščicami. 
Prikazujem 1-12 od 30 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM