JAMGEL 3D FIRST GEL 5G
JAMGEL 3D FIRST GEL 5G
JAMGEL 3D FIRST GEL 5G
JAMGEL 3D FIRST GEL 5G
JAMGEL 3D FIRST GEL 5G
JAMGEL 3D FIRST GEL 5G
JAMGEL 3D FIRST GEL 5G
JAMGEL 3D FIRST GEL 5G

Jamgel 3D First Gel 5g

FG-0009
14,95 €
DDV vključen

JamgelL 3D je gel za ustvarjanje 3D nail art-a na permanentno lakirane nohte ali na gelne nohte. Po polimerizaciji nima disperzijskega sloja, zato dodajanje topa za sijaj ni obvezno.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Jamgel 3D First Gel je 3D gelgoste, marmeladne osnove, ki ga je razvila Anna Milay. Po polimerizaciji nima disperzijskega sloja, zato ga lahko uporabljamo za 3D nail art na permanentno lakirane nohte ali na gelirane nohte. Omogoča hitro, ekonomično delo ter ne poka na nohtu. Preizkusite se v 3D NAIL ART-u in ustvarjajte broške, reliefe, čebelice, rože ipd Primeren je tudi za pritrjevanje kamenčkov in podobnega nakita za nohte.

Kombinirate in mešate ga lahko z vsemi geli, ki jih uporabljate pri svojem delu. Tako imate možnost ustvariti ogromen spekter barvnih kombinacij. 

Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

FIRST GEL, Inh.Viktor Röttig, Rathauspassage 9, 56068 Koblenz, Germany

Mentwyl senzoylformate Isoproptligendiptmentl, Bisheoxymydroxyproptl, Menthylare,  dimethacrylate, 2,4,6 Trimethylbenzophenona Pasteryltriteal althalis, 3 Merchterplanteres, PEG Timetmaylopropane, Tracirylate, Penartarimietilari, Tetracrylerate, Silici dimently silyante, Erhtyaharyl, Acylete, Urethane Acylate, P- Heydrayselsane. 

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM