Ostale tekočine in pripomočki

Tekočine in pripomočki za tekočine

Tekočina za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri  odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.

Prah za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.

4,95 €
Posebej za vas smo ustvarili unikaten mini set z izdelki Hand Spa, ki bo popoln kot darilo za vaše stranke in tudi stilistkin najljubši prijatelj, ki je vedno pri roki! V tem kompletu boste našli olje za obnohtno kožico ter mehčalec. Olje in odstranjevalec imata nežen, čudovit vonj, v kompletu pa so tudi navodila za njuno pravilno uporabo.
5,95 €
Gumijasta zaščita obnohtne kožice Slowianka (Gum Protect), ki varuje predel obnohtne kožice, da ga ne namažemo z gelom ali lakom pri izdelavi umetnih ali trajno lakiranih nohtih ali pri poslikavah in nail art-u nohtov, med drugim izdelavi »Baby Boomer-ja« ali »ombre« efekta. Pakiran v steklenički Slowianka 8 ml.
Pripomočki

Gel za zaščito poškodovane kože Slowianka

Slowianka
Slow-HEMOSTATIČNIgel
9,95 €
Gel za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri in pedikuri v trenutku ustavi krvavitev. Hemoalustat gel bi morala imeti vsaka nohtna stilistka, saj nesreča nikoli ne počiva. Pri kombinirani manikuri vedno damo vse od sebe, da ne pride do poškodbe, a vseeno nas lahko preseneti kak hiter nepričakovan gib ali...
8,95 €
Tekočina za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri  odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.Prah za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.
TEKOČINA ZA DELO Z AKRIL GELOM – EF EXCLUSIVE SMART GEL SOLUTION
Zadnji kosi na voljo
Tekočina za oblikovanje akril gelov se uporablja za nadzor in lažje oblikovanje akrilnega gela oziroma poly gela pri podaljševanju in modeliranju umetnih nohtov - "pameten dotik za maksimalen rezultat" Na voljo 250ml.
Tekočine

Losijon Hand & Body Massage Lotion Depicare

Euro Fashion
EFBBM
8,95 €
Regeneracijski losjon po depilaciji. Vlaži kožo in regenerira. Poleg tega se lahko uspešno uporablja za masažo pred in po parafinski kopeli. Na voljo količina 150ml.
Pripomočki za shranjevanje

Plastična posodica s pokrovčkom

Euro Fashion
EF-N2
2,00 €
Plastična posodica z pokrovčkom za različne tekočine, ki jih srečujemo pri trajnem lakiranju in izdelavi umetnih nohtov: cleaner, tekočina za akril gel, monomer, aceton, alkohol, odstranjevalec laka itd Plastična posodica z belim pokrovčkom in pumpico je priročna za uporabo. 
Plastenka na pumpico 150 ml EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki za shranjevanje

Plastenka na pumpico 150 ml Euro Fashion

Euro Fashion
865137
2,95 €
Plastenka na pumpico 150 ml (Plastic Liquid Pump) je namenjenja shranjevanju tekočin, ki jih potrebujemo pri ustvarjanju umetnih nohtov in negi naravnih nohtov.
Plastična posodica z metalnim pokrovčkom EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki za shranjevanje

Plastična posodica z metalnim pokrovčkom

Euro Fashion
EF-N6
8,00 €
Plastična posodica 150 ml z metalnim pokrovčkom za shranjevanje različnih tekočin, ki jih uporabljamo pri izdelavi umetnih in trajno lakiranih nohtov. V posodico lahko shranimo cleaner, remover, aceton, alkohol, tekočino za čiščenje čopičev, tekočino za akril gel ali monomer. 
Tekočina za delo z POLY GEL-om FIRST GEL
Zadnji kosi na voljo
Tekočine

Tekočina za delo z poly gelom First Gel

First Gel
FG-4046
9,95 €
Tekočina za oblikovanje akril gelov se uporablja za nadzor in lažje oblikovanje akrilnega gela oziroma poly gela pri podaljševanju in modeliranju umetnih nohtov. Omogoča enostavno in udobno delo s poly power geli in akril geli ter preprečuje prijemanje čopiča na material. Na voljo v original pakiranju 250 ml.
BUBBLE LIQUID SLOWIANKA BUBBLE LIQUID SLOWIANKA 2
Ni na zalogi
Tekočine

Bubble Liquid Slowianka

Slowianka
Slow-bubble
11,95 €
Unikatna tekočina za nail art mehurčkov in balončkov na nohtu. Ko Bubble Liquid zmešamo s topom in barvnim lakom, se spremeni v penico, ki na nohtu ustvari edinstven efekt. V mešanici naj prevladuje Bubble Liquid. Ter mešanico polagamo na kontrastno barvo- če je v mešanici bel lak, naj bo v podlagi temnejši odtenek laka ali gela. Bubble Liquid Slowianka...
Prikazujem 1-12 od 15 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM